بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس
ایکا اینو اگه همینطوری بذاری احتمال دیده شدنش خیلی کمه.
من همین داستانی که دادی رو برات تبدیل میکنم به
یه پست دقیق، واضح
سلام دوستان، وقتتون بخیر.
چند وقت پیش یه رمان ایرانی میخوندم که خیلی دوستش داشتم ولی متأسفانه اسمشو فراموش کردم. ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه پیداش کنم.
دو تا روستا وجود داشت به اسم
ده بالا و
ده پایین. هرکدوم خان خودشون رو داشتن؛
خان ده بالا یه پسر داشت و خان ده پایین یه دختر. این دو ده با هم مشکل قدیمی داشتن و رفتوآمد بینشون کاملاً ممنوع بود.
یه روز دختر خانِ ده پایین همراه نامزدش برای گردش میرن و اتفاقی وارد محدوده ده بالا میشن. خان ده بالا اونا رو میبینه و طبق قانون روستا، هر کسی وارد ده بشه باید تا آخر عمر همونجا بمونه.
خان وقتی دختره رو میبینه، متوجه یه
خالکوبی/تتو گل روی کتفش میشه و میفهمه همون کسیه که دنبالش بودن (یا یه سابقهای ازش داشتن).
از اینجا به بعد اتفاقات زیادی میافته و بین دختر و پسر خان ده بالا کمکم علاقه شکل میگیره
اگه کسی اسم این رمان یا نویسندهشو میدونه خیلی لطف میکنید بگید. 🙏
انجمن رمان
دانلود رمان
دانلود رمان
تایپ رمان