• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

hana1386

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
یه رمان که دختره نامزد داره و پرستاره فک کنم اسم نامزدش حسام با احسان باشه
داداش دختره که اسمش سینا هست به همراه نامزدش برای شام به خونه برمیگرده که با کسی گلاویز میشن اون فرد میمیره
سینا قتل رو به گردن میگیره در صورتی که تقصیر نامزده آبجیشه.
چون میخواد ابجیش ازدواج کنه و زندگیش خراب نشه و تنها خواسته اش هم همینه.
اما با حکم اعدامی که برای سینا میاد.
خواهرش بیخیال نامزدش میشه وبا برادر مقتول ازدواج می‌کنه.
دختره پرستاره.
و به همراه کسی که باهاش ازدواج می‌کنه توی یه سوییت اختصاصی تو خونه پدر شوهرش زندگی میکنن.
فکر میکنم اسم پسر ها شهاب یا شاهرخ باشه.

کسی اسمش رو میدونه؟

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

hana1386

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
یه رمان که دختره نامزد داره و پرستاره فک کنم اسم نامزدش حسام با احسان باشه
داداش دختره که اسمش سینا هست به همراه نامزدش برای شام به خونه برمیگرده که با کسی گلاویز میشن اون فرد میمیره
سینا قتل رو به گردن میگیره در صورتی که تقصیر نامزده آبجیشه.
چون میخواد ابجیش ازدواج کنه و زندگیش خراب نشه و تنها خواسته اش هم همینه.
اما با حکم اعدامی که برای سینا میاد.
خواهرش بیخیال نامزدش میشه وبا برادر مقتول ازدواج می‌کنه.
دختره پرستاره.
و به همراه کسی که باهاش ازدواج می‌کنه توی یه سوییت اختصاصی تو خونه پدر شوهرش زندگی میکنن.
فکر میکنم اسم پسر ها شهاب یا شاهرخ باشه.

کسی اسمش رو میدونه؟

sadafatish

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
کسی اسم این رمان رو نمی

sadafatish

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
رمانی ک کاراکتر های اون تپش و آیهان بودن ک در واقعیت دختر عمو پسر عمو بودن اما همه اونها رو خواهر برادر می‌دونستند چون بعد مرگ پدر تپش پدر آیهان با مادرش ازدواج کرده و آیهان ی دورگه آمریکایی ایرانی چشم آبی ک از نیویورک برمیگرده برای همیشه و جراح قلب و عروق و میخواد ب همه بگه ک تپش رو میخواد اما تپش ب خاطر نسبتی ک همه بهشون میدن می‌ترسه ولی بعد یک مدت دلشو بهش می‌بازه ک در اون صورت آیهان رفته خواستگاری دختر عموش ساره ک این ازدواج ی ازدواج صوری برای محافظت از تپش ک تپش هم برای اینکه از آیهان محافظت کنه باید ازش دوری کنه اما نمیتونه
و اینکه تپش ب خاطر کاری ک پسر عمه اش سیاوش باهاش کرده آسم داره
اسم رمانش آرومت میکنم هست
ولی مشکل اینجاست که منم دنبال فایلشم و پیداش نمیکنم🤣

Shaghayegh 250

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
دنبال یه رمان میگردم در رابطه با دختری که معلولیت جسمی داره و یه پاش از پای دیگه اش کوتاه تره و با پسر عمه اش ازدواج میکنه و دختره درس خونده و تحصیل کرده است و اسم دختره پگاه، یگانه یه چیزی توی این مایه ها است

مهرانگیز

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
7
پسندها
0
دست‌آوردها
1
رمان درباره دختری بنام مریم و پسری به نام عیاض

Evolving

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام وقت بخیر
من قبلا یه رمان خوندم که دختره پرستار بود و مادرشم مریض بود و یه روز یه دکتر جدید میاد تو بیمارستان دختره یه رفیق داشت که اون خیلی بی پروا بود و با یکی از دکترای بیمارستان رابطه داشت که از قضا اون دکتر دوست صمیمی اون دکتر جدیده بود و خلاصه اینا از این طریق کم کم عاشق هم میشن و رابطه داشتن رمانشم خیلی مثبت ۱۸ بود و همچی خوب بود تا اینکه دختره میره خونه پسره و اونجا جسد زنای دیگه رو پیدا میکنه و میترسه از خونه فرار میکنه بعدشم پسره میفته دنبالش و... اسمشو نمیدونم ولی اگه کسی میدونه بگه

R. H

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمانم که دختره ازخاندانه ثروتمندیه ولی پدرش وعمه اش ازاون متنفرن به نوعی انگار ازخانواده طردشده بعدتویه مهمونی که میگیرن میفهمه که مردی که ازش متنفره پدرواقعیش نیس وخودش حاصل خیانت مادرش به این مرده هست بعدبایکی از دوستان همین خاندان ازدواج میکنه پسرمغرور وثرومنده

curly girl

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال اسم رمانی هستم که دختره عاشقه یه پسره بور بوده اما یکروز که از مهمونی بر میگردند با یه زن تصادف میکنند و زنه میمیره و پسره دستگیر میشه دختر برای نجات عشقش هروز میرفته در خونه شوهره دختره تا اینکه یه روز شوهره بهش میگه اگه می خوای رضایت بدم باید با من ازدواج کنی و بشی مادر دخترم و از اون نگه داری کنی و دختره برای نجات عشقش قبول میکنه و وارد خونه پسره میشه و به اون میگه سوسک سیاه و کم کم عاشقش میشه
اعدام یا انتقام

فاطمههههه

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
اسم این رمان کسی بلده لطفا بگه
اسمه دختره فک کنم ترنج
دختره وقتی بچه بوده پدر مادرش میمرن یه خانواده بزرگش میکنن دختره فک میکنه بچه واقعیشونه اختلاف سنیش با برادراش زیاده بچهاشون بهش میگن عمه جز پسر برادر بزرگش که آخرش با همون ازدواج میکنه و برادر واقعیش هم پیدا میکنه و...

بالا پایین