• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

janan13

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
عشقم سلام...
اسم رمانی میخوام که موضوعش درباره پسری بود که ارباب زاده بود..
و یه مردی بود که توی عمارت کار میکنه..
اما اتفاقی میوفته که مجبور میشه دخترش رو به عقد پسر ارباب در بیاره...
اما پسر ارباب مثل تخم چشماش از دختر مراقبت میکنه و....
در اصل این رمانی که میگم رمان بزرگساله و پسر ارباب مثلا 13 الی 15 سال با دختره اختلاف سنی داره

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

far.a2123

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
پریزاد تک دختر عباس آقا ،که توی تصادف خانوادشو از دست میده و مجبور میشه با خانواده عموش زندگی کنه،
داستان ما از اونجا شروع میشه که پریناز یه روز با پسر عموی جذابش تنها میشه.... اسم رمان یادم نمیاد😅

far.a2123

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
فراموش میشی چنان که هرگز نبودی!پریزاد تک دختر عباس آقا ،که توی تصادف خانوادشو از دست میده و مجبور میشه با خانواده عموش زندگی کنه،
داستان ما از اونجا شروع میشه که پریناز یه روز با پسر عموی جذابش تنها میشه... اسم رمان نمیدونم

ساهره

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام. لطفاً کمک کنید اسم این رمان رو پیدا کنم.
حدود سال ۹۵ به بعد خوندمش و پی‌دی‌اف بود. نویسنده هم خانم بود.
یه دختر بود که پدر و مادرش فوت کرده بودن و پیش عموی خودش زندگی می‌کرد.
دخترعموش خواستگار داشت، ولی دخترعمو عاشق یکی دیگه بود.
برای همین دخترِ اصلی راضی می‌شه به‌جای دخترعمو با اون خواستگار ازدواج کنه.
خواستگار رئیس عموی دختر بود.
بعد از ازدواج با هم رابطه برقرار نمی‌کنن. دختر به زنِ دوستِ شوهرش می‌گه که بینشون رابطه نیست.
زنِ دوستش اینو به شوهر دختر می‌گه و پسره خیلی عصبانی می‌شه. با دختر دعوا می‌کنه و دختر آسیب می‌بینه، فکر کنم طحالش پاره می‌شه یا یه آسیب جدی.
آخرهای رمان هم یه فیلم/عکس بد رو قیافه دختر فتوشاپ می‌کنن و باعث می‌شه دختر خودکشی کنه ولی زنده می‌مونه.
بعدش دختر برای اینکه آبروش نره و پسر درگیر نشه، ترکش می‌کنه. موهاش رو کوتاه می‌کنه و یه تکه مو برای پسره یادگاری می‌ذاره و میره یه روستای دور اونجا میفهمه بارداره
آخر رمان پسره پیداش می‌کنه.

zolal

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام. لطفاً کمک کنید اسم این رمان رو پیدا کنم.
حدود سال ۹۵ به بعد خوندمش و پی‌دی‌اف بود. نویسنده هم خانم بود.
یه دختر بود که پدر و مادرش فوت کرده بودن و پیش عموی خودش زندگی می‌کرد.
دخترعموش خواستگار داشت، ولی دخترعمو عاشق یکی دیگه بود.
برای همین دخترِ اصلی راضی می‌شه به‌جای دخترعمو با اون خواستگار ازدواج کنه.
خواستگار رئیس عموی دختر بود.
بعد از ازدواج با هم رابطه برقرار نمی‌کنن. دختر به زنِ دوستِ شوهرش می‌گه که بینشون رابطه نیست.
زنِ دوستش اینو به شوهر دختر می‌گه و پسره خیلی عصبانی می‌شه. با دختر دعوا می‌کنه و دختر آسیب می‌بینه، فکر کنم طحالش پاره می‌شه یا یه آسیب جدی.
آخرهای رمان هم یه فیلم/عکس بد رو قیافه دختر فتوشاپ می‌کنن و باعث می‌شه دختر خودکشی کنه ولی زنده می‌مونه.
بعدش دختر برای اینکه آبروش نره و پسر درگیر نشه، ترکش می‌کنه. موهاش رو کوتاه می‌کنه و یه تکه مو برای پسره یادگاری می‌ذاره و میره یه روستای دور اونجا میفهمه بارداره
آخر رمان پسره پیداش می‌کنه.
رمان آیدا و مرد مغرور بود فکر کنم

zolal

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
چند سال دنبال این رمان هستم ،امیدوارم اینجا کسی بتونه بهم کمک بکنه
رمان ژانر جنایی یا پلیسی داره
الوند پسر کارخانه داری که با مادرش زندگی می‌کنه و پدرش با رسوایی به قتل رسیده
دختره اسمش و یادم نمیاد هم مادرش به قتل رسیده و با پدرش تنها زندگی می‌کنه
دختره استخدام کارخانه میشه ،بعد از یک مدت اونا بهم نزدیکتر میشن و عاشق میشن و متوجه میشن یک دشمن ناشناس دارن که پدر و مادر اونا رو در شرایط نامناسب در خانه خالی به قتل رسوندن و باعث بی آبرویی هردو خانواده شدن ، مادر الوند به همین دلیل مخالف ارتباط آن هاست ،الوند و دختره سعی میکنن که اون قاتل رو پیدا کنن

آخرین ویرایش:

fafa. fafa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
پبدبدبپ

ساحل۱

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها

asy

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال ی رمان میگردم پسر اسمش پدرانه دخترع مارال مارال تو یه مهمونی میگیرن میبرن کلانتری ولی اونجا دوست برادرشو میبینه پدرام خانواده دخترع هم مذهبی سختگیر حالا یه اتفاقایی میشه اسم رمان میشه بگید؟!

asy

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال ی رمان میگردم پسر اسمش پدرانه دخترع مارال مارال تو یه مهمونی میگیرن میبرن کلانتری ولی اونجا دوست برادرشو میبینه پدرام خانواده دخترع هم مذهبی سختگیر حالا یه اتفاقایی میشه اسم رمان میشه بگید؟!
سلام رمان پیدا ‌کردی؟

بالا پایین