• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

asy

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال ی رمان میگردم پسر اسمش پدرانه دخترع مارال مارال تو یه مهمونی میگیرن میبرن کلانتری ولی اونجا دوست برادرشو میبینه پدرام خانواده دخترع هم مذهبی سختگیر حالا یه اتفاقایی میشه اسم رمان میشه بگید؟!
پیدا کردی رمان رو

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

Taraa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام وقت بخیر دوتا رمان هست که اسمشون رو یادم نمیاد اگه میدونین یه کمک کنین

یه رمان بود درباره یه پسره بود که هکر بود بعد یه دختره رو هک کرده بود توی خونه ی دختره دوربین کارگذاشته بود و خلاصه همه جوره زیر نظر گرفته بودش دختره کلافه میشه تصمیم میگیره خود کشی کنه. از طریق همین دوربینا پسره میفهمه و میاد دختره رو میبره بیمارستان. دختره هم برای اولین بار میبینش

یه رمان دیگه هم بود پسره باباش میمیره زن باباش برای اینکه بهش ارث برسه پسره رو تو 16 17 سالگی مـ.سـ.ت میکنه و همون شب از پسره حا.مله میشه. پسره رو از خونه بیرون میکنه و یه پسر به دنیا میاره. اون پسره هم سی و خورده ای سالش میشه عاشق یه دختره میشه. فکر کنم فصل ۲ هم داشت

اگه میدونید بگید لطفاااااا
اسم اولی رو میدونی؟

Taraa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1

یه رمان بود درباره یه پسره بود که هکر بود بعد یه دختره رو هک کرده بود توی خونه ی دختره دوربین کارگذاشته بود و خلاصه همه جوره زیر نظر گرفته بودش دختره کلافه میشه تصمیم میگیره خود کشی کنه. از طریق همین دوربینا پسره میفهمه و میاد دختره رو میبره بیمارستان. دختره هم برای اولین بار میبین

یه رمان دیگه هم بود پسره باباش میمیره زن باباش برای اینکه بهش ارث برسه پسره رو تو 16 17 سالگی مـ.سـ.ت میکنه و همون شب از پسره حا.مله میشه. پسره رو از خونه بیرون میکنه و یه پسر به دنیا میاره. اون پسره هم سی و خورده ای سالش میشه عاشق یه دختره میشه. فکر کنم فصل ۲ هم داشت

Taraa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1

یه رمان بود درباره یه پسره بود که هکر بود بعد یه دختره رو هک کرده بود توی خونه ی دختره دوربین کارگذاشته بود و خلاصه همه جوره زیر نظر گرفته بودش دختره کلافه میشه تصمیم میگیره خود کشی کنه. از طریق همین دوربینا پسره میفهمه و میاد دختره رو میبره بیمارستان. دختره هم برای اولین بار میبینش

کسی اولی رو نمیدونه

rezvaneh

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام. لطفاً کمک کنید اسم این رمان رو پیدا کنم.
حدود سال ۹۵ به بعد خوندمش و پی‌دی‌اف بود. نویسنده هم خانم بود.
یه دختر بود که پدر و مادرش فوت کرده بودن و پیش عموی خودش زندگی می‌کرد.
دخترعموش خواستگار داشت، ولی دخترعمو عاشق یکی دیگه بود.
برای همین دخترِ اصلی راضی می‌شه به‌جای دخترعمو با اون خواستگار ازدواج کنه.
خواستگار رئیس عموی دختر بود.
بعد از ازدواج با هم رابطه برقرار نمی‌کنن. دختر به زنِ دوستِ شوهرش می‌گه که بینشون رابطه نیست.
زنِ دوستش اینو به شوهر دختر می‌گه و پسره خیلی عصبانی می‌شه. با دختر دعوا می‌کنه و دختر آسیب می‌بینه، فکر کنم طحالش پاره می‌شه یا یه آسیب جدی.
آخرهای رمان هم یه فیلم/عکس بد رو قیافه دختر فتوشاپ می‌کنن و باعث می‌شه دختر خودکشی کنه ولی زنده می‌مونه.
بعدش دختر برای اینکه آبروش نره و پسر درگیر نشه، ترکش می‌کنه. موهاش رو کوتاه می‌کنه و یه تکه مو برای پسره یادگاری می‌ذاره و میره یه روستای دور اونجا میفهمه بارداره
آخر رمان پسره پیداش می‌کنه.

rezvaneh

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال ی رمان هستم دختری بنام یاس عاشق پسر همسایشون میشه ک داداشش بهش گفته اونو مثل برادر بدونین ولی پسرعمه پسره میفهمه یاس عاشقشه و میخواد کمکش کنه

بهارک

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
اسم این رمان و یادم نمیاد ممنون میشم کسی میدونه بگه
شخصیت دختر وپسر رمان‌ با هم فامیل هستند و از بچگی با هم بازی میکنن و همو میخوان
پسر و تو نوجوانی میفرستن خارح و قبل رفتن پسره تو عروسک دختره صدا ضبط میکنه و میگه منتظرم باش برمیگردم
ولی میره و کم کم فراموشش میکنه
ولی دختره همچنان دوستش داره و بهش فکر میکنه
دختره یه ویژگی بامزه داره وقتی از خوای پامیشه چند دقیقه هنگه و نمیفههمه چیکار میکنه و طول میکشه کامل بیدار شه و همین موضوع چند تا سکانس باحال درست میکنه
کسی متوجه شد؟؟؟؟

madrid

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال ی رمان میگردم پسر اسمش پدرانه دخترع مارال مارال تو یه مهمونی میگیرن میبرن کلانتری ولی اونجا دوست برادرشو میبینه پدرام خانواده دخترع هم مذهبی سختگیر حالا یه اتفاقایی میشه اسم رمان میشه بگید؟!

madrid

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1

Razi1988

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
1
دست‌آوردها
3
من دنبال یه رمانی هستم که دختره باباش مال جنوب ایران هست و مامانش یه خانم مستقل، بابای دختره تو تصادف فوت میشه و بابابزرگ میاد میبرتش و تو سن کم شوهرش میده به یه پسری به اسم فرهاد
که فرهاد میخواسته بره خارج درس بخونه
دختره تو سن کم باردار هم میشه و فک میکنه بچه اش مرده ولی مامانش بچه رو تحت عنوان برادرش بزرگ کرده

بالا پایین