سایت رمان فور
💠انجمن
👀ارسالات جدید
جستجو در تالارها
بخش های مهم
دفاتر کار
رسانه جدید
جستجو در رسانه
📝تایپ رمان
📝نوشتن دلنوشته
👈درخواست جلد
🚻کاربران
🏅مدالها
👀بازدیدکنندگان فعلی
💪ارسالکنندهی برتر ماه
چت
0
بایگانی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
🔍جستجو
🔍جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
آخرین فعالیت ها
🔑ثبت نام
منو
ورود
ثبتنام
Install the app
نصب
کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!
برای تایپ رمان خود
اینجا
کلیک کنید.
برای یافتن
رمان های بی نام
کلیک کنید.
💠انجمن
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
شما از یک مرورگر قدیمی استفاده می کنید که ممکن است این سایت یا سایر وب سایتها را به درستی نمایش ندهد. باید مرورگرتان را به روز کنید.
آخرین فعالیت
جدیدترینها
ارسالات جدید
رسانه جدید
نظر های جدید رسانه
آخرین فعالیت
Sara0883
به موضوع
رمان گمشده
پاسخ دادهاست.
سلام عزیزم. منم کلی دنبال این رمان گشتم بعد دو سال پیداش کردم. اسمش مثلث زندگیه من
2025-12-04
جغد برفی
در موضوع
چامیک و شگرد ادبی
در تالار
متفرقه
ارسالی فرستادهاست
چامیک بهعنوان منبع تولید شگرد چامیک، اگر بخواهد چیزی بیش از یک نقشهی خاموش باشد، باید نشان دهد که چگونه اندیشه به ابزار بدل میشود،...
2025-12-04
جغد برفی
در موضوع
ریشهشناسی و واژهسازی پارسی
در تالار
متفرقه
ارسالی فرستادهاست
آشنایی با ریشههای هندواروپایی واژههای پارسی شناخت ریشههای هندواروپایی واژههای پارسی، دروازهایست به فهم تاریخی زبان، فهم اینکه...
2025-12-04
Z
zahra.
به موضوع
ویژه
رمان های گمشده
پاسخ دادهاست.
بچه ها من دنبال یه رمان که چند سال پیش خوندم و فقط یه تیکه ازش یادمه دقیق یادم نیست که دوتا دانشجو بودن یا استاد و دانشجو بودن که مجبور...
2025-12-03
Z
zahra.
به موضوع
ویژه
رمان های گمشده
پاسخ دادهاست.
سلام بچه ها من دنبال یه رمان که چند سال پیش خوندم و فقط یه تیکه ازش یادمه دقیق یادم نیست که دوتا دانشجو بودن یا استاد و دانشجو بودن که...
2025-12-03
P
parihehr
به موضوع
ویژه
رمان های گمشده
پاسخ دادهاست.
ایکا اینو اگه همینطوری بذاری احتمال دیده شدنش خیلی کمه. من همین داستانی که دادی رو برات تبدیل میکنم به یه پست دقیق، واضح سلام دوستان،...
2025-12-03
جغد برفی
در موضوع
در چیستی چامیک
در تالار
متفرقه
ارسالی فرستادهاست
مبانی نظری چامیک چامیک یا بوطیقا (Poetics) از دل مهی کهن بیرون میآید، جایی که ارسطو برای نخستین بار کوشید سازوکاری برای آفرینش ادبی...
2025-12-02
جغد برفی
در موضوع
بنیادهای سرهگرایی پارسی
در تالار
متفرقه
ارسالی فرستادهاست
چیستی و چرایی سرهگرایی پارسی سرهگرایی، در بنیاد خود، تلاشیست برای بازیابی توان زبانی یک جامعه. همانگونه که فناوری و ثروت بنیاد...
2025-12-01
Razi1988
به موضوع
ویژه
رمان های گمشده
پاسخ دادهاست.
مرررررررسی
2025-12-01
بهارک
به
Razi1988 ارسالی
در موضوع
ویژه
رمان های گمشده
با
ایول
واکنش نشان داد.
من دنبال یه رمانی هستم که دختره باباش مال جنوب ایران هست و مامانش یه خانم مستقل، بابای دختره تو تصادف فوت میشه و بابابزرگ میاد میبرتش و...
2025-12-01
بهارک
به موضوع
ویژه
رمان های گمشده
پاسخ دادهاست.
اسمش پانتی بنتی هست
2025-12-01
Razi1988
به موضوع
ویژه
رمان های گمشده
پاسخ دادهاست.
من دنبال یه رمانی هستم که دختره باباش مال جنوب ایران هست و مامانش یه خانم مستقل، بابای دختره تو تصادف فوت میشه و بابابزرگ میاد میبرتش و...
2025-11-30
treatmentuser
در موضوع
ارتباط پنهان بین بیشفعالی و بیاختیاری مدفوع؛ چرا والدین دیر متوجه میشوند؟
در تالار
تالار سلامت و زندگی
ارسالی فرستادهاست
یبوست عملکردی و بیاختیاری مدفوع از بیماریهای شایع دستگاه گوارش در دوران کودکی هستند. هر دو بیماری ممکن است با مشکلات رفتاری مرتبط...
2025-11-30
A
afzar
در موضوع
فرایندهای مونتاژ PCB: نبض تپنده دنیای الکترونیک مدرن
در تالار
تالار متفرقه عمومی
ارسالی فرستادهاست
فرایندهای مونتاژ PCB: نبض تپنده دنیای الکترونیک مدرن مونتاژ برد مدار چاپی (PCB) که به مثابه شریان حیاتی در کالبد هر دستگاه الکترونیکی...
2025-11-30
💠انجمن
مهمان عزیز، اوقات خوشی برایتان آرزومندیم. لطفا برای پیوستن به انجمن و آغاز فعالیت خود کلیک کنید
انجمن ناول فرو پر قدرت به کار خود برگشته است!
بالا
پایین