خب همین طور که از عنوان پیداست هر شعر نو اعم از پروین اعتصامی و شاملو و...داشتین اینجا بفرستین!😊
Ghazal کاربر فعال کاربر رمان فور سطح 4 ارسالات 416 پسندها 1,416 دستآوردها 143 مدالها 3 سن 25 محل سکونت Mashhad 2020-11-15 #1 خب همین طور که از عنوان پیداست هر شعر نو اعم از پروین اعتصامی و شاملو و...داشتین اینجا بفرستین!😊 انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
خب همین طور که از عنوان پیداست هر شعر نو اعم از پروین اعتصامی و شاملو و...داشتین اینجا بفرستین!😊 انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
Ghazal کاربر فعال کاربر رمان فور سطح 4 ارسالات 416 پسندها 1,416 دستآوردها 143 مدالها 3 سن 25 محل سکونت Mashhad 2020-11-15 #2 خودم را بی تو دلخوش میکنم جانا به هر نوعی گَهى با اشک جانفرسا گَهى لبخند مصنوعی ! -هوشنگابتهاج انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
خودم را بی تو دلخوش میکنم جانا به هر نوعی گَهى با اشک جانفرسا گَهى لبخند مصنوعی ! -هوشنگابتهاج انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
Ghazal کاربر فعال کاربر رمان فور سطح 4 ارسالات 416 پسندها 1,416 دستآوردها 143 مدالها 3 سن 25 محل سکونت Mashhad 2020-11-15 #3 شانه هايت ساعتی چند؟ بگو،ميخَرمش گاه خرج گريههايم سخت بالا میرود ☕️🤍 -فروغ فرخزاد انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
شانه هايت ساعتی چند؟ بگو،ميخَرمش گاه خرج گريههايم سخت بالا میرود ☕️🤍 -فروغ فرخزاد انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
Ghazal کاربر فعال کاربر رمان فور سطح 4 ارسالات 416 پسندها 1,416 دستآوردها 143 مدالها 3 سن 25 محل سکونت Mashhad 2020-11-15 #4 اگر بیهوده زیباست شب برای چه زیباست شب برای که زیباست .؟🍂🧡 -احمد شاملو انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
اگر بیهوده زیباست شب برای چه زیباست شب برای که زیباست .؟🍂🧡 -احمد شاملو انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
Ghazal کاربر فعال کاربر رمان فور سطح 4 ارسالات 416 پسندها 1,416 دستآوردها 143 مدالها 3 سن 25 محل سکونت Mashhad 2020-11-15 #5 گاهی به من فکر کن! من حتی به گاهی بودن در فکرت هم راضیم.☕️🌞 -احمد شاملو انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
گاهی به من فکر کن! من حتی به گاهی بودن در فکرت هم راضیم.☕️🌞 -احمد شاملو انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
Ghazal کاربر فعال کاربر رمان فور سطح 4 ارسالات 416 پسندها 1,416 دستآوردها 143 مدالها 3 سن 25 محل سکونت Mashhad 2020-11-15 #6 موج رقص انگیز پیراهن چو لغزد بر تنش جان به رقص آید مرا از لغزش پیراهنش : هوشنگ ابتهاج انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
موج رقص انگیز پیراهن چو لغزد بر تنش جان به رقص آید مرا از لغزش پیراهنش : هوشنگ ابتهاج انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
Ghazal کاربر فعال کاربر رمان فور سطح 4 ارسالات 416 پسندها 1,416 دستآوردها 143 مدالها 3 سن 25 محل سکونت Mashhad 2020-11-15 #7 شنیدم مصرعی شیوا، که شیرین بود مضمونش «منم مجنون آن لیلی که صد لیلاست مجنونش» : فریدون مشیری انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
شنیدم مصرعی شیوا، که شیرین بود مضمونش «منم مجنون آن لیلی که صد لیلاست مجنونش» : فریدون مشیری انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
Ghazal کاربر فعال کاربر رمان فور سطح 4 ارسالات 416 پسندها 1,416 دستآوردها 143 مدالها 3 سن 25 محل سکونت Mashhad 2020-11-15 #8 زیر باران باید رفت دوست را زیر باران باید برد عشـق را زیر باران باید جست... : سهراب سپهری انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
زیر باران باید رفت دوست را زیر باران باید برد عشـق را زیر باران باید جست... : سهراب سپهری انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
Ghazal کاربر فعال کاربر رمان فور سطح 4 ارسالات 416 پسندها 1,416 دستآوردها 143 مدالها 3 سن 25 محل سکونت Mashhad 2020-11-15 #9 هرچه به گِرد خویشتن مینگرم درین چمن آینهی ضمیر من جز تو نمیدهد نشان ... : هوشنگ ابتهاج انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
هرچه به گِرد خویشتن مینگرم درین چمن آینهی ضمیر من جز تو نمیدهد نشان ... : هوشنگ ابتهاج انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
Ghazal کاربر فعال کاربر رمان فور سطح 4 ارسالات 416 پسندها 1,416 دستآوردها 143 مدالها 3 سن 25 محل سکونت Mashhad 2020-11-15 #10 هرچه به گِرد خویشتن مینگرم درین چمن آینهی ضمیر من جز تو نمیدهد نشان ... : هوشنگ ابتهاج انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
هرچه به گِرد خویشتن مینگرم درین چمن آینهی ضمیر من جز تو نمیدهد نشان ... : هوشنگ ابتهاج انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب