-
- ارسالات
- 9,789
-
- پسندها
- 17,977
-
- دستآوردها
- 143
-
- مدالها
- 4
سلااامم برین کنار میخوام سمیتون کنم! (اینو تو دهن منم انداختن:/)
خب...
میخوایم تو این تاپیک شخصیتهای کلیشهای و پر تکرار رو معرفی کنیم تا بلکه نویسندگان از عالم جهل و نادانی(با عرض پوزش فراوون) در بیان و اون ایدههای زیادی قشنگشون رو پس بریزن!
این ایده وقتی داشتم تاپیک آموزش کلیشه نویسی رو میخوندم از حزین عزیز @X_Hazin_X
ب ذهنم رسید!(حتما بخوندش(تاپیکشو ندارم ولی سرچ کنید میاد))
تو بیشتر رمانا شخصیتی پر تکرار و کلیشهای وجود دارن!
خب...اول خودم شروع میکنم بلکه فرجی بشه:/
منشیها
خب تو ٪۸۵/۹ درصد رمانا منشی رئیس(همون پسر پولدار ک پولش از تراس برق بالا میره و الیالقضا همون نقش اصلیه) ادم نچسبیه! خب چرا؟ الان میگم:
مشخصات ظاهری: حتما باید دماغش عملی باشه وگرنه منشی نیست!
آرایشش زیاد باشع جوری ک تا مچ دست بری کرم:/ (من تجربه ندارم ولی دختره میگ)
لباسش حتما خیلی تنگ و کوتاس:)
پنجاه درصد اوقات هنگام رجوع بهشون در حال رژ زدنن و پنجاه درصد دیگ در حال حرف زدن با تلفن ک پشت خطی صدو پنجاه درصد دوست عتیقه تر از خودشه!
مشخصات رفتاری:
حتماباید صداشون آزار دهنده و جیغ جیغو و تو دماغی باشع!
بپرن ب ادم و بی ادب باشن(ک نود درصد مواقع دختر داستان میشورنشون و میزارنش کنار تا خشک بشه!) و ده درصد باقیمونده هم پسر جنتلمنی ک رئیسه بهش تشر میزنه و از دختر مظلوم داستان حمایت میکنه!
جلل عجایب بعضی مواقع هم ی ادامس گنده تو دهنشونه ک خلاف شرعه و ماهم دوستدار دین و مذهب♡!
شخصیت بعدی با شماست!
این گوی و میدان!
(لطفا از هرگونه نام بری مانند نام رمان و نویسنده خودداری کنید ک قشنگ بنم میکنن ی آبم روش♡)
خب...
میخوایم تو این تاپیک شخصیتهای کلیشهای و پر تکرار رو معرفی کنیم تا بلکه نویسندگان از عالم جهل و نادانی(با عرض پوزش فراوون) در بیان و اون ایدههای زیادی قشنگشون رو پس بریزن!
این ایده وقتی داشتم تاپیک آموزش کلیشه نویسی رو میخوندم از حزین عزیز @X_Hazin_X
ب ذهنم رسید!(حتما بخوندش(تاپیکشو ندارم ولی سرچ کنید میاد))
تو بیشتر رمانا شخصیتی پر تکرار و کلیشهای وجود دارن!
خب...اول خودم شروع میکنم بلکه فرجی بشه:/
منشیها
خب تو ٪۸۵/۹ درصد رمانا منشی رئیس(همون پسر پولدار ک پولش از تراس برق بالا میره و الیالقضا همون نقش اصلیه) ادم نچسبیه! خب چرا؟ الان میگم:
مشخصات ظاهری: حتما باید دماغش عملی باشه وگرنه منشی نیست!
آرایشش زیاد باشع جوری ک تا مچ دست بری کرم:/ (من تجربه ندارم ولی دختره میگ)
لباسش حتما خیلی تنگ و کوتاس:)
پنجاه درصد اوقات هنگام رجوع بهشون در حال رژ زدنن و پنجاه درصد دیگ در حال حرف زدن با تلفن ک پشت خطی صدو پنجاه درصد دوست عتیقه تر از خودشه!
مشخصات رفتاری:
حتماباید صداشون آزار دهنده و جیغ جیغو و تو دماغی باشع!
بپرن ب ادم و بی ادب باشن(ک نود درصد مواقع دختر داستان میشورنشون و میزارنش کنار تا خشک بشه!) و ده درصد باقیمونده هم پسر جنتلمنی ک رئیسه بهش تشر میزنه و از دختر مظلوم داستان حمایت میکنه!
جلل عجایب بعضی مواقع هم ی ادامس گنده تو دهنشونه ک خلاف شرعه و ماهم دوستدار دین و مذهب♡!
شخصیت بعدی با شماست!
این گوی و میدان!
(لطفا از هرگونه نام بری مانند نام رمان و نویسنده خودداری کنید ک قشنگ بنم میکنن ی آبم روش♡)