مگذار دیگران نام تو را بدانند … همین زلال بیکران چشمانت برای پچ پچ هزار ساله آنان کافیست!
SHA'DYAM طرد شده تیم نظارت رمان تیم سیما نویسنده طرد شده سطح 0 ارسالات 147 پسندها 724 دستآوردها 93 محل سکونت خونمون:) 2021-06-21 #1 مگذار دیگران نام تو را بدانند … همین زلال بیکران چشمانت برای پچ پچ هزار ساله آنان کافیست! انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
مگذار دیگران نام تو را بدانند … همین زلال بیکران چشمانت برای پچ پچ هزار ساله آنان کافیست! انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
SHA'DYAM طرد شده تیم نظارت رمان تیم سیما نویسنده طرد شده سطح 0 ارسالات 147 پسندها 724 دستآوردها 93 محل سکونت خونمون:) 2021-06-21 #2 گر بدینسان زیست باید پست من چه بیشرمم اگر فانوسِ عمرم را به رسوایی نیاویزم بر بلندِ کاجِ خشکِ کوچهی بنبست. گر بدینسان زیست باید پاک من چه ناپاکم اگر ننشانم از ایمانِ خود، چون کوه یادگاری جاودانه، بر ترازِ بیبقایِ خاک انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
گر بدینسان زیست باید پست من چه بیشرمم اگر فانوسِ عمرم را به رسوایی نیاویزم بر بلندِ کاجِ خشکِ کوچهی بنبست. گر بدینسان زیست باید پاک من چه ناپاکم اگر ننشانم از ایمانِ خود، چون کوه یادگاری جاودانه، بر ترازِ بیبقایِ خاک انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
SHA'DYAM طرد شده تیم نظارت رمان تیم سیما نویسنده طرد شده سطح 0 ارسالات 147 پسندها 724 دستآوردها 93 محل سکونت خونمون:) 2021-06-21 #3 قصه نیستم که بگویی نغمه نیستم که بخوانی صدا نیستم که بشنوی یا چیزی چنان که ببینی یا چیزی چنان که بدانی من درد مشترکم …. مرا فریاد کن ! انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
قصه نیستم که بگویی نغمه نیستم که بخوانی صدا نیستم که بشنوی یا چیزی چنان که ببینی یا چیزی چنان که بدانی من درد مشترکم …. مرا فریاد کن ! انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
SHA'DYAM طرد شده تیم نظارت رمان تیم سیما نویسنده طرد شده سطح 0 ارسالات 147 پسندها 724 دستآوردها 93 محل سکونت خونمون:) 2021-06-21 #4 اندیشیدن در سکوت آن که میاندیشد بهناچار دَم فرو میبندد اما آنگاه که زمانه زخمخورده و معصوم به شهادتش طلبد به هزار زبان سخن خواهد گفت انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
اندیشیدن در سکوت آن که میاندیشد بهناچار دَم فرو میبندد اما آنگاه که زمانه زخمخورده و معصوم به شهادتش طلبد به هزار زبان سخن خواهد گفت انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
SHA'DYAM طرد شده تیم نظارت رمان تیم سیما نویسنده طرد شده سطح 0 ارسالات 147 پسندها 724 دستآوردها 93 محل سکونت خونمون:) 2021-06-21 #5 من سرگذشتِ یأسم و امید با سرگذشتِ خویش: میمُردم از عطش، آبی نبود تا لبِ خشکیده تر کنم میخواستم به نیمهشب آتش، خورشیدِ شعلهزن بهدرآمد چنان که من گفتم دو دست را به دو چشمان سپر کنم با سرگذشتِ خویش من سرگذشتِ یأس و امیدم… انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
من سرگذشتِ یأسم و امید با سرگذشتِ خویش: میمُردم از عطش، آبی نبود تا لبِ خشکیده تر کنم میخواستم به نیمهشب آتش، خورشیدِ شعلهزن بهدرآمد چنان که من گفتم دو دست را به دو چشمان سپر کنم با سرگذشتِ خویش من سرگذشتِ یأس و امیدم… انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
SHA'DYAM طرد شده تیم نظارت رمان تیم سیما نویسنده طرد شده سطح 0 ارسالات 147 پسندها 724 دستآوردها 93 محل سکونت خونمون:) 2021-06-21 #6 از تو حرف میزنم چنان نوبرانه میشوم؛ که بهار هم دهانش آب میافتد …! انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
از تو حرف میزنم چنان نوبرانه میشوم؛ که بهار هم دهانش آب میافتد …! انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
SHA'DYAM طرد شده تیم نظارت رمان تیم سیما نویسنده طرد شده سطح 0 ارسالات 147 پسندها 724 دستآوردها 93 محل سکونت خونمون:) 2021-06-21 #7 میان خورشیدهای همیشه زیبایی تو لنگریست خورشیدی که از سپیدهدم همه ستارگان بینیازم می کند. انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
میان خورشیدهای همیشه زیبایی تو لنگریست خورشیدی که از سپیدهدم همه ستارگان بینیازم می کند. انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
SHA'DYAM طرد شده تیم نظارت رمان تیم سیما نویسنده طرد شده سطح 0 ارسالات 147 پسندها 724 دستآوردها 93 محل سکونت خونمون:) 2021-06-21 #8 آری، با توام من در تو نگاه می کنم در تو نفس می کشم و زندگی مرا تکرار می کند بسان بهار که آسمان را و علف را پاکی آسمان در رگ من ادامه مییابد انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
آری، با توام من در تو نگاه می کنم در تو نفس می کشم و زندگی مرا تکرار می کند بسان بهار که آسمان را و علف را پاکی آسمان در رگ من ادامه مییابد انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
SHA'DYAM طرد شده تیم نظارت رمان تیم سیما نویسنده طرد شده سطح 0 ارسالات 147 پسندها 724 دستآوردها 93 محل سکونت خونمون:) 2021-06-21 #9 و حسرتی نه این برف را دیگر سر بازایستادن نیست، برفی که بر ابرو و موی ما مینشیند تا در آستانه آیینه چنان در خویش نظر کنیم که به وحشت از بلند فریادوار گُداری به اعماق مغاک نظر بردوزی انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
و حسرتی نه این برف را دیگر سر بازایستادن نیست، برفی که بر ابرو و موی ما مینشیند تا در آستانه آیینه چنان در خویش نظر کنیم که به وحشت از بلند فریادوار گُداری به اعماق مغاک نظر بردوزی انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
SHA'DYAM طرد شده تیم نظارت رمان تیم سیما نویسنده طرد شده سطح 0 ارسالات 147 پسندها 724 دستآوردها 93 محل سکونت خونمون:) 2021-06-21 #10 و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ! عشق است… انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ! عشق است… انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب