-
- ارسالات
- 22
-
- پسندها
- 69
-
- دستآوردها
- 18
شاید نویسندگی تنها یک حرفه نباشد !
با یک دید نود درجه به نویسندگی و نویسنده نگاه کن.
یک نویسنده میتواند یک دروغگوی خوب هم باشد!
داستان هایی مینویسد که واقعیت ندارد و زاده ی ذهن خودش است.
زندگی یک نویسنده از دید خیلی ها به یک کاغذ و خودکار ختم میشود.
شاید یک نویسنده تنها برای داستان هایش از دروغ استفاده نمیکند، شاید سکانس هایی از زندگی اش هم زاده ی خیال باشد.
شاید لبخندها، شادیها و امیدهایش هم دروغ باشد.
یک نویسنده میتواند با یک متن کوتاه اشک هایت را روان کند؛ کسی چه میداند شاید ان نوشته تنها از خیالش نشات نگرفته باشد، شاید رگه هایی از درد و دل قلبش را بر کاغذ اورده باشد.
این دروغ الود بودن زندگی یک نویسنده دو وجه دارد! غمگین و وحشتناک!
یک نویسنده میتواند بخندد درحالی که قلبش میگریسد.
یک نویسنده میتنواند در چشمانت نگاه کند و بگوید دوستت دارم در حالی که هیچ جایی در زندگیاش نداری.
و این به خودش بستگی دارد که از کدام وجه این هنر استفاده میکند، اما جالب این است در اخر از هر وجه هم که استفاده کرده باشد ماجرا تلخ تمام میشود.
شاید بتوان بجای حرفه ی نویسندگی بگوییم هنر دروغگویی.
این هنر روی کاغذ و به صورت نوشته زیبا و تاثیر گذار است، اما در زندگی واقعی داستان فرق دارد.
نکته قابل توجه این است که من هم یک نویسندهام :)
با یک دید نود درجه به نویسندگی و نویسنده نگاه کن.
یک نویسنده میتواند یک دروغگوی خوب هم باشد!
داستان هایی مینویسد که واقعیت ندارد و زاده ی ذهن خودش است.
زندگی یک نویسنده از دید خیلی ها به یک کاغذ و خودکار ختم میشود.
شاید یک نویسنده تنها برای داستان هایش از دروغ استفاده نمیکند، شاید سکانس هایی از زندگی اش هم زاده ی خیال باشد.
شاید لبخندها، شادیها و امیدهایش هم دروغ باشد.
یک نویسنده میتواند با یک متن کوتاه اشک هایت را روان کند؛ کسی چه میداند شاید ان نوشته تنها از خیالش نشات نگرفته باشد، شاید رگه هایی از درد و دل قلبش را بر کاغذ اورده باشد.
این دروغ الود بودن زندگی یک نویسنده دو وجه دارد! غمگین و وحشتناک!
یک نویسنده میتواند بخندد درحالی که قلبش میگریسد.
یک نویسنده میتنواند در چشمانت نگاه کند و بگوید دوستت دارم در حالی که هیچ جایی در زندگیاش نداری.
و این به خودش بستگی دارد که از کدام وجه این هنر استفاده میکند، اما جالب این است در اخر از هر وجه هم که استفاده کرده باشد ماجرا تلخ تمام میشود.
شاید بتوان بجای حرفه ی نویسندگی بگوییم هنر دروغگویی.
این هنر روی کاغذ و به صورت نوشته زیبا و تاثیر گذار است، اما در زندگی واقعی داستان فرق دارد.
نکته قابل توجه این است که من هم یک نویسندهام :)
آخرین ویرایش: