• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

اسم رمان یادم رفته

ati1367

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
دختر دانشجو وفقیر جهت نگه داری کودک به منزل زوج پولداری میره که خانم خارج از کشور بوده وبا دختر دوست میشه واون دختر با برادر شوهر آشنا وبعد ازدواج میکنن

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

m.m84

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمان میگردم اسم شخصیت و رمانش یادم نیست ولی داستانش اینجوری بود که پسر و دختره تو دانشگا بهم برخورد میکنن دختره فک کنم بینیش ضربه خورد چون خون ریزی کرد پسره بردش بیمارستان بعد داداش و پدر دختره اومدن بیمارستان دیدن ی پسر اوردتش بهش گفدم باید باهم ازدواج کنین بعد اینا ازدواج میکنن کم کم علاقه پیدا میکنن بهم یه عروسی دعوت میشن نمیدونم دختره خونه منتظر بود پسره بیاد دنبالش ولی پسر عموش بود پسر داییش بود یا پسر خالش بود میاد خونشون به دختره علاقه داشته میخواد بهش مزاحمت کنه ولی شوهر دختره سر میرسه نمیزاره بهش دس بزنه خودش باهاش رابطه برقرار میکنه دختره ک بیهوش میشه دوتا پسرا درگیر میشن شوهر دختره چاقو میخوره ی کلیه اش رو از دست میده دختره هم حامله میشه اسم بچشونم میزارن اراد بعد ی دختر دیگم میارن
لطفا اگر میدونین بگین من چند ساله دنبالشم

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
بالا پایین