-
- ارسالات
- 483
-
- پسندها
- 595
-
- دستآوردها
- 93
✨به نام خداوند جان آفرین✨
⚪🔸کتابخانه ی کوچک من🔹⚫
سلام به همگی
تو این تاپیک می خوام، به معرفی اندک کتاب هایی بپردازم که مطالعه کردم.
خب اول کمی از خودم بگم!
من تقریبا از دوره ی راهنمایی شروع کردم به مطالعه و واقعا دوست داشتم مطالعه کردن رو. کتاب هایی با ژانر های مختلفی رو خوندم ولی همشون صرفا اونطور مفید نبودن و قصدم هم این نبود که حتما باید مفید باشن...( در این مورد تو تاپیک زیر صحبت کردم که صرفا هم نباید این باشه!)
ولی در کل این که من حرف از مفید نبودن و... می زنم کاملا اشتباهه! از نظر من هر کتابی، تو هر ژانری و دارای هر موضوع و متنی، مفیده! ( البته اگه ژانر عاشقانه رو فاکتور بگیریم که آدم رو پرت می کنه تو عالم عاشقی و داغان می کنه آدمو :/)
چرا حالا؟! چون من خودم یه سری از کتاب هایی رو مطالعه کردم که شاید از نظر بقیه زیاد خوب به نظر نرسه ولی خب من رو با کلمات جدیدی آشنا کرد و یادشون گرفتم، همچنین به املا و لغتم کمک کرد و خیلی چیزای دیگه که صرفا برای همه همینطوره!
خب می ریم که شروع کنیم معرفی رو^^
⚪🔸کتابخانه ی کوچک من🔹⚫
سلام به همگی
تو این تاپیک می خوام، به معرفی اندک کتاب هایی بپردازم که مطالعه کردم.
خب اول کمی از خودم بگم!
من تقریبا از دوره ی راهنمایی شروع کردم به مطالعه و واقعا دوست داشتم مطالعه کردن رو. کتاب هایی با ژانر های مختلفی رو خوندم ولی همشون صرفا اونطور مفید نبودن و قصدم هم این نبود که حتما باید مفید باشن...( در این مورد تو تاپیک زیر صحبت کردم که صرفا هم نباید این باشه!)
روند فعالیت بخش کتابخوانی
❇..بسمه تعالی..❇ 💠 روند فعالیت بخش کتابخوانی💠 انیس کنج تنهایی کتاب است فروغ صبح دانایی کتاب است درودی بی کران خدمت تمامی کتابخوانان ارزشمندمون و عزیزانی که علاقمند به مطالعه هستند! از اونجا که این ساب خالی بود و موضوعی نداشت، تصمیم گرفتم که راهش بندازم و همچنین لازم دونستم که یک سری توضیحاتی...
forum.novelfor.ir
ولی در کل این که من حرف از مفید نبودن و... می زنم کاملا اشتباهه! از نظر من هر کتابی، تو هر ژانری و دارای هر موضوع و متنی، مفیده! ( البته اگه ژانر عاشقانه رو فاکتور بگیریم که آدم رو پرت می کنه تو عالم عاشقی و داغان می کنه آدمو :/)
چرا حالا؟! چون من خودم یه سری از کتاب هایی رو مطالعه کردم که شاید از نظر بقیه زیاد خوب به نظر نرسه ولی خب من رو با کلمات جدیدی آشنا کرد و یادشون گرفتم، همچنین به املا و لغتم کمک کرد و خیلی چیزای دیگه که صرفا برای همه همینطوره!
خب می ریم که شروع کنیم معرفی رو^^
انجمن رمان فور
انجمن رمان فور برترین انجمن رمان نویسی و دانلود رمان های عاشقانه، پلیسی، غمگین، طنز، جنایی، درام، دلنوشته، داستان و کتاب های صوتی
forum.novelfor.ir