کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد
چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!
...ذهنم به من این قوت قلب را میدادند که تو معلم خیلی خوبی خواهی شد، جز این آرزو داشتم خواننده هم بشوم ولی نمیشد. یکزن نمیتوانست بخواند و خوانندگی کند...
همهی اینها آرزوی خنده دار دخترک پنج ساله قصه ما بود، ولی حتی نتوانست به یکی از آن آرزوهای خنده دارش برسد.
#داستان_کوتاه
#تهیان
#تو_قاتل_منی
...بشویم و شانس خود را برای قبولی در آن کار، بالا ببریم.
من همیشه با خودم میگویم هیچچیز بهتر از تجربهی بالا در هر کاری نیست؛ پس تا میتوانید، تجربههای مهم و خوب دیگران را یاد بگیرید و در زندگیتان استفاده کنید؛ به عبارتی، به دنبال تجربههای دیگران باشید، تا موفق تر بشوید!
#دلنوشته
#پریشان...
...من دنبال مشهور شدن نیستم؛ به دنبال راهی برای برقراری ارتباطی گیرا و صحیح با دیگران هستم؛ اما شاید تو این را دوست نداشته باشی و بخواهی در خفا انجامش بدهی، طوری که برای دیگران ناشناخته باشی؛ به همین دلیل است که باید راه و روشت را انتخاب کن تا بعد از آن به گام دوم برویم.
#دلنوشته
#پریشان
#تهیان
...شد چنان بزرگ و باعظمت که دنیا برایم یک باره زیر و رو شد!
اگر من آن روز نمیفهمیدم که چه کم دارم و به چه چیز نیاز دارم، الان کجا بودم؟شاید در قعر جهنم!
امید داشته باشید، حتی اگر در بدترین شرایط هستید؛ امید به آیندهی پیشرو، به شما کمک خواهد کرد نترسید و موفق شوید.
#دلنوشته
#پریشان
#تهیان
...نمیسوزد، برای خودت که میسوزد! اصلا بیا و بخاطر خودت همراهیم کن.
من مشکلاتت را گوش میدهم؛ بدون هیچ گله ای، برایش راه حلی پیدا میکنم و در کنارت میمانم.
قدم اول، رویات رو باور کن؛ قدم دوم، برای رویایت تلاش کن. تا اینجایش را همراه هم پیش رفته ایم، بقیش که کاری ندارد...
#دلنوشته
#پریشان
#تهیان
...این را هم میدانم که دنیایمان را قرار است با کمک همه ی مردم زیبا تَرش کنیم!:)
من بهت اعتماد دارم و قرارشد که ببینم، چطور میخواهی کمک کنی. من همه آن رامیبینم و میگویم که چقدر محشر هستی! دستم را بگیر؛ بیا باهم قدم برداریم. شعارمون یادت نره؛ ما فقط به کمک هم میتوانیم...
#دلنوشته
#پریشان
#تهیان