-
- ارسالات
- 9,789
-
- پسندها
- 17,976
-
- دستآوردها
- 143
-
- مدالها
- 4
تگ منتخب به دلنوشتهی شما تعلق گرفت، موفق باشید.درخواست تگ دارم
دلنوشته معشوق آسمان
تگ منتخب به دلنوشتهی شما تعلق گرفت، موفق باشید.درخواست تگ دارم
دلنوشته معشوق آسمان
سلامدرخواست تگ برای دلنوشتهی خاطرات احساس رو دارم.تکمیل شده - دلنوشتهی خاطرات احساس | مریم سعادتمند کاربر انجمن فور
https://uupload.ir/files/c0vl_img_20210425_123059_351.jpg نام دلنوشته: خاطرات احساس نویسنده: مریم سعادتمند مقدمه: گفتی دیگر برایت مهم نیستم؛ ولی نمیدانی با همین جملهی کوتاه؛ چطور تمام خاطراتمان را جلوی چشمهایم آوردی؟!forum.novelfor.ir
سلامتکمیل شده - گم شده در تاریکی | سبا حسن نژاد کاربر انجمن رمان فور
بنام خداوندگار دوستی و مهربانی نام دلنوشته:گم شده در تاریکی نامنویسنده:سبا حسن نژاد ژانر:تراژدی مقدمه: گم که میشوم؛ دلم میخواهد کسی، در قلبم را محکم بکوبد و دنبالم بگردد! دلم میخواهد یادآور شود حضورش را، و من، بیابم خودم را برایش! گاهی گم شدن ساده است؛ به سادگی گم شدن خودکار مشکی رنگمان لای...forum.novelfor.ir
خسته نباشید.درخواست تگ
سلامسلام
درخواست تگ برای دلنوشته فرشته عاشق اما تنها
دلنوشته فرشته عاشق اما تنها | sevda_alone.girl کاربر انجمن رمان فور
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ نام دلنوشته : فرشته عاشق اما تنها نویسنده: sevda_alone.girl مقدمه: حسی که در درون بعضی از آدمها میتونه باشه؛ ولی.... . ولی حس خوب یا بد... مثل حس نامعلوم... حس ناپیدا! همیشه همه چی اولش قشنگه، اولش میخندی، اولش خوشحالی؛ ولی اینها همهش برای قبل اینکه...forum.novelfor.ir
سلام، متاسفانه تگی به شما تعلق نمیگیره.درخواست تگ*-*تکمیل شده - دلنوشته بگذار نباشم|Mahdie کاربر انجمن رمان فور
به نام خدایی که با یاد او قلم بر دست گرفتهام نام دلنوشته: بگذار نباشم نام نویسنده: مهدیه.م مقدمه: دستم لبریز از حس قلم است و مغزم خالی! نمیدانم؛ من نمیدانم از کدامین درد بنویسم، نمیدانم از کدامین زجر بنویسم. از عشقی که ناکام ماند یا از دختری که عمرش به پای احساسش تلف شد؟ از همهی انسانهای...forum.novelfor.ir