کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد
چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!
اگر تعداد قابل توجهی از انسانها این حقیقت را دریابند که افتراق و تفاوتهای واقعی بین هرکدام از ما تنها در باورهای ما نهفته است. در اینصورت خود به خود بیداری فراگیری در کره ی خاکی ما بوجود میآید و این حقیقت آشکار میشود که همه ما در یک سرنوشت بهم پیوسته و ناگسستنی با هم سهیم خواهیم بود.
آدمی چیست و در خود چه دارد؟ شخصیت انسان، او را همواره و در همهجا دنبال میکند و هر چه بر او میگذرد، رنگِ آن را میگیرد. هر نوع لذت اساسا وابسته به خودِ شخص است. این امر در مورد لذتهای جسمانی صادق است چه رسد به لذتهای روحی.
دانش باید به حکمت و معرفت منتهی بشه و اگه نشه مفت نمیارزه! امّا هیچکس بهش اشاره نمیکنه! تو دانشگاه حتی یه کلمه هم به گوشت نمیخوره که قراره معرفت، هدف کسب دانش باشه. یعنی حتی کلمه معرفت هم به گوش آدم نمیخوره!
اجازه ندهم چیزهای پیشپا افتاده، موفقیتها یا شکستهای بیاهمیت، چیزهایی که در تملک من است، نگرانی دربارهی محبوبیت و اینکه چه کسی از من خوشش میآید و چه کسی خوشش نمیآید، جوهرِ هستیام را ببلعد.
برای من، آزاد ماندن و قدردانی از معجزهی بودن، یک جور تسکین است.
زندگی خوشبختیای است که وقتی شروعش میکنی پر میشود از رنج. بهشتی است که از مجموعهای دوزخ ریز و کوچک ساخته شده، زیباییهای بلافصلی است که زنجیر زشتی آنها را بههم متصل کرده است.
درست بودنِ اتفاقات و جریان زندگی به معنای این نیست که قرار است اتفاقاتِ دنیا به کام ما باشد!
اتفاقات تلخ و تجربههای دردناکی وجود داشتهاند و وجود خواهند داشت.
اتفاقات لزوماً "خوب" نیستند
امّا قطعا "مفید" هستند.
در هر اتفاق، فرصتی برای شروعی جدید و تصمیمهایی جدیدتر وجود دارد. حتی در سختترین و دردناکترین اتفاقات.