کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد
چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!
باید برای آرزوهایمان مرزی قائل شویم، اشتیاقمان را مهار کنیم، بر خشممان چیره شویم و همواره این واقعیت را در نظر داشته باشیم که هر کس قادر است تنها به سهم بسیار کوچکی از آنچه ارزشِ داشتن را دارد، دست یابد.
این نوع زندگی که ما امروزه داریم زندگی نیست، رکود است. مرگ در حال زندگی است. به تمام این خانههای لعنتی نگاه کن و همینطور به افراد بیهدف داخل خانهها!
گاهی اوقات فکر میکنم ما همه جسد هستیم، فقط فرقمان با جسد این است که در حالیکه ایستادهایم، درحال پوسیدن هستیم.
آن کس که فکرش بزرگ باشد و چیزهایی را ببیند و بفهمد که دیگران قادر به ادراک آن نیستند، طبعاً و الزاماً، تحت شکنجه و آزار توده و مردم عوام قرار میگیرد.
اگر کسی بتواند به هر نحوی، اشتباهاتم را به من نشان بدهد، من با کمال میل تغییر خواهم کرد. من به دنبال حقیقتام که هیچگاه آسیبی به کسی نرسانده است. آسیب اصلی در خودفریبی و ناآگاهی است.
اکثر ما معتقدیم با نبخشیدن دیگران باید آنها را تنبیه کنیم. انجام این کار یعنی «اگر شما را نبخشم، رنج خواهید کشید» در حالی که اینطور نیست و این خود شما هستید که رنج خواهید برد. این شما هستید که در دلتان یک عقده ایجاد شده و بیخواب میشوید.
بدبختی آدمی را از دیگران جدا میکند. انسانها از کسی که بدبخت باشد میگریزند. پنداری میترسند که این بیماری واگیردار به آنها هم سرایت کند. و حتی به کسی که رنج میبرد خرده میگیرند.