• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

تکمیل شده وازخدایی که غافل بودم!|هدیه زندگی کاربر انجمن فور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هدیه زندگی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
89
پسندها
225
دست‌آوردها
63
وب سایت
ديگر هيچ هوايی در اعماق تاريکی‌هايی که غرق بودم، وجود نداشت. اشک‌هايم يکی پس از ديگری بر روی گونه‌هایم می‌لغزیدند و پايين می‌آمدند. با آخرين توانم صدا زدم و همان موقع نوری در هاله‌های اشک من پديدار شد. فرياد زدم و موفق شدم. آری! موفق شدم نور را در انعکاس زيبايی‌های پاکی‌های قلبم پيدا کنم و ببينم.
يافتم که همه‌ی سياهی‌هايی که بی‌گمان بودند، بی ‌رنگ بودند و اکنون صفحه قلب من سفيد بود!

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

هدیه زندگی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
89
پسندها
225
دست‌آوردها
63
وب سایت
دوباره همانند قبل، طنين صدايی مرا به خود می‌خواند و توجهم را جلب می‌کند.
خدای مهربان من! تو با زبان خورشيد، زبان باران، زبان ابرها و همچنين با تمامی برگ‌ها با من حرف می‌زنی.
تو با بهار خزان، تابستان سوزان، پاييزخنک و در آخر با زمستان سرد با من حرف می‌زنی و اين من هستم که هميشه از تو غافل و از تو دور هستم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

هدیه زندگی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
89
پسندها
225
دست‌آوردها
63
وب سایت
درسخت‌ترين روزهای رنگارنگ زندگيم که هيچ‌کس نبود که سر بر شانه‌هايش بگذارم و هم‌چو باران فصل زرد ببارم، درمقابلت چنان باريدم و لحظه لحظه از دردهايم گفتمت! از آرزوهايم گفتمت و از آن‌چه می‌خواستم باشد و نبود، از آن‌چه می‌خواستم شود اما نشد و اين تو بودی که هميشه به تمامی حرف‌هايم گوش می‌دادی و اين تو بودی که آيه آيه اميد، عشق و صبر نثارم کردی و من هم همانند هميشه غافل از تو می‌ماندم!

هدیه زندگی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
89
پسندها
225
دست‌آوردها
63
وب سایت
من بی تو در گردابی اسير می‌شوم که هر چه فرياد می‌زنم، هيچ‌کس دستانش را به سمتم دراز نمی‌کند.
می‌خواهم بايستم اما با پاهای خودم و با کمک تو! تکيه‌گاهم باش، پشت وپناهم باش و کمکم کن. از درگاه و بزرگی‌ات نااميدم نساز!
کسی که تو را دارد، تنها نيست، بی‌کس نيست.
من با تو عاشق‌ترينم و همه چیز را با تو دارم و هر کدام از سلول‌هايم تورا لمس می‌کنند.

هدیه زندگی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
89
پسندها
225
دست‌آوردها
63
وب سایت
هميشه به تو پناه آوردم، هميشه تو با من بودی و هميشه ياريم کردی و هم‌چون کوهی مستحکم، از من محافظت کردی.
بگذار تنها باشم. تنهای تنها! دور از هر کس ديگر اما فقط با تو. خدايا! عاشقتم! دوستت دارم ای عزيزترينم!
هميشه در کارهای تو حکمتی پنهان است و من غافلم از آن‌چه تو می‌دانی و من همانند همه نمی‌دانم! خدايا، خودت را از من نگير!

هدیه زندگی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
89
پسندها
225
دست‌آوردها
63
وب سایت
چه‌قدر امتحاناتت سخت است، حتی سخت‌تر از هر امتحان‌های ديگر در طول زندگيم و باز هم هميشه يارمان باش و ياورمان بمان. يادت را در دل‌های ما زنده دار و ما را هم‌چون خود جاودانه کن.
خوب که می‌انديشم می‌بينم که در هرلحظه تلخ و شيرين از زندگيم، غمی در دل کوچک خود دارم، غم هميشگی جدايی از تو! آری غم نيست، چيزی بزرگ‌تر و فراتر از غم هست و ای کاش صداقت و دل کوچک من، همانند کودکی‌هايم که پاک و سفيد بود، باشد.

هدیه زندگی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
89
پسندها
225
دست‌آوردها
63
وب سایت
خدای مهربانم! مرا بپذير، نمی‌خواهم برای يک روز یا يک سال، بلکه تا آخر عمرم مرا بپذير! من همانم که حال دلتنگ لحظات بودن با تو هستم. آن لحظه که من، من نيستم و هر چه هست و خواهد بود، تويی!
نگذار برای قدمی که بر راه تو پا می‌نهانم به بن‌بستی برسم.
دست‌های کوچکم را بگير و در قلبم طلوع کن!

هدیه زندگی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
89
پسندها
225
دست‌آوردها
63
وب سایت
عشقی که هرگز غروب نخواهد کرد، ای عشقی که هرگز پشت کوه نمی‌روی! تو هر لحظه با منی و اين من هستم که همانند هميشه تمنا می‌کنم که خودت را از من ذره‌ای دريغ نکنی.
بگذار من لحظه لحظه، ثانيه به ثانيه عمرم را با هر ضربان قلب هميشه تپنده‌ات زندگی کنم و عشق بورزم و عشق بگيرم!

هدیه زندگی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
89
پسندها
225
دست‌آوردها
63
وب سایت
ای مهربان‌ترين مهربانان! ای داناترين دانايان! مرا به بزرگی خودت ببخش. ببخش که گه‌گاه تورا فراموش می‌کنم! فراموش می‌کنم که تو را دارم، که هر ثانيه با من هستی و حتی لحظه‌ای مرا به حال خودم رها نکن و چشمانت را ازمن نگير!

هدیه زندگی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
89
پسندها
225
دست‌آوردها
63
وب سایت
خدای من! عشق من! همه‌ی وجودم! اين لحظه‌های با تو بودن را از من حقير مگير. کمکم کن بنده‌ی خوب تو باشم؛ خوب خوب! درست همانند اسمم، بنده‌ی پسنديده تو و رها و دور از هرگونه آتش.
و حال آيا من همانند هميشه غافل از تو می‌مانم؟‌ آيا حال که قطرات اشکم يکی پس از ديگری بر گونه‌ام فرود می‌آيند، آیا ذره‌ای از اين همه دلتنگی‌هايم را برطرف می‌سازند؟ حال که باران رحمتت در حال باريدن است و اين تو هستی که زمزمه می‌کنی من با تو هستم و همانند هميشه اين ما هستيم که بی تو هيچ هستيم و تو همه چيز!
وای خدای من! لحظه‌ای نگذار من از تو غافل بمانم؛ چرا که دوست‌دارانت بی تو می‌می‌رند.
و آن لحظات که سوره توحيد را قرائت می‌کردم، به تنهايی تو پی بردم؛ به اين‌که آن‌قدر تنهايی که در آيه آيه سوره توحيد از بی‌کسی و تنهايی خودت می‌گويی اما اين را هم فهميدم که دارنده‌ترين دارندگانی! مهربان‌ترين مهربانی! بخشنده‌ترين بخشندگانی! پس پروردگارا در محضر خود طلب می‌کنم که مرا ببخش و آغوشت را هميشه به رويم باز بگذار که من حتی لحظه‌ای از تو ‌غافل نمانم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا پایین