ک
کاربر حذف شده 428
مهمان
مهمان
من همیشه نود دقیقه آخر را بیشتر از دقایق دیگر دوست داشتم! تلاطم بیشتر میشد و همه برای اینکه «نود دقیقه» آخر بتوانند خود را از منجلاب بیرون بکشند، تلاش میکردند. این تلاش انقدر هیجان انگیز و بزرگ بود که میشد «شاهکار دقیقه نود» صدایش کرد.
انسانها در لحظات آخر زندگی، بازی، یا لحظات آخر هرچیز دیگری ، یعنی در همان «دقیقه نود» کارهای شجاعانه عجیبی میکردند، برخی نیز به زانو در میآمدند اما تسلیم نمیشدند، آنها تا دقیقه نود میجنگند و به گل زدن امیدوار هستند!
تو... در «دقیقه نود» جدایی ما از هم کارهای عجیبتری کردی که بی شباهت به شاهکار نبود. میدانستی این آخرین بار است و اگر بدون گل بروی همه چیز تمام میشود یا شاید هم حسرت یک شاهکار در دقایق آخر را داشتی!
مرا محکم در آغوش گرفتی و جثه کوچکت را نزدیکتر کردی و دقیقا در «دقیقه نود» اعتراف کردی که دوستم داری!
اما من آن گل را خطا اعلام کردم و تو بی بهره این بازی را باختی و رفتی!
گمان میکنی کسی که خطا کرده و بازیکن را از ناحیه قلبش زخمی کرده، میتواند گل بزند؟
شاید بهتر است به جایش کارت قرمز بگیرد!
برای این میگویم
«دقیقه نود»
مهم است، چون
در لحظات آخر و حساس
انسان همان فرد عادی و قبلی نیست!
او به خاطر ترس از باخت در
«دقیقه نود»
چهره واقعی خود را نشان میدهد و
نقاب دروغیناش را کنار میکشد!
به نظرتان چند نفر در زندگی
«دقیقه نود»
پیروز بودند؟
انسانها در لحظات آخر زندگی، بازی، یا لحظات آخر هرچیز دیگری ، یعنی در همان «دقیقه نود» کارهای شجاعانه عجیبی میکردند، برخی نیز به زانو در میآمدند اما تسلیم نمیشدند، آنها تا دقیقه نود میجنگند و به گل زدن امیدوار هستند!
تو... در «دقیقه نود» جدایی ما از هم کارهای عجیبتری کردی که بی شباهت به شاهکار نبود. میدانستی این آخرین بار است و اگر بدون گل بروی همه چیز تمام میشود یا شاید هم حسرت یک شاهکار در دقایق آخر را داشتی!
مرا محکم در آغوش گرفتی و جثه کوچکت را نزدیکتر کردی و دقیقا در «دقیقه نود» اعتراف کردی که دوستم داری!
اما من آن گل را خطا اعلام کردم و تو بی بهره این بازی را باختی و رفتی!
گمان میکنی کسی که خطا کرده و بازیکن را از ناحیه قلبش زخمی کرده، میتواند گل بزند؟
شاید بهتر است به جایش کارت قرمز بگیرد!
برای این میگویم
«دقیقه نود»
مهم است، چون
در لحظات آخر و حساس
انسان همان فرد عادی و قبلی نیست!
او به خاطر ترس از باخت در
«دقیقه نود»
چهره واقعی خود را نشان میدهد و
نقاب دروغیناش را کنار میکشد!
به نظرتان چند نفر در زندگی
«دقیقه نود»