کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد
چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!
تفکر ما آن چنان خلاصه، آزادی مان آن چنان در بند، گفتمانمان آن چنان تکراری است که مجبوریم با این واقعیت روبرو شویم که آن گسترهٔ سایه، واقعاً دریایی بی انتهاست.
اگر روزی بشر میتوانست مدار زمین را هم بدور خورشید تغییر بدهد، اگر خودش را بستاره سیرییوس هم میرسانید همان آدمیزاد ضعیف و ترسو و احساساتی بود.
کتاب:سایه روشن
اثر:صادق هدایت
-میس سائه کی؟
-بله؟
-در واقع من خاطره ای ندارم، من کودنم، متوجهید؟ پس می شود به من بگویید خاطره چه جوری است؟
-خاطرات از درون گرمت می کنند، اما در عین حال دو پاره ات می کنند.
خيلى ها فكر مى كنند سلامتى بزرگ ترين نعمت است، ولى سخت در اشتباه هستند.
وقتى سالم باشى و در تنهايى دست و پا بزنى، آنى مريض
مى شوی ...
بدترين نحوست ها مى آيد سراغت ...
غم از در و ديوارت مـى بارد و کپک مى زنى !
كاش مريض باشى ولى تنها نباشى ...
بعد از هیتلر، همه ی آلمان درک کردند که او چه بلایی بر سر کشور و زیربناهای آن آورده است؛ اما یک چیز نابود شده ی اساسی بود که هرکسی نمی فهمید و آن، خیانت هیتلر به کلمات بود!
خیلی از کلمات شریف، دیگر معنی خود را از دست داده بودند، پوچ و مسخره شده بودند. عوض شده بودند. آشغال شده بودند. کلماتی مانند آزادی، آگاهی، پیشرفت و عدالت ...
ارزشهای غائی بشری عینی اما مختلف هستند و این اختلاف فرو ناکاستی است.تصور جامعه کاملی که در آن همه آرمانها و خیرهای اصیل به دست آید نه تنها اوتوپیایی، بلکه ذاتا ناساز و متناقض است
کتاب:فلسفه سیاسی آیزایابرلین
اثر:جان گری