"به نام خدا"
نام داستان: آوای نحس
نویسنده: avin._.ar
ژانر: اجتماعی
خلاصه:
هنگامی که چکش عدالت به صدا در میآید، انگاری راه تنفسم باز میشود، اما دلم شکسته تر!
این همه درماندگی و خستگی تنها برای شنیدن آوایی که تنها صدای کوبیده شدن چکشی را می دهد که نحسی اش نه جان کسی را زنده می کند، نه مرحم زخم خورده ای است و نه دل شکسته ای را پیوند می زند.
حالا من در دو طرفم! هم زخم خورده ام و هم دلم شکسته است...
می توانم بیان کنم آنچه به سرم آمده ولی آخرش که چه؟ چه چیزی می تواند مرحم زخم و قلبم شود؟
مقدمه:
دادگاه مملو از افراد
می گویم؛
انکار، تهمت و ناحق می شنوم
طرفدار و شاهد دارم
دوباره می گویم
می شنوم
قاضی می گوید؛
چکشش را بر می دارد
بر روی میز ضربه ای می زند
آه...
نحس است... نحس!
صفحه نقد 👇🏻
نام داستان: آوای نحس
نویسنده: avin._.ar
ژانر: اجتماعی
خلاصه:
هنگامی که چکش عدالت به صدا در میآید، انگاری راه تنفسم باز میشود، اما دلم شکسته تر!
این همه درماندگی و خستگی تنها برای شنیدن آوایی که تنها صدای کوبیده شدن چکشی را می دهد که نحسی اش نه جان کسی را زنده می کند، نه مرحم زخم خورده ای است و نه دل شکسته ای را پیوند می زند.
حالا من در دو طرفم! هم زخم خورده ام و هم دلم شکسته است...
می توانم بیان کنم آنچه به سرم آمده ولی آخرش که چه؟ چه چیزی می تواند مرحم زخم و قلبم شود؟
مقدمه:
دادگاه مملو از افراد
می گویم؛
انکار، تهمت و ناحق می شنوم
طرفدار و شاهد دارم
دوباره می گویم
می شنوم
قاضی می گوید؛
چکشش را بر می دارد
بر روی میز ضربه ای می زند
آه...
نحس است... نحس!
صفحه نقد 👇🏻
معرفی و نقد - معرفی و نقد داستان آوای نحس | avin._.ar کاربر رمان فور
"به نام خدا" نام داستان: آوای نحس نویسنده: avin._.ar ژانر: اجتماعی خلاصه: هنگامی که چکش عدالت، به صدا در میآید، انگاری راه تنفسم باز میشود؛ اما دلم شکسته تر! این همه درماندگی و خستگی، تنها برای شنیدن آوایی که تنها صدای کوبیده شدن چکشی را می دهد که نحسی اش نه جان کسی را زنده می کند، نه مرحم...
forum.novelfor.ir
انجمن رمان فور
انجمن رمان فور برترین انجمن رمان نویسی و دانلود رمان های عاشقانه، پلیسی، غمگین، طنز، جنایی، درام، دلنوشته، داستان و کتاب های صوتی
forum.novelfor.ir
آخرین ویرایش توسط مدیر: