کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد
چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!
ریسمان پاره را میتوان دوباره گِره زد،
اما هرچه باشد ریسمان پارهای است!
شاید ما هم دوباره همدیگر را دیدار کنیم
اما در آنجا که ترکَم کردی
هرگز دوباره مَرا نخواهی یافت.
قهوه خوشمزه است،
خوشمزگیاش به همان تلخ بودنش است
وقتی میخوریم تلخیاش را تحویل نمیگیریم
اما میگوییم چسبید...
زندگی هم روزهای تلخش بد نیست،
مثل قهوه میماند؛ تلخ است اما لذتبخش،
تلخیهایش را تحویل نگیر و بخند...
من رویای عشقی را در سر میپروراندم که چیزی بیش از اشتیاق دو تن برای تصاحب یکدیگر بود.
من رویای عشقی را در سر دارم که در آن اشتیاقی دو جانبه برای جست و جوی حقیقتی برتر میان دو تن پدید آید.
شاید نباید آن را عشق نامید.
شاید نام حقیقی آن "دوستی" است...
و به راستی هیچ چیز هرگز جای رفیق گمشده را پر نخواهد کرد.
نمی توان برای خود دوستان قدیمی درست کرد. هیچ چیز با این گنجینه ی خاطرات مشترک، این همه رنج ها و مصائبِ با هم چشیده، این همه قهرها و آشتی ها و هیجان های تند همسنگ نیست. این دوستی ها تکرار نمی شوند. کسی که نهال بلوطی به این امید می نشاند که به زودی در سایه اش بنشیند، خیالی خام می پرورد!
"من ترجیح می دهم کامل باشم تا اینکه خوب باشم."
برای اینکه انسان کاملی باشیم ، باید تمامی جنبه های وجودمان خواه خوب یا بد را در بر بگیریم. برای آنکه انسان یکپارچه ای باشیم ، باید خوشحال و با احساس ، راضی ، و همچنین غمگین و خودخواه و خشمگین باشیم.
اگرخود را مالک فقط نیمی از وجودمان یعنی آن نیمه خوب بدانیم و نیمه دیگر را انکار کنیم ، کامل بودن را به اندازه کافی احساس نخواهیم کرد.آنگاه نوعی احساس آزاردهنده را تجربه می کنیم که گویی همیشه خطایی در ما وجود دارد.
بسیاری از مردم به داشتن افکار، نگرشها و اعمال معمولی رضایت میدهند. الان وقتش رسیده که این عادات منفی را کنار گذاشته و خودتان را رشد دهید. بخاطر داشته باشید که خداوند هرآنچه را برای داشتن زندگی پیروزمندانه بدان نیاز دارید درونتان قرار داده است. اکنون نوبت شماست که آنها را بیرون بکشید
جول اوستین