• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

قسمت جالب کتاب ها

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
ما به آدم‌هایی محتاج هستیم که خود را مدیون زندگانی بدانند نه طلبکار آن. به آدم‌هایی محتاج هستیم که به زندگانی عشق داشته باشند نه کینه. به آدم‌هایی محتاج هستیم که به آینده بچه‌هایشان فکر کنند نه به گذشته پدرهایشان. ما از فرومایگی‌ها استقبال نباید بکنیم، بلکه می‌خواهیم اول چنین روحیه‌های بیماری را درهم بشکنیم...

کتاب: کلیدر
اثر:محمود دولت آبادی

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
هدف نداشتن یعنی امید و آرزو نداشتن، این که به هر چه داری راضی باشی، چیزی را که دنیا از این طلوع تا طلوع بعدی به تو ارزانی می دارد بپذیری، برای این گونه زیستن باید زیاده نخواهی، همان بس که زنده بمانی...!

کتاب:سانست پارک
اثر:پل استر

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
نغمه‌ها، سرانگشتان لطیفی هستند که حلقه بر در احساس می‌کوبند و حافظه را بیدار می‌کنند تا بتواند رویدادهایی را که گذر سالیان برجا گذارده، به خاطر آورد.

کتاب:عروسان دشت
اثر:جبران خلیل جبران

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
در کنار ساحل قدم می زدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم، در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است،
ولی آیا اگر به سمت آن شیء بی ارزش نمیرفتم، واقعا می فهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...
کتاب:مکتوب
اثر:پائولو کوئلیو

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
چشم‌ها چیزی رو می‌بینند که دوست دارند، نه چیزی که حقیقتاً هست و این ابتدای ویرانی است.

کتاب:مردسوم
اثر:گراهام گرین

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
زندگی همچو طولانی نیست، تنها یک بار هم هست. من حق دارم؛ من وظیفه دارم که آن را به هدر ندهم و سرسری از آن نگذرم ...

کتاب:جان شیفته
اثر:رومن رولان

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
خام‌تر از آن بودم که بفهمم بدبینی نقابی است بر شکست در توافق با زندگی - در واقع یک‌جور ناتوانی؛ و این‌که نفرت از هر کاری خودش سخت‌ترین کار است!

کتاب:مجوس
اثر:جان فاولز

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
کسی را دوست داشتن بدین معناست که روحش را از او بگیری و به او در ازای همین ربایش بیاموزی روحش تا چه حد بزرگ، زوال‌ناپذیر و روشن است. همه‌ی ما از همین رنج می‌بریم: عشق، روح ما را به اندازه‌ی کافی ندزدیده است. از نیروهایی رنج می‌بریم که درونمان محبوس مانده‌اند. نیروهایی که هیچکس قادر به غارتشان نیست تا آن‌ها را بر ما کشف کند

کتاب:هجده اثر
اثر:کریستین بوبن

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
حافظه‌ مردی به تدریج در حال از کار افتادن بود. پزشکی پس از معاینه‌ی دقیق، گفت که می‌تواند با عمل جراحی حافظه‌ی مرد را برگرداند اما این کار یک خطر بزرگ دارد و آن این که ممکن است مرد، بینایی هر دو چشم‌اش را از دست بدهد.

پزشک گفت: کدام‌یک را انتخاب می‌کنید؟ بینایی یا حافظه‌تان را؟
بیمار کمی فکر کرد و گفت: بینایی‌ای را ترجیح می‌دهم که ببینم به کجا خواهم رفت تا این که به خاطر بیاورم به کجا رفته‌ام ...

کتاب:آینده‌ی مقدس
اثر:چارلز کترنیگ

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
هیچ‌ نیمه ی ‌گمشده‌ای وجود ندارد!
تنها چیزی که وجود دارد تکه‌هایی از زمان است که در آن‌ها، ما با کسی حال خوشی داریم؛
حالا ممکن است سه دقیقه باشد، دو‌ روز، پنج سال یا همه‌ی عمر …

کتاب:زندگی من
اثر:آنتوان چخوف

بالا پایین