کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد
چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!
قسم خوردم که دوباره هرگز با تو ارتباطی نداشته باشم، اما شیش هفته گذشته و هنوز حس بهتری ندارم. بدون بودن تو، هزاران کیلومتر دور از تو، هیچ آرامشی ندارم!
کتاب:آخرین نامه ی معشوق
اثر:جوجو مویز
چه خوب است که انسان روحی را یافته باشد تا در میان آشوبِ طوفانها بتواند در دامنش بخزد. پناهگاهی اطمینانبخش که در آن به انتظار آرامش ضربان قلب خود نفسی برآورد.
بزرگترین شادی را در آن بیابد که خود را به اختیار او گذارد. احساس کند که رازدارش اوست زیباییهای جهان را با حواس او در آغوش کشد با قلب او از زندگی کام گیرد حتی با او رنج ببرد. آه رنج کشیدن با دوست، شادیست.
کتاب: ژان کریستف
اثر:رومن رولان
برای پیمودن راه زندگی، صلاح آدمی در این است که توشهی بزرگی از دو چیز را به همراه داشته باشد: یکی احتیاط و دیگر مدارا؛ اولی ما را از آسیب و زیان در امان میدارد و دومی از مشاجره و نزاع.
همه دو تا شغل دارند فرمین.
یک کار روزانه و یک کار شبانه، چون همه دو رو دارند، روی تاریک و روی روشن.
تو همینطور هستی، آنها همینطور هستند، من همینطور هستم.
هیچکس نمیتواند از آن فرار کند ...
در اين دنيا برای كفری كردن آدمهای رذلی كه می خواهند همه چيز را از آنچه هست برايت سخت تر كنند راهی بهتر از اين نيست كه وانمود كنی از هيچ چيز دلخور نيستی ...
حرف ما این است که باید برای هر احساسی نام متناسب با آن را درنظر بگیریم، نه اینکه هر احساسی را عشق بنامیم. عشق و محبت واقعی را وقتی میآموزیم که آن را ساده و آسان تصور نکنیم و اگر واقع گرا هستیم از نقابها و پوششهای عشقنما ، که در جامعه متظاهر به عشق وجود دارد استفاده نکنیم.
وقتی من یک پسربچه بودم، یک عده بچهٔ شرور را دیدم که یک سگ مریض را آزار میدادند. همان صحنه، درسی در مورد ماهیت دنیا به من آموخت که از هیچکس دیگر فرانگرفتم.
اگر بخواهید در زندگی به زور کسی یا چیزی را بدست بیاورید، نشانه ی آن است که آن شخص یا آن چیز موهبت شما نیست. آنچه را که به زور به چنگ آورید، برای نگاه داشتن اش نیز باید بجنگید.