• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

قسمت جالب کتاب ها

Sara

کاربر رمان فور
کاربر رمان فور
سطح
4

ارسالات
9,789
پسندها
17,977
دست‌آوردها
143
مدال‌ها
4
اگر تصور نکنی
هیچ وقت هیچ اتفاقی نمی افتد
کتاب=شهر های کاغذی
اثر=جان گرین

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

Sara

کاربر رمان فور
کاربر رمان فور
سطح
4

ارسالات
9,789
پسندها
17,977
دست‌آوردها
143
مدال‌ها
4
مردن چیزی نیست
زندگی نکردن وحشتناک است.
بینوایان – ویکتور هوگو

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
چشم‌ها دروغ نمی‌گویند. چندبار بهتان گفتم که اشتباه اساسی شما کم بها دادن به اهمیت چشم است. زبان آدمی شاید بتواند حقیقت را کتمان کند، ولی چشم‌ها هرگز.

کتاب:مرشد و مارگاریتا
اثر:میخائیل بولگاکف

آخرین ویرایش:

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
فراغت؛ شکوفه، یا بهتر بگویم، ثمره‌ی زندگی هر انسان است، زیرا تنها فراغت، امکان تملک آدمی را بر نفس خویش به وجود می‌آورد و از این رو کسانی را باید خوشبخت دانست که مالک چیزی واقعی در درون خود هستند، در حالیکه بیشتر انسان‌ها از فراغت حاصلی جز این ندارند که با خود به منزله شخصی بی‌فایده مواجه شوند که به شدت بی‌حوصله است و در نتیجه باری است بر دوش خود.

کتاب:در باب حكمت زندگی
اثر:آرتور شوپنهاور

آخرین ویرایش:

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
دلدادگان نمی‌توانند مدت زیادی فیلسوف باقی بمانند، باید در مقطعی به مذهبی بودن تسلیم شوند که همانا باور و ایمان داشتن است، در مقابل غریزه فلسفی، که شک و پرسش است، باید خطر خطا کردن و عاشق بودن را بر تردید داشتن و عاشق نبودن ترجیح داد.

کتاب:جستارهایی در باب عشق
اثر:آلن دو باتن

آخرین ویرایش:

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
نظراً همه معتقدیم باید همیشه بی‌رودربایستی هر چیزی را گفت و از سوءتفاهم جلوگیری کرد. اما زندگی اغلب این سوءتفاهم‌ها را به صورتی درمی‌آورد که برای رفع آن‌ها، در نادر مواردی که این کار شدنی باشد، باید یا نکته‌ای را فاش کنی که دوستت را حتی بیشتر از ناروایی که می‌پندارد در حقش کرده‌ای می‌رنجاند، یا رازی را برملا کنی که آشکار شدنش از خودِ آن سوءتفاهم بدتر است.

کتاب:سدوم و عموره
اثر: مارسل پروست

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
در درون من هم بسیاری چیزها که برای همیشه ماندنی‌شان می‌پنداشتم نابود شده‌اند، و چیزهایی تازه سر برکشیده‌اند و از آن‌ها رنج‌ها و شادی‌های تازه‌ای زاده می‌شوند که در آن زمان گمان نمی‌کردم، همچنان که درک رنج‌ها و شادی‌های گذشته اکنون برایم دشوار شده است.

کتاب: در جستجوی زمان از دست رفته
اثر:مارسل پروست

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
این فکر که یک عشق حقیقی داری که پس از رفتنش هیچکس را نمی‌توانی با او مقایسه کنی فکر شیرینی‌ست_ اما واقعیت وحشتناک است؛ اینکه با از دست رفتن تکه‌ای از وجودت زندگی کنی.

کتاب: توقف زمان
اثر:مت هیگ

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
تو زیباترین و بالا‌بلندترین خواهی بود. دور از من. اما حتی در اتاقی تنها، بزرگ‌ترین خوشی، توانایی ستایش کسی‌ست که دوستش داریم. امشب فقط به تو فکر خواهم کرد، عشق من. به موفقیت تو. به تو گوش می‌دهم، از دور… و از تو ممنونم، برای همه چیز، با قلبی سرشار.

کتاب: خطاب به عشق
اثر:آلبر کامو

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
پرسیده بودم آیا خود هیپنوتیزمی -یا به اصطلاح مدیتیشن- می‌تواند کمک کند که کسی را فراموش کنیم؟
و او پاسخ داده بود بله، می‌توانیم فراموشی را تحریک کنیم اما تا زمانی که آن شخص با حقایق و وقایع دیگری در ذهنمان تداعی می‌شود، عملاً غیرممکن است بتوانیم او را به کل حذف کنیم. و مهم‌تر اینکه فراموشی راه اشتباهی است. آدم باید بتواند با اتفاق‌های پیش رویش مواجه شود.

کتاب: خیانت
اثر:پائولو کوئیلو

بالا پایین