کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد
چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!
فراغت؛ شکوفه، یا بهتر بگویم، ثمرهی زندگی هر انسان است، زیرا تنها فراغت، امکان تملک آدمی را بر نفس خویش به وجود میآورد و از این رو کسانی را باید خوشبخت دانست که مالک چیزی واقعی در درون خود هستند، در حالیکه بیشتر انسانها از فراغت حاصلی جز این ندارند که با خود به منزله شخصی بیفایده مواجه شوند که به شدت بیحوصله است و در نتیجه باری است بر دوش خود.
دلدادگان نمیتوانند مدت زیادی فیلسوف باقی بمانند، باید در مقطعی به مذهبی بودن تسلیم شوند که همانا باور و ایمان داشتن است، در مقابل غریزه فلسفی، که شک و پرسش است، باید خطر خطا کردن و عاشق بودن را بر تردید داشتن و عاشق نبودن ترجیح داد.
نظراً همه معتقدیم باید همیشه بیرودربایستی هر چیزی را گفت و از سوءتفاهم جلوگیری کرد. اما زندگی اغلب این سوءتفاهمها را به صورتی درمیآورد که برای رفع آنها، در نادر مواردی که این کار شدنی باشد، باید یا نکتهای را فاش کنی که دوستت را حتی بیشتر از ناروایی که میپندارد در حقش کردهای میرنجاند، یا رازی را برملا کنی که آشکار شدنش از خودِ آن سوءتفاهم بدتر است.
در درون من هم بسیاری چیزها که برای همیشه ماندنیشان میپنداشتم نابود شدهاند، و چیزهایی تازه سر برکشیدهاند و از آنها رنجها و شادیهای تازهای زاده میشوند که در آن زمان گمان نمیکردم، همچنان که درک رنجها و شادیهای گذشته اکنون برایم دشوار شده است.
این فکر که یک عشق حقیقی داری که پس از رفتنش هیچکس را نمیتوانی با او مقایسه کنی فکر شیرینیست_ اما واقعیت وحشتناک است؛ اینکه با از دست رفتن تکهای از وجودت زندگی کنی.
تو زیباترین و بالابلندترین خواهی بود. دور از من. اما حتی در اتاقی تنها، بزرگترین خوشی، توانایی ستایش کسیست که دوستش داریم. امشب فقط به تو فکر خواهم کرد، عشق من. به موفقیت تو. به تو گوش میدهم، از دور… و از تو ممنونم، برای همه چیز، با قلبی سرشار.
پرسیده بودم آیا خود هیپنوتیزمی -یا به اصطلاح مدیتیشن- میتواند کمک کند که کسی را فراموش کنیم؟
و او پاسخ داده بود بله، میتوانیم فراموشی را تحریک کنیم اما تا زمانی که آن شخص با حقایق و وقایع دیگری در ذهنمان تداعی میشود، عملاً غیرممکن است بتوانیم او را به کل حذف کنیم. و مهمتر اینکه فراموشی راه اشتباهی است. آدم باید بتواند با اتفاقهای پیش رویش مواجه شود.