• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

رمان گمشده

فرخنده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دوستان لطفاً اگه اسم رمان رو میدونید بگید
یه دختر و پسر توی مهمونی که فکر کنم مادر دختر و پدر پسر ترتیب دادن هم رو میبینن و هردو توانایی ذهن خوانی دارن.دختر توی اون مهمونی وقتی پسر رو میبینه سعی میکنم ذهن اون رو بخونه ولی پسر متوجه میشه و این اجازه رو نمیده ولی به راحتی ذهن دختر رو میخونه و متوجه توانایی هم دیگه میشن و فکر کنم پسر پلیسه و توی یه ماموریت دختر به اون کمک می‌کنه و ادامه داستان ..

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

zizi_

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال رمانیم که نامزد دختره پلیس و دختررو ب گروگان میگیرن و خلافکاری عاشق دختره میشه میرن ترکیه و دختررو بزور عقد میکنه و دختره عاشقش میشه اشتباه نکنم پدر دختره هم پلیسه

Sara0883

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دوستان لطفاً اگه اسم رمان رو میدونید بگید
یه دختر و پسر توی مهمونی که فکر کنم مادر دختر و پدر پسر ترتیب دادن هم رو میبینن و هردو توانایی ذهن خوانی دارن.دختر توی اون مهمونی وقتی پسر رو میبینه سعی میکنم ذهن اون رو بخونه ولی پسر متوجه میشه و این اجازه رو نمیده ولی به راحتی ذهن دختر رو میخونه و متوجه توانایی هم دیگه میشن و فکر کنم پسر پلیسه و توی یه ماموریت دختر به اون کمک می‌کنه و ادامه داستان ..
سلام عزیزم. منم کلی دنبال این رمان گشتم بعد دو سال پیداش کردم. اسمش مثلث زندگیه من

سازاوکحزا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمانیو میخواستم که اسمشو فراموش کردم میخواستم کسی اینجا اسمشو می‌دونه یا رمانو داره
داستان راجب اینکه دختره متوجه رابطه شوهرش و دختره میشه و خواهرش حامله هست و بعد از اینکه بچه به دنیا اومد خواهره و پسره از هم جدا میشن هر کدوم میرین یه جایی و دختره مجبور میشه بچه رو بزرگ کنه بعد از چندین سال پسره برمیگرده و پشیمونه

Mahiiii

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام اگه کسی میدونه بگه لطفا بشدتتتت دنبالشم
درباره یه دختری بود که یه پسره برای انتقام بهش نزدیک میشه و به خودش وابسته اش میکنه ولی ولش میکنه و میره (اننقامش مربوط به بزرگ اون خاندان دختره بود که ظاهرا مادر پسره رو اذیتم میکرده و خود پسره رو )
سال ها بعد پسره برمیگرده و پولدار هم شده و اینا باهم رو به رو میشن و جریاناتی پیش میاد
دختره یا پسره فکر کنم نامشروع بود و اینکه بعدا دختره با پسره ازدواج میکنه و می‌رن خارج ولی علائم بیماری شیدایی (مانیا ) رو نشون میده و پسره میبرتش بیمارستان تا درمان بشه
یه جا هم دختره از بیمارستان فرار میکنه و پسره رو مبل خونه اش پیدا میکنه و دختره ازش می‌خواد که نبرتش دکتر و التماسش میکنه
اها رمان هم با مراسم ختم یکی شروع می‌شد

بالا پایین