• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

قسمت جالب کتاب ها

ک

کاربر حذف شده 428

مهمان
مهمان
-چرا رنجم می‌دهی؟
-چون دوستت دارم.
آنگاه او خشمگین می‌شد.
-نه، دوستم نداری. وقتی کسی را دوست داریم، خوشیش را می‌خواهیم نه رنجش را.
-وقتی کسی را دوست داریم، تنها یک چیز را می‌خواهیم: عشق را، حتی به قیمت رنج.
-پس، تو به عمد مرا رنج می‌دهی؟
-بله، برای این که از عشقت مطمئن بشوم.

– بارون درخت نشین اثر ایتالو کالوینو

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
ک

کاربر حذف شده 428

مهمان
مهمان
اگر انسان ماجراجویی پیشه کند، بی تردید تجربه هایی کسب می‌کند که دیگران از آن محرومند. ما برای در پیش گرفتن این سفر، شیر یا خط انداختیم. شیر آمد؛ یعنی باید رفت. و ما رفتیم. اگر خط هم می‌آمد و حتی اگر ده بار پشت سر هم خط می‌آمد، ما آن را شیر می‌دیدیم و به راه می‌افتادیم.
انسان میزان همه چیز است. نگاه من است که به همه چیز معنا می‌دهد. ما می‌خواستیم اینگونه باشد و شد. مهم نبود که آیا شتابزده تصمیم گرفتیم یا نه. مهم آن بود که گام در راهی می‌گذاشتیم که دوست داشتیم. ما به راه افتادیم و رفتیم و رفتیم. هنگامی که باز گشتیم دیگر آن آدم پیشین نبودیم. عوض شده بودیم، سفر نگاه ما را به اوج ها برده بود. بزرگ تر شده بودیم…

– خاطرات سفر با موتور سیکلت اثر ارنستو چه گوارا

ک

کاربر حذف شده 428

مهمان
مهمان
- شعار نده کریس
- هرچی که درست باشه جدیدا بهش میگن شعار
- چون خودت نمی‌تونی رعایتش کنی!
سکوت همه جا را در برگرفت و مکالمه با این سخن تمام شد اما کریس به دنبال عملی کردن شعار بود که دیگر شعار نباشد

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
بیشتر ما انسانها تواناییهایی را که در خود می‌بینیم، ذاتی و خلل‌ناپذیر می‌شماریم؛ به‌گونه‌ای که حتی تصور از دست‌دادن احتمالی این تواناییها را نیز به دشواری به ذهن خود راه می‌دهیم و معمولاً به‌گونه‌ای پوشیده، خود را از افراد فاقد این تواناییها متمایز می‌دانیم.

کتاب:داستان زندگی من
اثر: هلن کلر

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
آدم‌ها که خدا میداند چرا چنین خمیره‌ای دارند، بسیار کمتر رنج می‌بُردند اگر که این‌قدر به خیال تن نمی‌سپردند و از تلخی‌های گذشته یاد نمی‌کردند، یا به‌ جای بی‌خیالی و پرداختن به اکنون، در حال‌وهوای خاطرات ناگوارِ گذشته غرق نمی‌شدند.

کتاب :رنج‌ های ورتر جوان
اثر:یوهان ولفگانگ گوته

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
مادر از همه ما ضعیف تر بود؛
نه بخاطر غصه‌های مشترکمان ، بلکه بخاطر
غصه‌های خصوصی هر کدام از ما که خورده بود ...

کتاب: قصر
اثر:فرانتس کافکا

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
⁠⁣دوست داشتن یک‌نفر، مثل نقل مکان کردن به یه خونه‌ست.
اولش عاشق همه‌ی چیزهایی میشی که برات تازگی دارن. هر روز صبح از اینکه می‌بینی این همه چیز بهت تعلق داره حیرانی. بعد به مرور زمان دیوارها فرسوده می‌شن. چوب‌ها از بعضی قسمت‌ها پوسیده می‌شن و می‌فهمی که عشقت به اون خونه به خاطر کمالش نیست؛ بلکه به خاطر عیب و نقص هاشه. تمام سوراخ سنبه‌هاش رو یاد می‌گیری. یاد می‌گیری چطور کاری کنی که وقتی هوا سرده، کلید توی قفل گیر نکنه، یا در کمد رو چطور باز کنی که جیرجیر نکنه.
اینا رازهای کوچیکی هستن که خونه رو مال آدم می‌کنن.

کتاب: مردی به نام اُوِه
اثر:فردریک بکمن

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233

کودکم !
می‌توانم به تو بیاموزم مثلا وقتی چراغ قرمز است باید بایستیی ، ورود ممنوع را نباید وارد شوی ، و یک‌ طرفه یعنی تا آخرش را باید بروی
ولی چگونه به تو بیاموزم سوار دلت شوی و هرکجا می‌خواهد نروی ، وقتی خودم هنوز نیاموخته‌ام ؟!

کتاب: نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
اثر:اوریانا فالاچی

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
این مردم هیچوقت و هیچ‌جور حالیشون نمی‌شه که من واسه این این‌طور زندگی می‌کنم که دلم می‌خواد این‌طور زندگی کنم.

کتاب:کشتن مرغ مقلد
✍اثر:هارپر لی

mrbump

کاربر خاص
کاربر ممتاز
سطح
0

ارسالات
4,444
پسندها
5,404
دست‌آوردها
233
کسی که در همه حوادث آرامش خود را حفظ می‌کند، نشان میدهد که میداند امکان شر در زندگی چقدر بزرگ و پرتنوع است؛ و از این رو به آنچه در زمان حال اتفاق می‌افتد به منزله بخش کوچکی از آنچه ممکن است هنوز پیش بیاید می‌نگرد.

این منش انسان‌های شکیباست که وضعیت نوع بشر را هرگز فراموش نمی‌کنند، بلکه همواره به خاطر دارند که هستی انسان چه اندوهبار و اسفناک است و بلایایی که در معرض آنهاست، بی‌شمارند.

کتاب: فلسفه خوشبختی
اثر:آرتور شوپنهاور

بالا پایین