-
- ارسالات
- 39
-
- پسندها
- 66
-
- دستآوردها
- 43
- نام اصلی کتاب
- Angel Fire
- نام ترجمه شده
- آتش فرشته
- نام پدید آورنده
- Valmore Daniel
- نام مترجم
- مه.دخت
- ژانر
-
- علمی_تخیلی
- معمایی
- فانتزی
نام اصلی کتاب: Angel Fire
نام ترجمه شده: آتش فرشته
نام نویسنده: Valmore Daniels
نام مترجم: مه.دخت
زبان مبدأ: انگلیسی
خلاصه:
فرشته آتش (جلد اول فرشتگان فروریخته)
اسم من دارسی آندرسونه[1] و من با یک نیروی تاریک نفرین شدهام: هروقت که زندگی من درخطر باشه، چیزی درون من، آتشی ذاتی رو احضار میکنه تا از من محافظت کنه. من نمیتونم این نیرو رو کنترل کنم و به دست بگیرم.
یک شب در منزلم مورد حمله قرار گرفتم. آتش... از کنترل خارج شد.
من از اون جهنم، جون سالم به در بردم اما خونهام کاملا سوخت.
- با پدر و مادرم که داخل بودند.
من نمیتونستم به دادگام توضیح بدم که چه اتفاقی افتاده و اونها من رو، به جرم قتل به ده سال حبس محکوم کردند.
حالا من، عفو مشروط خوردم و تنها چیزی که میخوام اینه که به زادگاهم برگردم و زندگیام رو دوباره بسازم؛ اما مردی که به من حمله کرده بود برگشت تا کار نیمه تمومش رو به پایان برسونه.
من میتونم که قدرت درحال رشدم رو احساس کنم. اگه نتونم اون رو کنترل کنم اون من رو کنترل میکنه و همه چیز و - هرکسی – که دوست دارم رو نابود میکنه.
[1]: Darcy Anderson
نام ترجمه شده: آتش فرشته
نام نویسنده: Valmore Daniels
نام مترجم: مه.دخت
زبان مبدأ: انگلیسی
خلاصه:
فرشته آتش (جلد اول فرشتگان فروریخته)
اسم من دارسی آندرسونه[1] و من با یک نیروی تاریک نفرین شدهام: هروقت که زندگی من درخطر باشه، چیزی درون من، آتشی ذاتی رو احضار میکنه تا از من محافظت کنه. من نمیتونم این نیرو رو کنترل کنم و به دست بگیرم.
یک شب در منزلم مورد حمله قرار گرفتم. آتش... از کنترل خارج شد.
من از اون جهنم، جون سالم به در بردم اما خونهام کاملا سوخت.
- با پدر و مادرم که داخل بودند.
من نمیتونستم به دادگام توضیح بدم که چه اتفاقی افتاده و اونها من رو، به جرم قتل به ده سال حبس محکوم کردند.
حالا من، عفو مشروط خوردم و تنها چیزی که میخوام اینه که به زادگاهم برگردم و زندگیام رو دوباره بسازم؛ اما مردی که به من حمله کرده بود برگشت تا کار نیمه تمومش رو به پایان برسونه.
من میتونم که قدرت درحال رشدم رو احساس کنم. اگه نتونم اون رو کنترل کنم اون من رو کنترل میکنه و همه چیز و - هرکسی – که دوست دارم رو نابود میکنه.
[1]: Darcy Anderson