• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

فرفر

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
7
پسندها
1
دست‌آوردها
3
سلام یه رمان خونده بودم
شخصیت اصلی دختر طرد میشه به خاطر خودکشی خواهر بزرگه
این دوتا خواهر با دوتا برادر ازدواج کرده بودن
اما به خاطر پاپشایی که برای خواهر کوچیکه دوخته بودن خواهر بزرگه خودکشی میکنه (دراصل به قتل میرسه)چون انگار خواهر کوچیکه با نامزد خواهر بزرگه بوده
این دختر از سمت خانواده خودش کاملا طرد میشه خودشم نمیدونسته که از مادر جداست و پدرش به مامان خواهر بزرگه خیانت کرده و برداشته اوردتش پیش خانواده اولش
دوختره دوتا داداش داشت که اسم یکیش طاها بود اگه اشتباه نکنم
دختره مجبوره خودش کار کنه تا خرجش رو بده و خیلی اذیتش میکنن و بعدا مشخص میشه یکی که نامزدش رو دوست داشته همه اینکارارو‌کرده و دزدیدنش و جوری کتکش زده بودن که پکترا میگفتن بچه دار نمیشه ولی بعد با نامزد سابقش ازدواج میکنه و اسس بچه اولشون که دختر بوده رو فکر کنم میزارن پروانه
بعد این دختره یه دوست داشت به اسم ارغوان
اگه کسی میدونه کدوم رمانه لطفا بهم بگه
سفر به دیار عشق

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان
  • ایول
واکنش‌ها[ی پسندها]: moonchild

Tupu

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمان میگردم اسم دختره بهار بود پسره بازیگره دختر باردار میشه اسم دخترش و ایلین میزاره وقتی باردار بود عقد یه پسر جانباز میشه که چتد روز بعدش شهید میشه چندسال بعد دختره با پسره بازیگر همسایه میشن
کسی اسمشو میدونه بگه لطفاً خیلی دنبالش میگردم کمکککک
ههههه

rahel

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام وقت بخیر من چند سال پیش یه رمان خوندم اسمش یادم نمیاد یه دختر در آزمایشگاه با دست زدن به یک سنگ جادویی نیرویی جادوی وارد بدنش میشه که قدرت های فرا طبیعی داره و به جمع کسانی که نیرو های جادوی دارن پیوسته میشه و با ساحره و زامبی ها میجنگه برای نجات شهر

moonchild

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
1
دست‌آوردها
3
سفر به دیار عشق
ممنون

مریدا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان خواندم و دنبال اسمش میگردم
مذهبی بود
دختر دایی و پسر عمه بودن، دختره دانشجوی ریاضی بود و پسره تعمیرکار بود، باهم نامزد بودن اما پسره چون وضعیت مالی خوبی نداشت به دختره کم محلی میکرد ، یه وقتایی هم مرده‌شور خانه کار میکرد

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
جلد دومش اسوه ی نجابته

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام وقت بخیر من چند سال پیش یه رمان خوندم اسمش یادم نمیاد یه دختر در آزمایشگاه با دست زدن به یک سنگ جادویی نیرویی جادوی وارد بدنش میشه که قدرت های فرا طبیعی داره و به جمع کسانی که نیرو های جادوی دارن پیوسته میشه و با ساحره و زامبی ها میجنگه برای نجات شهر
دختر افسانه ای

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام وقت بخیر من دنبال رمانی هستم که دختره مذهبه و محجبه با پسری ازدواج میکنه در غیاب پسره بعد میره خونه پسره و متوجه میشه اونجا استودیو هست و پسره خوانندس به اسم محمد میشه اسمشو بگین
برای من بخون برای من بمون، محمد و عاطفه ک دوجلده منم عاشقشم

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام من تین رمان رو چندین سال پیش خوندم یادم رفته اسمش رو دو جلده و تخیلیه
درمورد دختر ایرانی پلیسی هست که خون آشامه و خارج از ایران بزرگ شده و پلیسه و خانواده اش اون به فرزند خوندگی گرفتن که اونا هم‌خون آشام هستن و این خون آشاما تو نور پوستشون برق میزنه . دختره برای یه ماموریت میاد ایران که با دو تا پسر که هر دوشون گرگینه هستن و یکیش آلفای گروهه همکار کیشه
دختره خواننده ای معروفی هست تو خارج از ایران
بعد اینکه این آخر جلد یک میخوان ازدواج کنن ولی دختره فرار میکنه و بعدا پیدا میشه و همو دوباره میبین آخر سر هم ازدواج میکنن و دختره بعد بچه دار شدن دوباره میره
دختره به خاطر قدرتی که پیدا کرده بود سر اینکه بچه هاشو دزدیدن کل بدی های دنیارو از بین میبره
و چون جاودانه ان تا ابد با هم زندگی میکنن
کسی یادش میاد چه رمانیه ؟
جلد اولش عشق وحشی جلد دومم دنیای وحشی هورام وامیر هستن

• ایول
واکنش‌ها[ی پسندها]: moonchild

rwosh_ana

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
رمان راجب ی آشپز هست ک تو خارج کار می‌کنه و بعد داخل ی عمارت استخدام میشه که صاحت اون عمارت ی مرد ۳۰ ساله هست و اون مرد ی خواهر . داماد و خواهر زاده داره که همه با دختره(آشپز )خوب بودن و ی شب خواهر و داماد تصادف میکنن و میمیرن که پسربچه اصلن گریه نمیکنه ولی وقتی آشپز رو میبینن گریه می‌کنه تو بغلش ی تیکه اش هم اینطوری هست ک دختر و پسر بچه خواب بودن و دختر تو خواب بیدار میگه بابات صبحونه میخواد و پسر بچه میگه بابا صبحونه خورده و مرده تمام ایناره دید و بعد لبخند زد

بالا پایین