• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

faran6870

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام وقت بخیر من دنبال رمانی هستم که دختره مذهبه و محجبه با پسری ازدواج میکنه در غیاب پسره بعد میره خونه پسره و متوجه میشه اونجا استودیو هست و پسره خوانندس به اسم محمد میشه اسمشو بگین

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

faran6870

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال ی رمانیم که دختر در غیاب پسره باهاش ازدواج میکنه و گویا پسره راضی نبود و کس دیگه ای رو دوست داشت بعد دختره میره خونه پسره و متوجه میشه پسره خوانندس و استودیو داره خونش اسم پسره هم محمد بود و کم کم عاشق دختره میشه ممنون میشم

fatemehz

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
1
دست‌آوردها
1
اسمش حکم قاضی خودم دنبالشم پیدا کردی ؟
حکم قاضی رو یا رمانی که خودم دنبالشم؟

fatemehz

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
1
دست‌آوردها
1
سلام وقت بخیر
یه رمانی هست که دختره توی روستا زندگی میکنه یه روز یکی از اهالی روستا سعی میکنه بهش مزاحمت کنه ولی موفق نمیشه بعد دختره میاد تهران و توی ی شرکتی مشغول به کار میشه رئیس شرکت عاشقش میشه و باهاش ازدواج میکنه ولی دختره به خاطر خاطره بدی که داره نمیتونه به شوهرش نزدیک بشه میدونید اسم ابن رمان چیه؟

فرفر

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
7
پسندها
1
دست‌آوردها
3
سلام‌ من دنبال اسم یه رمانیم که اگه اشتباه نکنم اسم دختره یلدا و اسم پسره ارمیا بود که این پسره از قصد به یلدا که عشق داداشش بود نزدیک شد چون فکر میکرد زنش و داداشش بهش خیانت کردن اما یلدا رو ول کرد بعد فهمید عاشقش شده اگه درست یادم‌ باشه اخرشم توی جنگل و کمپ آشتی کردن

سیروان

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
1
دست‌آوردها
1
رمانی خوندم ک شخصیت اصلی ی دختر ک پدرش راننده بوده و تصادف کردم و مرده و اینو مادرس و خواهرش باهم زندگی میکنن. دختره در عمارت شاپور خان کلفته و پسر بزرگ عمارت ک زن و بچه هم داره بهش چشم داره و ی روز ک قصد ت×جـ×ـا×و×ز× بهش داره زنش مهسا میره و مامور میاره اما همون موقع پسر کوچیک خانواده میرسه و برای حفظ ابروی خانوادش میگه ک دختر نامزدش. اما چون خودش نامزد داره و نامزدش پریسا دختر سرهنگ ک بالادستی اراده . و پسر خانواده سروان زیر دستشه . مجبورش میکنه ک دختر رو عقد کنه و اراد رو ب ی پاسگاه مرزی منتقل میکنه...... اسم رمان رو میخوام

سیروان

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
1
دست‌آوردها
1
رمانی خوندم ک شخصیت اصلی ی دختر ک پدرش راننده بوده و تصادف کردم و مرده و اینو مادرس و خواهرش باهم زندگی میکنن. دختره در عمارت شاپور خان کلفته و پسر بزرگ عمارت ک زن و بچه هم داره بهش چشم داره و ی روز ک قصد ت×جـ×ـا×و×ز× بهش داره زنش مهسا میره و مامور میاره اما همون موقع پسر کوچیک خانواده میرسه و برای حفظ ابروی خانوادش میگه ک دختر نامزدش. اما چون خودش نامزد داره و نامزدش پریسا دختر سرهنگ ک بالادستی اراده . و پسر خانواده سروان زیر دستشه . مجبورش میکنه ک دختر رو عقد کنه و اراد رو ب ی پاسگاه مرزی منتقل میکنه...... اسم رمان رو میخوام

سیروان

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
1
دست‌آوردها
1

moonchild

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
1
دست‌آوردها
3
سلام من تین رمان رو چندین سال پیش خوندم یادم رفته اسمش رو دو جلده و تخیلیه
درمورد دختر ایرانی پلیسی هست که خون آشامه و خارج از ایران بزرگ شده و پلیسه و خانواده اش اون به فرزند خوندگی گرفتن که اونا هم‌خون آشام هستن و این خون آشاما تو نور پوستشون برق میزنه . دختره برای یه ماموریت میاد ایران که با دو تا پسر که هر دوشون گرگینه هستن و یکیش آلفای گروهه همکار کیشه
دختره خواننده ای معروفی هست تو خارج از ایران
بعد اینکه این آخر جلد یک میخوان ازدواج کنن ولی دختره فرار میکنه و بعدا پیدا میشه و همو دوباره میبین آخر سر هم ازدواج میکنن و دختره بعد بچه دار شدن دوباره میره
دختره به خاطر قدرتی که پیدا کرده بود سر اینکه بچه هاشو دزدیدن کل بدی های دنیارو از بین میبره
و چون جاودانه ان تا ابد با هم زندگی میکنن
کسی یادش میاد چه رمانیه ؟

moonchild

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
1
دست‌آوردها
3
سلام یه رمان خونده بودم
شخصیت اصلی دختر طرد میشه به خاطر خودکشی خواهر بزرگه
این دوتا خواهر با دوتا برادر ازدواج کرده بودن
اما به خاطر پاپشایی که برای خواهر کوچیکه دوخته بودن خواهر بزرگه خودکشی میکنه (دراصل به قتل میرسه)چون انگار خواهر کوچیکه با نامزد خواهر بزرگه بوده
این دختر از سمت خانواده خودش کاملا طرد میشه خودشم نمیدونسته که از مادر جداست و پدرش به مامان خواهر بزرگه خیانت کرده و برداشته اوردتش پیش خانواده اولش
دوختره دوتا داداش داشت که اسم یکیش طاها بود اگه اشتباه نکنم
دختره مجبوره خودش کار کنه تا خرجش رو بده و خیلی اذیتش میکنن و بعدا مشخص میشه یکی که نامزدش رو دوست داشته همه اینکارارو‌کرده و دزدیدنش و جوری کتکش زده بودن که پکترا میگفتن بچه دار نمیشه ولی بعد با نامزد سابقش ازدواج میکنه و اسس بچه اولشون که دختر بوده رو فکر کنم میزارن پروانه
بعد این دختره یه دوست داشت به اسم ارغوان
اگه کسی میدونه کدوم رمانه لطفا بهم بگه

بالا پایین