• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

sara320087

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
من دنبال یه رمانی هستم که دختره رو به خاطر اینکه برادرش با یه دختر دیگه فرار کرده به زور شوهر میدن
دختره با برادر اونی که با داداشش فرار کرده ازدواح میکنه البته به اجبار بعد یک سری اتفاقات میفته که دختر و پسره عاشق هم دیگه میشن و دخترا باردار میشه و بچشون دو قلو میشه

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

maryam784359

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام اسمشو یادم نمیاد یه رمانی خیلی وقت پیش خوندم دختره پدر مادرش میمیره بعد میاد خونه زندایش زندگی میکنه زندایش اصلا باش خوب نیس
زندایی هم هروز پشت سر دختره حرف میزنه دختره که میخواد سربارشون نباشه میره دنبال کار دختره ماساژ بدن برده یه شرکتی میره که هرکی ماساژ برده اونجا کار میکنه یه همون فردا می‌فرستنش خونه یه پسری برا ماساژ اونجا شروع به کار میکنه ولی باید اونجا پیش پسره زندگی کنه بعد دختره میفهمه پسره پلیسه رئیس پسره بهشون یه ماموریت میده آخر ش هم باهم ازدواج میکنن کسی اسمشو میدونه

شید ا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
ی رمانی بود ک خواهر دختره خودکشی کرده بود و همه اونو مقصر میدونستن و کلا طردش کرده بودن و دختره دوتا داداش داشت و نامزدش و نامزد خواهرش ک خودکشی کرده بود داداش بودن کسی اسمشو میدونم

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
ی رمانی بود ک خواهر دختره خودکشی کرده بود و همه اونو مقصر میدونستن و کلا طردش کرده بودن و دختره دوتا داداش داشت و نامزدش و نامزد خواهرش ک خودکشی کرده بود داداش بودن کسی اسمشو میدونم
سفربه دیار عشق

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام .رمان درمورد دختری بود ک توی روستا بزور شوهرش میدن به یه مرد ازخودش خیلی بزرگتر ودختر یه عالمه بلاسرش میاد و یبارم میبرنش تو بهداری روستا ک یه پرستار داشت، وازدختره دفاع میکنه ک چرااینکارو باهاش کردین ودختره هم باخودش میگه کاش منم مثل اون بودم و...بعدها نمیدونم چطوری این دختر توی شهر بایه زن وشوهر زندگی میکنه واونجا درس میخونه و...بایه پسر اشنا میشه و اخر رمان میفهمه پسره هم از اهالی همون روستا بوده ونمیخاد باهاش ازدواج کنه وبعدا میفهمه پسر اونطوری مثل اهالی اونجا نیست و حتی یجایی فک کنم پسره پلیس بوده ک بزور به مواد معتادش میکنن و پسرهم میره مطب یه دکتر میمونه تا ترک کنه و....یکمم رمان قدیمی بود کسی میدونه اسمش چیه عایا؟؟!!

Zhr

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
9
پسندها
2
دست‌آوردها
3
سلام
یه رمانی خونده بودم ک راجب دختری بود ک تو یه عمارت کار میکرد زن اون خونه از اون دختر خواست ک برای به دست اومدن پول عمل مادرش. بیاد زن شوهرش بشه تا بتونه براش بچه بیاره ولی پسره حق نداره ک صورت دختر و ببینه اسم پسر هم پیمان بود بعدا دختره متوجه میشه ک اون پسره عشق سابقش بوده و الان فراموشی گرفته برای همین نمیشناسش اگه اسمشو میدونید بگید لطفت🥺 خیلی دنبالش گشتم🥺🥺🥺
منم دنبال همین رمانم دو فصلم داره اگه کسی میدونه تو رو خدا معرفی کنی

Zhr

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
9
پسندها
2
دست‌آوردها
3
نم
سلام لطفا اسم این رمان رو بهم بگید
درمورد یه دختر خبرنگار بود که با تیم ورزشی(فکر کنم والیبال بود)میره خارج از کشور و جون یه پسر کره ای رو نجات میده و بعد میفهمه اون و 4 و 5 تا از پسرای همراهش خانندن خلاصه دختر به تیم روحیه میده و اونجا برادر گم شدش رو پیدا میکنه اخرشم یکی از اون پسرای کره ای که عاشقش بود مسلمان میشه و با دختره ازدواج میکنه
من که فکر میکردم رمان دورو وریای خنگ من باشه ولی هیچجا پیداش نمیکنم گفتم شاید اسمش رو اشتباه نوشتم😑

Zhr

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
9
پسندها
2
دست‌آوردها
3
سلام لطفا اسم این رمان رو بهم بگید
درمورد یه دختر خبرنگار بود که با تیم ورزشی(فکر کنم والیبال بود)میره خارج از کشور و جون یه پسر کره ای رو نجات میده و بعد میفهمه اون و 4 و 5 تا از پسرای همراهش خانندن خلاصه دختر به تیم روحیه میده و اونجا برادر گم شدش رو پیدا میکنه اخرشم یکی از اون پسرای کره ای که عاشقش بود مسلمان میشه و با دختره ازدواج میکنه
من که فکر میکردم رمان دورو وریای خنگ من باشه ولی هیچجا پیداش نمیکنم گفتم شاید اسمش رو اشتباه نوشتم😑
نمیدونم درست میگم یا نه ولی به عشق بودنم یه همچین چیزیه

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
نمیدونم درست میگم یا نه ولی به عشق بودنم یه همچین چیزیه
مطمئنین اسم رمان درست نوشتین؟چون من هیچی پیدا نکردم اصلا

faeeeeee

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام وقتتون بخیر یه رمانی که چنئ وقت پبش خوندم پسر فرد معروفیه یه باشگاه بدنسازی داره دختر به خاطر یه اتفاقی میره زندان برای ازبین بردن پسر دختر وارد زندگیش میشه بعد میفهمه اشتباه میکرده ممنون میشم اسمش بگین

بالا پایین