• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
یه رمانی بود ک یه سرگرد بخاطر یه ماموریت میاد بایه دختر فقیر نامزد سوری میکنن البته با اجازه ی پدرومادر دختر.چون دوست دختره رییس خلافکارا بوده بعد یه مدت دوستش سرگرد و دختره رو میدزده و با مار سرگرد رو تهدید میکنه که اطلاعات بده ولی قبول نمیکنه و خلافکاره مار رو میزاره زمین تا سرگرده رو نیش بزنه و..ولی دختره بدون ترس ماررو میگیره و رو گردن خلافکاره میزاره و ازاونجا فرارمیکنن و...تو اخراش هم پدرومادر دختره میمیره و عمو و خالش میان مثلا نگهش دارن ولی عموش به سرگرد میگه بیا باهاش ازدواج کن چون من نمیتونم نگهش دارم و...سرگرده هم چون دخترش بی مادر بود قبول میکنه و دختره رو میاره پیش خودش ولی میبینه خالش پاهاشو باسیگار سوزونده و...حنی یه جای رمان مادر سرگزده میاد دختره رو میندازه ازخونه. پسرش بیرون وپسره هم میاد میوفته دنبال دختر بگرده ک متوجه میشه کسی ازاون باند دزدیدنش وادامه ی داستان
چند ساله میگردم دنبالش.خداییش کسی نخوندتش؟😭

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

شکیلا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس

شکیلا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام کسی میتونه کمک کنه ؟
من خیلی سال ‌های پیش یک رمان خوندم که راجب ی دختر بود که مادرش اصطلاحا دخترزا بود و بعد فوت مادرش پدرش زن گرفت و صاحب پسر شد اما اون زن دخترو اذیت می‌کرد دختر مجبور شد فرار کنه خونه ی معلم خیاطیش و اونجا با پسری آشنا میشه و …
این رمان مربوط ب دوران قدیم خانه ای زیر بازارچه خانواده ای بازاری و …
اسم دختر فکر می‌کنم فخری بود اسم پسر نکیسا

jighar

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یه رمانی ام که
دختره یکی از فامیلاش فک کنم پسر دایی اش بود میاد خواستگاریش چون فایمیل مادره بودن مادره اصرار میکنه که پسره خوبیه فک کنم اسمش حسام بود با این ازدواج کن ولی دختره اصلا راضی نیس برای پسره شرط های چرت و پرت میزاره مثل خریدن طلا و .... پسره از پس همش برمیاد دیگه بقیشو یادم نمیاد فقط میدونم بعدش پسره میره با یه دختر دیگ نامزد میکنه دختر نقش اصلی ام با برادر دختر جدید نامزد میکنه اسم پسره جدیده محمد بود بعد نامزدیش دختره میفهمه که عاشق پسره بوده خبر نداشته دیگ بهش میگه و اخرش بهم میرسن
لطفا اگه کسی میدونه بگه 😔

jighar

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1
دختره یکی از فامیلاش فک کنم پسر دایی اش بود میاد خواستگاریش چون فایمیل مادره بودن مادره اصرار میکنه که پسره خوبیه فک کنم اسمش حسام بود با این ازدواج کن ولی دختره اصلا راضی نیس برای پسره شرط های چرت و پرت میزاره مثل خریدن طلا و .... پسره از پس همش برمیاد دیگه بقیشو یادم نمیاد فقط میدونم بعدش پسره میره با یه دختر دیگ نامزد میکنه دختر نقش اصلی ام با برادر دختر جدید نامزد میکنه اسم پسره جدیده محمد بود بعد نامزدیش دختره میفهمه که عاشق پسره بوده خبر نداشته دیگ بهش میگه و اخرش بهم میرسن

jighar

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1

jighar

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1

jighar

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1

ar_ezo

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من یک رمان خوندم که دختره پدرش فوت شده بود و مادرش هم مریض بوده و میمیره دختره با برادرش هاتف زندگی میکنه اما طلبکارای برادرش دنبالشن و برادرش به همین دلیل فراریه تا اینکه ی شب ی هواپیما پیش خونه دختره سقوط میکنه و مردی که داخل اون هواپیما بود بهش یک کدی رو میگه به همین دلیل ی باند میخان دختره رو بدزدن تا کد رو بفهمن ی پسر از همون باند دختره رو میدزده اما کم کم پسره میفهمه میتونه به کمک دختره قسمتی از حافظشو که از دست داده پیدا کنه و میفهمه قبلا ی برادر مریض داشته و دنبال برادرش میگرده

ar_ezo

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من یک رمان خوندم که دختره پدرش فوت شده بود و مادرش هم مریض بوده و میمیره دختره با برادرش هاتف زندگی میکنه اما طلبکارای برادرش دنبالشن و برادرش به همین دلیل فراریه تا اینکه ی شب ی هواپیما پیش خونه دختره سقوط میکنه و مردی که داخل اون هواپیما بود بهش یک کدی رو میگه به همین دلیل ی باند میخان دختره رو بدزدن تا کد رو بفهمن ی پسر از همون باند دختره رو میدزده اما کم کم پسره میفهمه میتونه به کمک دختره قسمتی از حافظشو که دست داده پیدا کنه و میفهمه قبلا ی برادر مریض داشته و دنبال برادرش میگرده

بالا پایین