• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

آفریستو

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال این رمان هستم دختره دانشجو هست و یه دختر خیلی شیطون و شره همیشه هم برای کلاساش دیر میرسه این دختره با یه پسر به اسم یوسف نامزد میکنه و این دختره میره توی دانشگاه به هم کلاسی هاش شیرینی میده بعدش یوسف میفهمه اینا خانواده واقعیش نیستن توی تصادف میمیره دختره افسردگی میگیره و میره آمریکا و بعد چند سال برمیگرده و میفهمه استاد دانشگاهش عاشقش بوده
جلد دومش واهمه با تو نبودن هست، اسم جلد اولش یادم نیست ولی احتمالا سرچ کنید میاد

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

Ftm.kjj

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال ی رمان میگردم پسر اسمش پدرانه دخترع مارال مارال تو یه مهمونی میگیرن میبرن کلانتری ولی اونجا دوست برادرشو میبینه پدرام خانواده دخترع هم مذهبی سختگیر حالا یه اتفاقایی میشه اسم رمان میشه بگید؟!
عزیزم اسمشو اگه گیر اوردی میشه به منم بگی

mohii

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
دنبال یه رمانم که دو تا برادران یکی اسمش فرزامه اون یکی فرزاد، که فرزاد پلیسه
اما فرزام خیلی آدم خوبی نیس کارهای خلاف می‌کرده ، به زنشم خیانت می‌کنه و می‌ره زندان وقتی زنش می‌فهمه ازش متفر میشه اما با برادر شوهرش دنبال کارهاش میوفته خلاصه که زن فرزام عاشق برادر شوهرش فرزاد میشه شوهر خودشم میمیره

asal43

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دوستان روزتون بخیر
من یه رمان حدود شش یا هفت سال پیش خوندم درباره یک دختر بود به اسم عسل فکر کنم که یه دختر کوچیک داشت و طبقه بالا خونه پدرشوهرش زندگی میکرد بازیگر بود و تازه همسرش و از دست داده بود یادم نمیاد به چه دلیلی بود اما مجبور شد با برادر شوهرش ازدواج کنه یه شب که برادر شوهرش رفته بود آب بخوره اون رو توی لباس خواب حریر سفید دید و مجذوبش شد در آخر عاشق همدیگه شدن ولی لطفا اگه اسمش رو میدونید بگید

مانی ماه

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمان پلیسی هستم که اونجادختره خودشه پسر میکنه و با اسم عرفان به ایران میاد فکر میکنم اسم دختره فاطیما باشه
اسم رمان زیرک

خلاصش: سرگرد فاطیما واتسون پلیس بین المللی انگلیس طی یک عملیات سری و مهم خود را پسری به نام عرفان محبی میزنه
و در ایران وارد باند کوسه می‌شه و‌....

یگانه

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یه رمان میگردم اسمشو یادم نیست
رمانی که اسم فردی فرخ بود و به خاطر برادرزاده‌اش دختر همسرش را از خانه بیرون کرد
کسی اسمشو میدونه پیاممو ریپلای کنه مرسیی♥️🦋

یگانه

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال می‌گردم که یه فردی به اسم فرخ به خاطر برادرزاده‌اش دختر همسرش را از خانه بیرون انداخت و بعد از مرگ فرخ برادر زاده ی فرخ دختر فرخ را نزد دختر همسر فرخ برد
اگر کسی اسمشو میدونه پیاممو زیپلای کنه مرسیی♥️🦋

narges lak

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام...دنبال یه رمان میگردم که اسم شخصیتش مهران بود و پلیس بود که طی اتفاقاتی نامزدش و کشتن و توی این رمان دختری هست که آرایشگاه معروفی داره و پسره فکر میکنه باعث کشته شدن نامزدش این دختره در حالی که این طوری نیست
اره منم دنبالشم

nemidanam

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمان میگردم که حتی اسم شخصیتارو یادم نیست راجب یه دختری بود که میره خونه یه فوتبالیست مشهور نمیدونم پرستار بچه هاش باشه یا چی دوتا فکر کنم فوتبالیسته بچه کوچیک داشت و از زنشم طلاق گرفته بود

bbbaaaccc

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان خوندم که دختره برای اینکه پول خرید هدیه تولد مادرش رو در بیاره میره داخل یک مهمونی به عنوان خدمتکار اما نمیدونسته این مهمونی در واقع یه پارتی هست و داخلش مشروب سرو میشه و اونجا یه بازیگر که اسمش فرزام (اگه اشتباه نکنم) بوده وقتی م*س*ت بوده بهش مزاحمت میکنه و فردا صبحش که هوشیار میشه وکیلشو میفرسته سراغ دختره تا بهش خسارتی مه به دختره زده رو پرداخت کنه اما دختره قبول نمی کنه و فرزام تصمیم میگیره که به اجبار باهاش ازدواج کنه لطفا اگه اسم رمان رو میدونید بگید

بالا پایین