• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

curly girl

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
اسم شخصیت های اصلیش نیکیتا و آریان بود

دختره روانشناس بود

بدون اجازه خانواده با پسره ازدواج کرد

اما یه روز پسره بی خبر گذاشت رفت

کسی اسمشو میدونه؟

بگه لطفا اگه میدونه

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

aida.sadeghpour

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال اسم این رمانم که یکی از دوستان گفتن اسمش شهربازی هست ولی اشتباهه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنونم
آرام دختری که خیلی تنهاس و پسری به اسم طاها به آرام نزدیک میشه برای انتقام خواهرش تارا که برادر آرام ظاهرا تارا رو ول کرده بود
طاها میاد آرام رو عاشق خودش میکنه و بعد هم ولش میکنه
آرام هم ک دید نمیتونه این درد رو تحمل کنه میره استرالیا برای درس خوندن

سیروان

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام پارتهایی از ی رمان رو از روبیکا خودم ک هرچی گشتم کتاب رو پیدا نکردم
ی اقازاده است ب اسم اروند ک دستور میده دختری رو از ی روستای براش بدزدن ک دختر رو توی جنگل دیده و دلباخته دختر شده. اسم دختر پریماه و سه تا برادر داره ک فک میکنن فرار کرده و ب خونش تشنه ان. اروند پریماه رو عقد میکنه و پریماه هم وابسته اروند میشه . پریماه ک از بچگی نشون کرده پسر عموش امیر بوده و امیر از این اتفاق خیلی عصبانیه و سعی میکنه ک برای پریماه دردسر درست کنه. پدر اروند هم ک سیاست مدار مشهوریه و از این ازدواج راضی نیست اروند رو مجبور میکنه دختر شهردار رو عقد کنه و.....

سیروان

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1
اسمی یک کتاب رومانو میخوام که شخصیت اسیش دختر به نام فرگل که پدرش فوت کرده برای سر رانندگی و با مادرش و خواهرش زندگی میکنه مجبور به کار کلفتی در امارت شاپور خسروشاهی میشه پسر بزرگ خانواده کمال که زن و بچه هم داره چشمش دنبالشه و قصد تجاوض بهشو داره اما با حضور آراد پسر کوچیک خانواده موفق نمیشه و آراد هم جلو همه ادعا میکنه ک فرگل رو صیغه کرده و سرهنگی که بالا دست آراده و دخترش نامزده آراده اونو مجبور میکنه که فرگل رو عقد کنه و آنها رو تبعیدش میکنه انتقالش رو میده به یک پاستگاه مرزی که باهم زندگی کنن اونجا بسیار خطرناک و خلاف های زیادی اونجا انجام میشه و اراد نمیتونه روی این موضوع چشم ببنده و....

آوین

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
دنبال یه رمان میگردم که پدر دختره میخواست دختره رو به روز بفروشه ولی استاد دختره نمیزاره و اونو خودش میخره اسم پسره که استاد بود هم فکر میکنم مهرداد بود

مصی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال ی رمان میگردم پسر اسمش پدرانه دخترع مارال مارال تو یه مهمونی میگیرن میبرن کلانتری ولی اونجا دوست برادرشو میبینه پدرام خانواده دخترع هم مذهبی سختگیر حالا یه اتفاقایی میشه اسم رمان میشه بگید؟!
اسم رمان پیدا کردی منم دنبالشم

mysoul00

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من قبلا دو بار یه رمانی خوندم ولی الان اسمش یادم نمیاد اینجوری بود ک یه دختر ک اسمشم یادم نمیاد دختر حاجی بود ک دو تا داداش داشت و یدونه خواهر ولی خونوادش فقط برا ریا و خودنمایی هئیت اینا میزاشتن در حالی داداشاش هر کاری میکردن ولی در ظاهر خوب بودن و این دختره هم دوس نداشت فقط چادر اینا بپوشه و از اون طرف پسره ک اسمش امیر بود یه پسر مذهبی و کارشم ک پلیس بود فک کنم بعد خونواده امیر هم مذهبی بودن ولی برا ریا و اینا نه بعد این دختره رو امیر در ازای بدهی ک پدرش به پدر دختره داشته میگیره ولی دخترع اینو نمیدونه بعدها متوجه میشه و وقتی میفهمه از خونه فرار میکنه و ده روزی رو توی خونه یه پیرزن میمونه و روز عاشورا امیر میاد پیداش میکنه و خب اسم برادرای دختره هم فک کنم فرزاد و فردین بود و... کسی اسمشو میددنه بهم بگه سه روزه دنبالش میگردم
کسی نخونده این رمان رو؟؟

رز.

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
این رمانی که من دنبالشم کم خوندم پاک شد
داستانش از این قراره که دختر شوهرش با دختر خالش بهش خیانت میکنن و فرار میکنن دختر افسردگی میگیره برادرش و پسر دایی برادرش اون رو پیش یک روانشناس میبرن تا همینجاش یادمه

فرخنده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام لطفاً اگه میشه اسم رمان رو بگید
دختر و پسری که توی مهمونی هم رو میبینن و قدرت ذهن خوانی دارن ولی پسر یه دیواره حفاظتی برای خودش گذاشته و وقتی دختر رو میبینه متوجه میشه داره تلاش می‌کنه ذهنش رو بخونه و اونجا متوجه نیروی هم میشن و ادامه داستان...

hana1386

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
یه رمان که دختره نامزد داره و پرستاره فک کنم اسم نامزدش حسام با احسان باشه
داداش دختره که اسمش سینا هست به همراه نامزدش برای شام به خونه برمیگرده که با کسی گلاویز میشن اون فرد میمیره
سینا قتل رو به گردن میگیره در صورتی که تقصیر نامزده آبجیشه.
چون میخواد ابجیش ازدواج کنه و زندگیش خراب نشه و تنها خواسته اش هم همینه.
اما با حکم اعدامی که برای سینا میاد.
خواهرش بیخیال نامزدش میشه وبا برادر مقتول ازدواج می‌کنه.
دختره پرستاره.
و به همراه کسی که باهاش ازدواج می‌کنه توی یه سوییت اختصاصی تو خونه پدر شوهرش زندگی میکنن.
فکر میکنم اسم پسر ها شهاب یا شاهرخ باشه.

کسی اسمش رو میدونه؟

بالا پایین