• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

parihehr

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
چند وقت پیش من یه رمانی میخوندم که اسمشو فراموش کردم ممنون میشم تو پیدا کردنش کمکم کنید
داستانش اینطور بود که دو تا روستا بودن
ده بالا و ده پایین
بعد ده بالا یه خان داشت که یه پسره بود
ده پایینم یه خان داشت که یه دختر داشت
بعد این دو تا ده باهم تو مشکل بودن و هیچ ارتباطی برقرار نمیکردن
و حق ورود به ده های همدیگرو نداشتن
بعد یه روز نامزد دختره خان میاد و دختره بهش میگه بیا بریم اطراف و بگردیم و وارد محوطه ده بالا و میشن و خان اونارو پیدا میکنه و دختر خان رو میشناسه بعد چون شنیده بوده که دختر خان رو کتفش یه تتو گل داره نگاه میکنه و مطمئن میشه که خودشه
و چون ورود و خروج اینا به ده های همدیگه ممنوع بوده هرکس بره وارد ده اون یکی بشه یا باید چیزی از سرمایش بده یا تا اخر عمر بمونه اونجا
این دختره هم مجبور میشه و میمونه اونجا
و اتفاقات زیادی میفته که من کلی گفتم بعدم عاشق هم میشن

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

لقبم خرسیه

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام اسم این رمانو یادم رفته
دختره عاشق پسر عموشه و مدرسه میره یبار تو یه مهمونی عمش میفهمه و به پسر عموش میگه که دختره عاشقشه اشتباه نکنم اسمش محمد بود
خلاصه اینا باهم در ارتباطن تا پسره کادو برا دختره میاره و کرایه نشینشون میفهمه و به خانواده دختره میگه و باباش تصمیم میگیره شوهرش بده
دخترع شوهر میکنه و پسره هم واقعا عاشقشع و کم کم دختره هم بهش علاقه مند میشه بچه اولشون فک کنم پسر بود اسمشم امیر بود

kowsar8

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
دنبال یه رمان میگردم.
ایرانی. انلاین، تلگرامی

اولش اینجوری شروع میشه:
دختره سوار ماشین آقاهه میشه و با هم تیک میزنن در حالی که خیلی کوچیکتر از مرده هستش بعد که میرن خونه مرده، به آقاهه میگه دخترشه و اینکه حالش از هوسبازی مرده به‌هم میخوره و اینا
بعد وسطاش میفهمه یارو بابای واقعیش نیست ووووو

یه نکته کلیدی:
دختره وسطای رمان با یه پسری تو ساختمانی که بابای قلابی زندگی میکنه میریزه رو هم و باردار میشه
و پسره معتاده و دختره رو می‌بره پشت بوم و میگه تو و بابات با هم رابطه دارین وووو باعث میشه بچه س*ق*ط بشه

moona

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.

moona

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
یه رمان بود دختره اسمش دلارام بود بعد یه خواهر داشت به اسم ارام انفافایی میفته که به مرور زمان رفتار ارام عوض میشه بعدا میفهمن اینا دختر عمو هم بود و ارام هم اعصبانی بوده به دلارام چاقو میزنه 🥲 تنها چیزی که ازش یادمه اینه🥲

moona

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
نکات مهم:
سپاس
یه رمان تهه مغزم هست ولی اصلا اسمو یادم نمیاد اینجوری بود که یه خانواده بودن فک کنم مادر اون خانواده میمیرع بعد برادرا و بابای اون خانواده دختر خانواده رو باعث این اتفاق میدونن و دعداش میکنن و کلا باهاش بد میشن و فکر میکنن که خواهرناتنی اینهاس(بیشتر رفتارشون بخاطر ناتنی بودنش بود) میگذره و بعد میفهمن این خاهر خونیشون بوده و اون کسی که ناتنی بوده اون یکی خواهرش بوده که تهتغرایه و تو ناز و نعمت بزرگ میشده میدونم خیلی یه جوری توضیح دادم ولی فقط اینقدر یادمه🥲

سایلار

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دوستان
ازتون خواهش میکنم کمکم کنید که اسم این رمان رو پیدا کنم
رمان در مورد یه دختر پسر هست که تو دانشگاه باهم همکلاسی هستن و باهم لجن یه روز دختره میره تو اتاقش میبینه توی یه جعبه یه سر بریده براش فرستادن که رو تختشه یه اتفاقایی میفنه که مجبور میشه خونه پسره زندگی کنه برای یه مدت پسره خلافکار بوده و قاچاقچی بعد همسایه پسره پلیسه فکر کنم اسمش سپهر بود یه روز که دختره خونه پسره بود چند تا پسر اذیتش میکنن پسره هم میفهمه میره اونارو شکنجه میکنه یکیشوت رو دستشو میشکنه یکیو چشمشو درمیاره بعد کم کم دختر و پسر عاشق هم میشن بعد میفهمن دختره و پسره باهم دختر عمو پسر عمو هستن که تو بچگی عاشق هم بودن و بینشون یه صیغه ۹۹ ساله خونده شده
دوستان کسی بلد نبود؟
ممنون میشم کمک کنید

aida.sadeghpour

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
اسمش مطمئنا شهربازی هستش که اخرش ارام وطاها ازدواج میکنن دیگه خود خودشه رمان
والا من سرچ میکنم رمان شهربازی رو هر چی میاره موضوعش و بخشی از داستان رو میخونم اصلا یه چیز دیگه ست ماجراش

aida.sadeghpour

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
اسمش مطمئنا شهربازی هستش که اخرش ارام وطاها ازدواج میکنن دیگه خود خودشه رمان
اگه لینکی یا آدرسی از این رمان داری برام میزاری چون سرچ میکنم با این نام رمان چیز دیگه ای میاره که موضوعش فرق داره

Raz_8645

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال رمانی میگردم که دختره با پسر دوست باباش دوست میشه اما پدر بزرگش میگه که اون باید با نوه دوستش که استاد دختره هم میشه ازدواج کنه اما دختره اولش قبول نمیکنه بعد پدره دختره اونو مجبور میکنه و وقتی دختره میخواد از پسر دوست باباش جدا شه سکته قلبی میکنه اما بازم کات میکنن بعد موقع عروسی پسره دوست باباش که میرن همینجا رمان تموم میشه فقط اسمش یادم رفته ممنون میشم بگید

بالا پایین