• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

سازاوکحزا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمانیو میخواستم که اسمشو فراموش کردم میخواستم کسی اینجا اسمشو می‌دونه یا رمانو داره
داستان راجب اینکه دختره متوجه رابطه شوهرش و دختره میشه و خواهرش حامله هست و بعد از اینکه بچه به دنیا اومد خواهره و پسره از هم جدا میشن هر کدوم میرین یه جایی و دختره مجبور میشه بچه رو بزرگ کنه بعد از چندین سال پسره برمیگرده و پشیمونه

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

سازاوکحزا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمانیو میخواستم که اسمشو فراموش کردم میخواستم کسی اینجا اسمشو می‌دونه یا رمانو داره
داستان راجب اینکه دختره متوجه رابطه شوهرش و دختره میشه و خواهرش حامله هست و بعد از اینکه بچه به دنیا اومد خواهره و پسره از هم جدا میشن هر کدوم میرین یه جایی و دختره مجبور میشه بچه رو بزرگ کنه بعد از چندین سال پسره برمیگرده و پشیمونه

سازاوکحزا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس

yegane's

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال رمانی ام که
دختره اول عاشق یه مردی میشه که برادر اون مرد به خواستگار خالش می‌ره
بعد در خواستگاری با برادر یا پسر اون مرد(دقیق یادم نیست) آشنا میشه
و طی یک سری اتفاقات عاشق اون میشه
دختره در یک باشگاه ورزش می‌کنه که مجبوره سانسش رو تغییر بده و به سانس خصوصی اون پسره می‌ره فکر کنم کراس فیت کار میکنن
و بعد پسره در فوتبال عضو یک تیمی میشه و اون دختره مربی باشگاه تیم فوتبال آن ها میشه
و در آخر پسره به خاطر فوتبال پاش آسیب می بینه
و دختره و پسره باهم ازدواج میکنن

مهیسا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
نههه

insuk.27

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان قبلا خوندم اسم دختره گندم تهرانی بود که یه بازیگر ایرانی بود یه روز برای بازی کردن تو یه سریال میره سئول و اونجا با بازیگر کره ای چا اون وو (که واقعا بازیگر هس تو دنیای واقعی) تو یه سریال همبازی میشه و بعد عاشق همدیگه میشن و یکی از دوستای اون وو تو این رمان لی جه ووک هست و بازیگرای کره ای دیگم مثل سئو این گوک و گونگ یو هم در نقش خودشون تو رمان بودن
من این رمان رو سال 1402 توی روبیکا خوندم ولی نتونستم تمومش کنم و اسمشو یادم نمیاد و فقط یادمه نویسندش اسمش فاطمه بود و توی یه کانال به اسم ❀ 𝑪𝒉𝒂 𝑬𝒖𝒏 𝒘𝒐𝒐 ❀ رمانو میذاشت چند تا اسکرین شات از چند تا پارتش داشتم گذاشتم
ممنون میشم اگه کسی اسمشو میدونه بهم بگه
کسی اسمشو نمیدونست؟

hexzaa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یک رمان میگردم
دو تا دختر و مادرشون بودند که مادر ازدواج می‌کنند دختر بزرگ هم نامزد بوده ،دختر کوچک با پسر ناپدریش دچار چالش هایی می‌شود و دختره برای فرار از رفتارهای بد پسر ناپدریش در کنکور شهر شیراز را انتخاب می‌کند و برای تحصیل به شیراز می‌رود در آنجا شرایط طوری میشود که با پسر ناپدریش نزدیک می‌شوند و در آنجا عاشق پسر ناپدریش میشه و پسر ناپدری هم عاشق دختره .
اسم دختره فکر میکنم ارغوان بوده .
ممنون میشم اسمش رو بهم بگید
اسم رمان سکوت در انتظار

hexzaa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یک رمان میگردم
دو تا دختر و مادرشون بودند که مادر ازدواج می‌کنند دختر بزرگ هم نامزد بوده ،دختر کوچک با پسر ناپدریش دچار چالش هایی می‌شود و دختره برای فرار از رفتارهای بد پسر ناپدریش در کنکور شهر شیراز را انتخاب می‌کند و برای تحصیل به شیراز می‌رود در آنجا شرایط طوری میشود که با پسر ناپدریش نزدیک می‌شوند و در آنجا عاشق پسر ناپدریش میشه و پسر ناپدری هم عاشق دختره .
اسم دختره فکر میکنم ارغوان بوده .
ممنون میشم اسمش رو بهم بگید
سکوت در انتظار

bedenjili

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
من یه رمانی چند سال پیش خوندم که داستان اینجوری بود که دختر و شوهرش چند سالی هست ازدواج کردن ولی سرد شدن و اول رمان اینجوری شروع میشه که دختره دستاش اگزما گرفته و با شوهرش رفتن دکتر. شوهرشم استاد دانشگاهه از یه جایی به بعد دختره احساس میکنه که شوهرش بهش خیانت میکنه و .. ولی اخرش باز بهم برمیگردن
اگه کسی اسمشو بلده لطفا راهنماییم کنه ممنون❤️

اینهیون

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
یه رمان هست خیلی وقته دنبالش میگردم ولی خیلی چیزی ازش یادم نیست.
دختره با اینکه پولدار بوده ولی میره خدمتکار خونه ی پسره میشه، پسره چشماش آبی بود و فک کنم اسمشم رادمهر آریامنش بود، رادمهر یه دختر به اسم رزا داشت و اسم زن سابقشم رزا داشت. توی اسم رمان هم کلمه ی "شیطون" وجود داشت.

بالا پایین