-
- ارسالات
- 1
-
- پسندها
- 0
-
- دستآوردها
- 1
سلام ببخشید رمانی که من دنبالشم در مورد اگر اشتباه نکنم دختری به اسم نفس بود که دو تا بچه داشت و در اصل بچه های خواهرش بودن که خودش اونارو داشت بزرگ میکرد ، و با چندتا از دوستاش که یکیشون نامزد برادر مرحومش بود زندگی میکرد ، تو ی تصادف ماشین یکی از بچه هاش میمیره و این دختر میره تو شرکت اونی که با بچه ش تصادف کرده شروع به کار میکنه و حتی قلب دخترش رو هم به پسر اون راننده میده که مشکل قلبی داشته ،
رمان دیگه ای هم که دنبالشم درمورد دختری بود که تو ی کارخونه کار میکنه و چادریه و پسر صاحب اون کارخونه اذیتش میکنه و یبار که پول گم میشه حتی مجبورش میکنه که یکی بگرددش بهش میگه جوراباشو دربیاره شاید چول تو جوراباشه و د اصل دوست خود پسره بوده که مرتکب دزدی میشه ، این دختر ازدواج کرده بود و با این که شوهرش اذیتش میکرده و هیچ علاقه ای نبوده باز باهاش زندگی میکرده ،
ممنون میشم کمکم کنید پیداشون کنم 🥺
رمان دیگه ای هم که دنبالشم درمورد دختری بود که تو ی کارخونه کار میکنه و چادریه و پسر صاحب اون کارخونه اذیتش میکنه و یبار که پول گم میشه حتی مجبورش میکنه که یکی بگرددش بهش میگه جوراباشو دربیاره شاید چول تو جوراباشه و د اصل دوست خود پسره بوده که مرتکب دزدی میشه ، این دختر ازدواج کرده بود و با این که شوهرش اذیتش میکرده و هیچ علاقه ای نبوده باز باهاش زندگی میکرده ،
ممنون میشم کمکم کنید پیداشون کنم 🥺