• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

masih

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان خوندم در موردیه خانوم ک شوهرش فوت شده شاغل و مستقل زندگی میکنه دوتا بردارش شوهر داره که دوتاشون متاهلا،یکیشون رستوران داره یکی دنداپزشکه تو یه شهر کوچیک زندگی میکنن بعد اونکی رستوران داره با خانومش ب مشکل میخوره و با این خانومه ازدواج میکنه ممنون میشم اسمشو بگین

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

Azar_mahi

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام شبتون بخیر من دنبال یک رمان میگردم که اسم شخصیت دخترش رو یادم نمیاد ولی شخصیت پسری اخر سر بهش رسید امیر حسین بود و شخصیت پسر نقش دوم حامد سیر داستان هم این طوری بود که دختره از خانواده‌ی مذهبی بود ولی خودش این رو دوست نداشت یک برادر کوچک تر داشت و در طول داستان معلوم شد مادرش مادر واقعیش نیست و اسم مادر واقعیش طلا بود مادربزرگش هم بهش فکر کنم میگفت دختر طلا دیگه اینکه حامد همسایه رو به رویی دختره بود امیر حسین پسر دوست باباش

shiva.n

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
رمانی ک درباری یدخترکه نامزدش تصادف میکنت میمیره اسم پسره ارمانه از نامزدش حاملس بعدا ک پسرش ب دنیا میاد اسمش ابان میزاره بعدا ب برادر شوهرش ک اسمش ارمینه علاقت پیدا میکنه وباهم ازدواج میکنن

Mayi

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
1
دست‌آوردها
3
یه پسره بود که همه فکر میکردن شهید شد زنش با داداشش ازدواج میکنه حالا وقتی برگشت برا اینکه بقیه اذیت نشن بایه دختر که اشناشونه ازدواج میکنه حالا این وسط فکر کنم اون زنم اشوه و اینا میاد دقیق یادم نیستپیدا کردی اسمشو؟

Mahiw

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان چند سال پیش خونده بودم ژانرش ترسناک و یکمی طنز بود از زبان یک پسر ک مجبور میشه اسباب کشی کنه به یک خونه ک اتفاقای عجیب غریب براش میوفته بعد ها میفمه با یک جن مسلمون همخونه است وهردو سعی دارن اون یکی رو ازخونه بیرون کنن هرچی فکرمیکنم اسمش یادم نیس کسی میدونه؟🙄
پسره هم ازاد بود و لجباز مشروب میخورد از لجه جن مسلمون دخرهمش میورد خونه و اینا

Mahiw

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان چند سال پیش خونده بودم ژانرش ترسناک و یکمی طنز بود از زبان یک پسر ک مجبور میشه اسباب کشی کنه به یک خونه ک اتفاقای عجیب غریب براش میوفته بعد ها میفمه با یک جن مسلمون همخونه است وهردو سعی دارن اون یکی رو ازخونه بیرون کنن هرچی فکرمیکنم اسمش یادم نیس کسی میدونه؟🙄
پسره هم ازاد بود و لجباز مشروب میخورد از لجه جن مسلمون دخرهمش میورد خونه و اینا

ساراااا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام ی رمانی قبلا خوندم درست یادم نیست فقط ی تیکش یادمع...رمان درمورد دختری بود کع پرستار یع پسر میشع پسر فک کنم داخل خونش بستری بود و فک کنم فقط میدید اما نمیتونست حرف بزنه وحرکت کنع و خیلی هم پولدار بودن...بعد چند وقت پسر با رسیدگی های دختر خوب میشع و دختر هم عاشقش میشع اما مادر پسرع مخالف و فک کنم دختر بخاطر مشکل مالی پرستار میشع و بخاطر راحتی خودش با پسر صیغه میشع ...همین تیکش یادمع لطفا اگع کسی میدونع کمکم کنع
لعیای عشق

ساراااا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام ی رمانی قبلا خوندم درست یادم نیست فقط ی تیکش یادمع...رمان درمورد دختری بود کع پرستار یع پسر میشع پسر فک کنم داخل خونش بستری بود و خیلی هم پولدار بودن...بعد چند وقت پسر با رسیدگی های دختر خوب میشع و دختر هم عاشقش میشع اما مادر پسرع مخالف...اوومم فک کنم دختر هم برا راحتی صیغع پسرع شدع بود...همین تیکش یادمع لطفا اگع کسی میدونع کمکم کنع
لعیای عشق

Ma..S

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام رمانی بود که پسره خیلی عیاش و خوشگذرون بود و با خیلیا دوست بود در آخر با یکی از همکلاسی هاش توی دانشگاه دوست میشه و دختره حامله میشه بعد پسره بزور اونو مجبور میکنه که بچه رو س*ق*ط کنه
از طرفی دیگه یکی از دوستای پسره به خواهرش نزدیک شده وتجاوز هم کرده و مجبور میکنه بچه رو س*ق*ط کنه و....
تقریبا اتفاقی که خودش سر همکلاسیش آورد مشابهش رو سر خواهر خودش آورده بودن

haannaa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یک رمانم که دختره توی یک محله هستن که همه همسایه هاباهم خوبن بعد چند وقت محلشون درطرح راه وجاده سازی قرارمیگیره وهمه باهم میرن توی یک آپارتمان وهمه ساکن میشن بعد طبقه آخر یک واحد خالی هست که یک خانواده جدید اونجا ساکن میشه.بعداونهایک پسردارن.واین دختره واون پسره همدیگرو دوست دارن.ولی پسره مریض میشه که هرچند یکبار بیهوش میشه ومعلوم نیست چقدر طول بکشه تابهوش بیاد.لطفا اگرکسی اسمشو میدونه بهم بگه ممنون🙏
سلام اسم رمان لالایی بیداری هست

بالا پایین