• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

ahllam

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
8
دست‌آوردها
3
تب داغ گنا
سلام من چند سال پیش یه رمان خوندم که راجع به انتقام گرفتن دوتا برادر از دوتا دخترای مردی که باعث خیا*نت مادر پسرا به پدرشون و در اخر باعث خودکشیشون شده بود
اسم دختری که نقش اصلی بود نفس بود و رمان اینجوری شروع میشد که پسر نقش اصلی که یکی از برادرا بود و الان شریک پدرش توی شرکت شده بود و در اصل پدره زیر دست اون بود به صورت یه فرد ناشناس به اسم اگه اشتباه نکنم خشایار با نفس ارتباط برقرار میکنه و با هم قرار میذارن ولی وقتی نفس میرسه میبینه که شریک پدرشه
پسره که اسمش یادم نیس خیلی بهش نزدیک میشه و از اونطرفم برادره میره با خواهر نفس که مطلقه بود دوست میشه
میگذره و برادرا یه مهمونی میگیرن تو خونشونو دوتا خواهرارم دعوت میکنن و اونشب جفتشونو م*س*ت میکنن و با دوربین روشن بهشون مزاحمت میکنن تا مدرک داشته باشن واسه ترسوندنشون
نفس صبح بیدار میشه و میبینه اینجوری شده میخواد خودشو بکشه که پسره نمیذاره ولی اسیب میبینه با شیشه
مادر پدر دخترام رفته بودن مسافرت و یه چند روزی نبودن
بقیشو میخوام بنویسم ولی حال ندارم اگه اسمشو میدونید بگید لطفا😐💙
ه از نیلوفر قائمی فر خیلی رمان جذابی هست پیشنهاد میکنم هر کی نخونده بخونه درضمن دو جلده

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب
  • ایول
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sara

آوای شرقی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
13
پسندها
8
دست‌آوردها
3
با سلام

اگر اسم رمانی رو فراموش کرده اید، لطفا قسمتی از رمان رو اینجا بنویسین تا کاربران به شما کمک کنند.
سلام . این رمان که من دنبالش هستم یه پسر هست فکر میکنم به اسم مسیحا عاشق یه دختری میشه اما پدر مسیحا با اجبار و تهدید دختره رو عقد میکنه اما قبل از ازدواج پدره کشته میشه بعد از مرگ پدره خود مسیحا با اون دختر ازدواج میکنه .مسیحا یه دوست داره که اسمش نیما هست و این نیما عاشق یه دختر چشم سبز به اسم مریم میشه

• ایول

ahllam

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
8
دست‌آوردها
3
با سلام

اگر اسم رمانی رو فراموش کرده اید، لطفا قسمتی از رمان رو اینجا بنویسین تا کاربران به شما کمک کنند.
یه رمانم خوندم یه دخترس خوب
داداشش و پسره با هم رفیقن و پلیس
این پلیسه فقط پیگیر کارشه زیاد کار به کار دختره نداره
ولی دختره عاشقشه
یه شب پسره همینطو الکی به جا یه غریبه البته به عنوان دختر خودشو جا میزنه و بش پیام میده دخترم درد و دل میکنه و میگه عاشقشه وای انقد قشنگ هست اسم پسره فک کنم فرزام بود ها این اسمشو فهمیدی به منم بگو

• ایول

ahllam

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
8
دست‌آوردها
3
سلام من دنبال رمانی هستم که دوتا خواهرن یکش نامزد داره باباشون می میره شریک باباش می خوادبا مامانشون ازدوج کنه یکی از دخترا مخوالف ولی مامانشون بدون اطلاع دخترش پنهانی ازدواج مکنه.شریک باباش برادر شوهر خواهرش.دختره با خواهرومامانش همش دعوا میکنه .اسم رمانو میدونید
ازدواج توتیا..فقط یادم نیس با این ط نوشته میشه یا این ت..شما با هردو تاش جستو جو کن یابنده میشی

• ایول

Sara

کاربر رمان فور
کاربر رمان فور
سطح
4

ارسالات
9,789
پسندها
17,977
دست‌آوردها
143
مدال‌ها
4
یه رمانم خوندم یه دخترس خوب
داداشش و پسره با هم رفیقن و پلیس
این پلیسه فقط پیگیر کارشه زیاد کار به کار دختره نداره
ولی دختره عاشقشه
یه شب پسره همینطو الکی به جا یه غریبه البته به عنوان دختر خودشو جا میزنه و بش پیام میده دخترم درد و دل میکنه و میگه عاشقشه وای انقد قشنگ هست اسم پسره فک کنم فرزام بود ها این اسمشو فهمیدی به منم بگو
تا تباهی اسم رمانه😃

Sara_n84

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
2
دست‌آوردها
3
با سلام

سلام من‌ یه رمانی می خوندم که پسره مریض بود به زور یه دختره رو ضیغه اش کردن که پرستاری کنه ازش اخر داستان یادمه پسره خوب شده بود و معلوم شد که پسره پلیسه لطفا اسم رمان رو اگه کسی می دونه بگه

• ایول

...............

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
2
دست‌آوردها
3
با سلام

Nothing

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان قبلا خوندم موضوعش درباره یه دخترخاله و پسرخاله بود که اول داستان پسره توی خارج پزشکی میخونه و دختر خاله اش که پرستاره رو از بچگی دوس داشته بعد که تحصیلش تموم میشه برمیگرده ایران و با دختر خالش توی یک بیمارستان باهم کار میکنن وبعد از مدتی باهم ازدواج میکنن و .....
راستی رمان نصفه بود.

ک

کاربر حذف شده 767

مهمان
مهمان
یه رمان بود دوتا خواهر بودن خواهر بزرگه همون اول دوان ازدواج کرد بخاطر اینکه خواهر کوچیکه تنها نباشه بهش پیشنهاد میده که با خواهرش بره وبا اونا زندگی کنه که برادرشوهرشم با اونا زندگی میکرده اول قبول نمیکنه وبا دوست تو خونه خودشون زندگی میکنه ولی خونه اتیش میگیره و دوشتش میره خوابگاه خودشم میره خونه خواهرش وقتی میره اونجا میفهمه خواهرش دوتا برادر شوهر داره که دوقلوان عاشق اونی کا همش اخموا میشه و اونی که مهربونه (فکر کنم سیامک بود اسمش)عاشق دختره میشه در اخر سیامک فوت میکنه برادر دوقلوشودختره بهم میرسن اسمشو اگه کسی میدونه بگهتا الان فکر کنم سه تارمان گزاشتم کسی اسمشونو نمیدونسته اینو کمکم کنید برا دوستمه🙏🙏🙏

• ایول

Sara

کاربر رمان فور
کاربر رمان فور
سطح
4

ارسالات
9,789
پسندها
17,977
دست‌آوردها
143
مدال‌ها
4
یه رمان بود دوتا خواهر بودن خواهر بزرگه همون اول دوان ازدواج کرد بخاطر اینکه خواهر کوچیکه تنها نباشه بهش پیشنهاد میده که با خواهرش بره وبا اونا زندگی کنه که برادرشوهرشم با اونا زندگی میکرده اول قبول نمیکنه وبا دوست تو خونه خودشون زندگی میکنه ولی خونه اتیش میگیره و دوشتش میره خوابگاه خودشم میره خونه خواهرش وقتی میره اونجا میفهمه خواهرش دوتا برادر شوهر داره که دوقلوان عاشق اونی کا همش اخموا میشه و اونی که مهربونه (فکر کنم سیامک بود اسمش)عاشق دختره میشه در اخر سیامک فوت میکنه برادر دوقلوشودختره بهم میرسن اسمشو اگه کسی میدونه بگهتا الان فکر کنم سه تارمان گزاشتم کسی اسمشونو نمیدونسته اینو کمکم کنید برا دوستمه🙏🙏🙏
رمان دلواپس توام

بالا پایین