• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

nasim1990

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یه رمانم،اسم سخصیت اصلیش رها بود ،تازه از زندان آزاد شده بود،رفت خونه یه شخصی به اسم شریف که کاری کنه بچه ها و خواهر زاده هاش برن خارج پیش خانوادشون،بچه ها اسمشون ادریس و پویا و سارا بود،بابای رها هم تو زندان بود که آخرش اعدام شد،ادریس و پویا هر دو عاشق رها شدن

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

sara320087

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام من دنبال یه رمان میگردم که دختره کاراته رو از مادرش یاد میگیره و بعد از اینکه مادرش میمیره و بزرگ تر میشه یه سری اتفاقات عجیب براش میفته

sara320087

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام من دنبال یه رمانم که دختره ‌و پسره همدیگه رو دوست دارن اما به خاطر یه قولی که پسره داده مجبور به اذیت کردن و گرفتن انتقام از دختره میشه

selen

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
1
دست‌آوردها
3
سلام رمانی که من خوندم درباره دختری بود که با اینکه پولدار بود اما بدهی زیادی داشت از دوست پدرش کمک خواست ولی اون
گفت برو پیش پسرم و پسره هم شرط گذاشت که باید با من ازدواج کنی و دختره به اجبار قبول کرد پسره پیش دختره خیلی مغرور ساکت و مهربونه
و بعد از ازدواج میرن شمال و دختره فکر می‌کنه پسره غرق شده و اونجا برای اولین بار صداش میزنه و پسره یه دوست داره که بچه دار نمیشه

• ایول
واکنش‌ها[ی پسندها]: zahra.a.z

shadan

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
رمانی که میخواستم جنایی بود
دختر وکیل بود و نامزد فعلیش متهم به قتل برادرش بود
از طرف دیگه همسر سابقش که یه دادستان بود باهاش همکاری میکنه و آخر سرم میفهمه نامزدش یه سایکو منحرف بود و با شوهر سابقش میمونه

Marof

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان بود درکانال ها خوندم یه پسر بود به نام عماد که پلیس بود و داماد به قاچاقچی شد از طریق پلیسیش که کم کم عاشق دختره شد و بعد پدر دختر لو رفت و همه حتی دختر فهمیدن پلیسه وتازه داشت ادامه دار میشد که کانالش فک کنم اشتباهی حذف کردم یه صحنشم وقتی پلیسا خونه پدره میریزن با دختر سوار اسب تو ویلاهای شمال میرن

Marof

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان بود درکانال ها خوندم یه پسر بود به نام عماد که پلیس بود و داماد به قاچاقچی شد از طریق پلیسیش که کم کم عاشق دختره شد و بعد پدر دختر لو رفت و همه حتی دختر فهمیدن پلیسه وتازه داشت ادامه دار میشد که کانالش فک کنم اشتباهی حذف کردم یه صحنشم وقتی پلیسا خونه پدره میریزن با دختر سوار اسب تو ویلاهای شمال میرن

melika803

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یه رمانی میگردم درمورد یه دختر بی حجاب و تو دانشگاه با یه پسر مذهبی آشنا میشه پسر محلش نمیزاره بعد از کلی اتفاق دختره بهش علاقه نشون میده ولی پسش میزنه بعد از چندسال پسره اونو تو بیمارستان و هیئت ها میبینه که با حجاب شده نمیدونم اسم رمان و اسم دختر و پسر چیه اگر کسی میدونه بهم بگه لطفا

zohre.p

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
اعدام یا انتقام :)
اسم شخصیت های اصلی هم بهار، سهیل و علی هست

insuk.27

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان قبلا خوندم اسم دختره گندم تهرانی بود که بازیگر بود یه روز برای بازی کردن تو یه سریال میره سئول و اونجا با بازیگر کره ای چا اون وو تو یه سریال همبازی میشه و بعد عاشق همدیگه میشن و یکی از دوستای اون وو تو این رمان لی جه ووک هست
من این رمان رو توی روبیکا خوندم ولی نتونستم تمومش کنم و اسمشو یادم نمیاد ممنون میشم اگه کسی اسمشو میدونه بهم بگه

بالا پایین