• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

N.R

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام وقت بخیر دنبال رمانی هستم که در آن دختری با خانواده اش در یک ساختمان با خانواده دوستش زندگی میکنند روزی دختر در خیابان میبیند که مادر دوستش تصادف کرده و در همان حال به دختر می‌گوید که بعد از مرگش مراقب پسرش باشد زیرا دیگر پسر تنها شده و دوست دختر یعنی خواهرش ازدواج کرده است دختر بعد از مرگ زن هوای پسر مغرور را دارد که این باعث سوتفاهم می‌شود و پسر فکر می‌کند که دخر عاشقش شده است و بهش دل می‌بندد و دختر هم به او دل میبیند و ادامه ماجرا

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

سپکند

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
1
دست‌آوردها
1
سلام به رمان خوندم که دختره خیلی خجالتی بود و بخاطر اعتماد به نفس کم هیچکاری نمیکرد و یروز یه پسری رو دوست داره که اون پسر بخاطر اینکه برادر همین دختره خواهرشو ول کرده بود میخواسته انتقامشو از دختر بگیره و وقتی پسره دختره رو ول میکنه دختر ضربه بدی میخوره و میره خارج از کشور با یکی همسایه میشه که اسم دخترش هاناست و اون بهش خیلی کمک میکنه تا دختره اعتماد به نغس بگیره تروخدا اکه اسمش میدونید بگید چندساله دنبالشم

• ایول
واکنش‌ها[ی پسندها]: N.R

H.angle

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه🍓
من دنبال یه رمانی میگردم که دختر داستان با یه پسری تو رابطه بوده و پسره نامردی میکنه و از دختره سو استفاده میکنه و ترکش میکنه و عموی این عاقا پسر با دختر داستان ازدواج میکنه که عموشم اگه درست یادم باشه یه ازدواج ناموفق داشته و یه پسر بچه هم داره خیلی قشنگ بود و دنبالشم ممنون میشم کمکم کنید
مرسی 💕
دوستان اسم رمان رو پیدا کردم به اسم (سراب را گفت)🙇🏻‍♀️

san

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یه رمان میگردم دختره اسمش طهورا بود که بابا و مامانش تو یه تصادف میمیرن و این رو میبرن بیمارستان بعد از یه هفته دوست باباش میاد دنبالش و اینو میبره خونه اونجا دوتا پسر دارن به اسم رادوین و رادمان که این و رادمان عاشق همدیگه میشن یهو سر و کله بابابزرگ دختره پیدا میشه و اینو میبره پیش خودش پسر عموش هم که از توجه و ارثی که بابابزرگه به دختره داده حرصش میگیره و میدزدتش معلوم میشه که قاتل مامان باباش پسر عموعه بوده و رادمان هم پلیسه تو رو خدا بگید کل رمان رو یادمه فقط اسمش رو یادم نیست

sosan

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام . یک رمان خوندم الان اسمش و یادم نیست دنبالش میگردم ، دو تا فامیل با هم تو یک خونه زندگی میکردن عمه و دایی فکر کنم و مذهبی بودن . یک مادبزرگ پیرم داشتن.عمهه ی دختر داشت و داییه یک پسر . پسره رفته یود کولر خونه عمش و درست کنه دختره تنها بود مامان بزرگه اونا رو دید با همن گفت باید عقد صوری کنید و .‌پسره از دختره خوشش نمیومد و همیشه با هم دعوا داشتن و غیرتی بود .

آخرین ویرایش:

niloofar

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام میشه کمکم کنید؟؟
رمان اینطوری بود که دختره حالا نمیدونم پدر و مادرش مرده بود یا ترکش کرده بودن ولی فکر کنم با داداشش رفته بودن و این دختر رو ول کرده بودن که دختره با خانواده عموش زندگی میکنه و پیش بقیه خانوادش نمیره و بعد از مدت ها پدربزرگش ازشون میخواد کل خانواده دور هم جمع بشن و اجبار میکنه دختره با پسر عموش که توی یه خونه زندگی میکنن ازدواج میکنه و این داستانا و یه جاییش هم هست که پسره بچه هاش رو که دوقلو بودن و برمی‌داره و با دختر عمش میرن خارج‌.چون فکر میکرده دختره بهش خیانت کرده و بعد از چند سال پسر با دختر عمش و دوقلوهای برمیگرده و دوقلو ها به دختر عمش میگن مامان و دختره خیلی ناراحت میشه و بعدا دوقلو ها میفهمن که مامان اصلیشون کیه

اگه میشه کمکم کنید حیلی دنبال این رمان گشتم ممنون میشم

zahra.a.z

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمانم که اسم پسره علی بود و سرگرد بود خیلی زیر نظر خانوادش و مذهبی بود بعد دختر عموش رها که دختر خیلی آزاد و راحت بود
مادربزرگشون میگه اگه شما باهم ازدواج نکنین از ارث محروم میشین

لطفا اگه میدونین بگین اسمش چیه

Hani7

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال اسم یه رمان هستم که خیلی سال پیش خوندمش رمان ایرانی درباره زنی که شوهرش فوت کرده و یک پسر کوچیک داره ،با مادرشوهر و برادرشوهرش زندگی میکنن.برادرشوهرش خلبان هست و سر یه اتفاقاتی باهم ازدواج میکنن.فضای رمان سنتی و قدیمی هست ممنون میشم اسمشو اگر میدونین بهم بگین.

ملیساااااا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یک رمان میگردم
دو تا دختر و مادرشون بودند که مادر ازدواج می‌کنند دختر بزرگ هم نامزد بوده ،دختر کوچک با پسر ناپدریش دچار چالش هایی می‌شود و دختره برای فرار از رفتارهای بد پسر ناپدریش در کنکور شهر شیراز را انتخاب می‌کند و برای تحصیل به شیراز می‌رود در آنجا شرایط طوری میشود که با پسر ناپدریش نزدیک می‌شوند و در آنجا عاشق پسر ناپدریش میشه و پسر ناپدری هم عاشق دختره .
اسم دختره فکر میکنم ارغوان بوده .
ممنون میشم اسمش رو بهم بگید

niloofar

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
من دنبال رمان میگردیم
اینطوری هست دختره پدر و مادرش به همراه برادرش ترکش می‌کنند و دختره مجبور میشه با خانواده عموش زندگی کنه بعد از چند مدت پدربزرگش ازشون میخواد کل خانواده دور هم جمع بشن و اجبار میکنه دختره با پسر عموش که توی یه خونه زندگی میکنن ازدواج کنه بعد از چند سال دختره دوقلو به دنیا میاره اما پسره بر اساس یه سوء تفاهم فکر میکنه دختره به پسره خیانت کرده پسره میره با دختر عموش خارج میره و دوقلو ها رو یواشکی با خودش میره
میشه اسمشو بهم بگید ممنون میشم

بالا پایین