• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

Nesa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
12
پسندها
2
دست‌آوردها
3
سلام من یه رمان انلاینی نصفه خوندم اسمش یادم نمیاد ماجرا اینجوریه که اسم دختره زلیخاس که از مردای سن بالا با کمک پسر عمش که مثل داداششه اسمش محموده پول طلا کش میره از این واسطه میخواد دنبال پسری پولداربه اسم ارسلان که تو گذشته به دلایلی ابروی زلیخارو برده پیدا کنه انتقام بگیره. بعد چند وقتی پیدا میکنه تصمیم میگره واسه انتقام مخ بابای ارسلان رو بزنه .
کسی اسمش میدونه ممنون میشم بگین🤍

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

Nesa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
12
پسندها
2
دست‌آوردها
3
سلام یه رمان انلاین دیگه نصفه خوندم تو روبیکا اسمش باجناق بالشتی بود (یه دختری اسمش یادم نمیاد خبر نگاره فکر کنم با دوست پولدارش هم حونس. این دوست پولدارش خانوادش مجبور میکردنش با یه پسره که ازش خوشش نمیومده فک کنم پسر عموش بوده نامزد کنه اما گفته که خودم نامزد کردم خانوادش گفتن پس نشون بده میاد دحتر اصلی داستنو شبیه پسره میکنن نشون میدن .دختر اصلی که ب عنوان نامزد دختر پولداره میره عمارت اونا میبینه شوهر خواهر دوستش یا به عبارتی باجاناقش اکسشه .پسره فراموشی گرفته دختره رو یادش نیس)
من اینو پیدا نکردم با اسمی که داشت ممنون میشم میدونین بگین.

آخرین ویرایش:

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام اسمش همسایه پری هست
😍😍😍😍😍😍😍😍یه دنیااااا ممنون دلم داشت میترکید دیگه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام خسته نباشیداین رمان درمورد پسری هست ک سطح مالیش متوسط هست و بادختری ثروتمند نامزد هستن طی اتفاقی پسر تصادف میکنه و کور میشه و دختره هم بعد مدتی ولش میکنه وپسره افسردگی میگره ولی باکمک دختر عموش خوب میشه ودوباره درس رو شروع میکنه هرروز باکمک دختر عموش باهم مطالعه میکنن ینی اون میخوند این حفظ میکرد و میره کنکور ک جواب رو پسر میداد ودختر عموش مینوشت و اخرشم پزشکی قبول شد وباکمک دختر عموش یه مطب باز میکنن واخرش این دوتالاهم ازدواج میکنن وچشمای پسره هم خوب میشه اخرش فک کنم.لطفا برای اسمش راهنمایی کنین😭
اینم اگه میدونین بگین لطفنی🥲

Nesa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
12
پسندها
2
دست‌آوردها
3
😍😍😍😍😍😍😍😍یه دنیااااا ممنون دلم داشت میترکید دیگه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خواهش میکنم🤍

fatemeh.j

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من یه رمان تو روبیکا خوندم ولی نصفه تو روبیکا اسمشو گذاشته بودن نجوای طوفان داستان یه دختری بود که خواهر دوقلوشو موقع تولد از بیمارستان میدزدن ۲۰ سال گذشته و نامزد قبلی دختره که از بیمارستان دزدیدنش اونو با خواهر دوقلوش اشتباه میگیره و میوفته دنبال انتقام چون خواهر نجوا به نامزدش خیانت کرده و دورش زده

Zarrrriiii

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمان هستم که اسم شخصیت هاش یادم نیست🥺
که یه زن و شوهری بودن که یه شب که شوهرش م*س*ت کرده بود تصادف میکنه و به زنی که حامله بوده میزنه و میمیره بعد شوهر زنه که کشته شده شرط میزاره که اگه زنه از شوهرش طلاق بگیره با اون ازدواج کنه اون رضایت میده که شوهرش از زندان آزاد کنه
و دختره برای نجات شوهرش قبول میکنه و طلاق میگیره با مرده ازدواج و مرده یه دختر کوچیک هم داره و یه زندگی معمولی داره و دختره بعدها عاشقش میشه بچه دار هم میشن
ببخشید این رمان رو پیدا کردی؟

Zarrrriiii

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
که یه زن و شوهری بودن که یه شب که شوهرش م*س*ت کرده بود تصادف میکنه و به زنی که حامله بوده میزنه و میمیره بعد شوهر زنه که کشته شده شرط میزاره که اگه زنه از شوهرش طلاق بگیره با اون ازدواج کنه اون رضایت میده که شوهرش از زندان آزاد کنه
و دختره برای نجات شوهرش قبول میکنه و طلاق میگیره با مرده ازدواج و مرده یه دختر کوچیک هم داره و یه زندگی معمولی داره و دختره بعدها عاشقش میشه بچه دار هم میشن

Zarrrriiii

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
اسمش رو پیدا کردی؟

Zarrrriiii

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
رمان در مورد یه دختر هست که شوهرش که م*س*ت بوده توی یه تصادف باعث فوت به خانم باردار میشه و همسر اون خانم این دختر رو مجبور می کنه که طلاق بگیره و با اون ازدواج کنه پسره به دختره کوچولو هم داره

بالا پایین