• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

آفریستو

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یک رمانی بود که دختره یک ازدواج ناکام داشته به پیشنهاد مادرش با پسری ازدواج میکنه که در ظاهر دوسش نداره ولی در واقعیت پدر پسره مردی بوده که تو زمان جنگ وقتی مادره دختره رو باردار بوده جون مادر رو نجات میده و دختره رو خودش تنهایی به دنیا میاره و در طول کل سال ها به این خانواده کمک میکرده پسر حاجی هم عاشق دختره میشه ولی وقتی میبینه دختره کس دیگه رو دوست داره از این رو به اون رو میشه و خودش رو تو مهمونی و دختر و بازی غرق میکنه تا جایی که دختره از ازدواج اولش ناکام میمونه و حاجی فرصت رو غنیمت میشماره و از طرف پسرش بهش پیشنهاد ازدواج میده و این دوتا باهم ازدواج میکنن و داستان اصلی از این جا شروع میشه که دختره از همسر اولش باردار بوده
نبض تپنده

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

آفریستو

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام رمان درمورد یه دختره ک یه خواهر داره وپدرمادرش همیشه یجوری رفتار میکردن ک انگار این دوتارو خیلی دوست دارن وروشن فکر هستن و...ولی تو تنهاییاشون اینارو اصلا ادمم حساب نمیکرد دختر بزرگتر یه ساختمون میموند ک واحد بغلیش ک میشد ساختمون دیگه ای یه پسر مساجربو. و بااون دوست بودن خونه ی همدیگه میومدن حتی یجاییش دختر چون کارارایشگری از دستش میومدموهای مامان خونده ی پسررو رنگ میکنه وارایشش میکنه و...این پسر یبار مهمونی میده ک دختره هم میره بهش کمک کنه ولی فرداش مادرخونده ی پسره میاد و میبینه خونه کثیفه و .. چون وسواس داشته پسره رو چندین بار میفرسته حموم و...یبارم ک دختره پول لازمش بود میرن بیرون میبینه یکی گیتار دستشه میره باهاش سازدهنی میزنه وپولی ک دخترخ لازمش بود رو بدست میاره میده به دختره وچون دختر پول پسررو قبول نمیکرد.اخراش هم دختربه خاطر سوتفاهم میره وبخاطر یه سری اتفاق دویاره هم رومیبینن و پسره سوتفاهم رو حل میکنه واخرش ازدواج میکنن هرچند دوتاشونم از ازدواج فراری بودن... اهان حتی دختره کلاس رقص عربی هم اجرا میکرد تو خونش
پشت یک دیوار سنگی

same

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
رمان راجب ی دختر بود که دوستش ب جا امیوه ی چیزی بهش میده م*س*ت میشه بعد حامله میشه عقد پسر عمو در میاد ولی وقتي میفهمه حامله ای مجبور میشه پسررو پیدا کنه پیداش میکنه ... اسمش چی بود

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
پشت یک دیوار سنگی
مرسییییی 😍

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام خسته نباشیداین رمان درمورد پسری هست ک سطح مالیش متوسط هست و بادختری ثروتمند نامزد هستن طی اتفاقی پسر تصادف میکنه و کور میشه و دختره هم بعد مدتی ولش میکنه وپسره افسردگی میگره ولی باکمک دختر عموش خوب میشه ودوباره درس رو شروع میکنه هرروز باکمک دختر عموش باهم مطالعه میکنن ینی اون میخوند این حفظ میکرد و میره کنکور ک جواب رو پسر میداد ودختر عموش مینوشت و اخرشم پزشکی قبول شد وباکمک دختر عموش یه مطب باز میکنن واخرش این دوتالاهم ازدواج میکنن وچشمای پسره هم خوب میشه اخرش فک کنم.لطفا برای اسمش راهنمایی کنین😭
کسی نمیدونه😢

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام این رمان درمورد دختری ثروتمند بود ک به اصرارخودش باپسر فقیری ازدواج میکنه ولی پدرش از ارث محرومش میکنه وشوهرشم وقتی میفهمه کتکش میزنه واذیتش میکنه و...دختره میره سرکار.اونجا پسرصاحب کار اسمش امیر حافظ بود ک میبینه دختره خیلی ساده میگرده وبااین ک هرروز یه ماشین مدل بالا میارتش و کیبره بازم این لباس ساده میپوشه و سربه زیره و...حرصش میگیره چون نامزد خودشم اینجوری بود و بعداینکه مهریشو ازامیرحافظ میگیره میره ونامزدیو بهم میزنه برای همین امیر فکر میکرد اینم مثل اونه ولی بعدا متوجه میشه اینجوری نیست و...خیلییییی وقته دنبالشم اگه میدونین بگین لطفا
خیلی وقته دنبالشم اگه راهنمایی کنین ممنونتون میشم😭

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام رمان درمورد دختری ثروتمندی به اسم یاسمین بود ک بعد فوت پدرو مادرش.عموش بزور میخاست برای پسرش بگیرتش تختره هم روز عروسی جلوهمه جواب منفی میده وفرار میکنه ومیره خوابگاه بعدهم بخاطر پول میره خونه ی یک پسر کاربکنه اون پسرهم اینو همش اذیت میکرد دوست یاس(همون یاسمین)بارهابهش گفت ک بیاپیش خودم ولی قبول نمیکرد و... اخرش پسره عاشقش میشه و میرن یه عروسی و اونجا پسره متوجه میشه ک یاس همون یاسمین معروفه ک فرارکرده ومیگه کمک میکنم ثروتت رو بدست بیاری و....ولی یاس قبول نمیکنه.
هیچکس نحوندنش عایا🥲

نورا تمدنی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال این رمان هستم دختره دانشجو هست و یه دختر خیلی شیطون و شره همیشه هم برای کلاساش دیر میرسه این دختره با یه پسر به اسم یوسف نامزد میکنه و این دختره میره توی دانشگاه به هم کلاسی هاش شیرینی میده بعدش یوسف میفهمه اینا خانواده واقعیش نیستن توی تصادف میمیره دختره افسردگی میگیره و میره آمریکا و بعد چند سال برمیگرده و میفهمه استاد دانشگاهش عاشقش بوده

گیلدا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دوتا رمان خوندم که اسمشون یادم نمیاد. یکیش راجب دختری به اسم مانیا بود که بهش تعرض میشه و یه پسر از این موضوع با خبر میشه. بهش پیشنهاد میده با هم ازدواج صوری کنن و بعد از یه مدت طلاق بگیرن ولی تهش عاشق همدیگه میشن.
یکی دیگه هم راجب یه دختر مذهبی بود که با یه پسر آزاد با هم کلکل دارن ولی بدون اینکه به هم بگن عاشق هم میشن ولی خانواده دختره به اجبار میگن باید با پسرخالش ازدواج کنه که یه مدت بعدش میفهمن پسرخاله آدم خوبی نیس و دختره ازش جدا میشه و با همون پسره که عاشقش بود ازدواج میکنه.
کسی اسم رمانا رو یادش نیست ؟

yeganeh11

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من یه رمانی رو گم کردم در باره یه دانش جوی وکالت بود که میره توی یه روستا برای وکالتش و اونجا عاشق اربابش میشه

بالا پایین