من اون روز تا شب درد کشیدم و چیزی به روی خودم نیاوردم! چون تو کنارم بودی و برای اینکه نشون بدم میتونم ترک کنم، چیزی نگفتم.
چشمای خیسم رو با مچ دستم پاک کردم و لبخندم رو خالصانه تقدیم نگاه منتظر مسیح کردم.
مسیح پرسید:
- دادگاه چیشد؟
- از بس کولی بازی در آوردن دادگاه افتاد برای جلسه بعد.
- کی کولی بازی در آورد؟
- دختر و پسر حدیث
- هنوز فکر میکنن قتل اون بدکاره تقصیر توعه؟
- اره
نفسهای حرص دار مسیح رو کشیدم! حاضرم قسم بخورم، اگر گردن قاضی یا یکی از بچههای حدیث جلوش بود خوردش میکرد. خندم گرفت از غیرتی شدن مسیح! مسیحی که تا یک ساعت پیش برام اسی بود، یه مرد معتاد و بیپشتوانه؛ یه مرد همه چیز باخته! اما حالا برام شده مسیح جذابی که هر دختری رو میتونه شیفتهی خودش کنه.
در اتاق باز شد و همون دختر نچسب مثله پارازیت وسط بحث، جدی گفت:
- وقت ملاقات تمومه.
چشم غرهای بهش رفتم. با بلند شدن مسیح منم بلند شدم. مسیح نگاهم کرد و بعد چند لحظه گفت:
- کارای دادگاهت رو پیگیری میکنم! برات یه وکیل خوب میگیرم. خودم روز دادگاهت میام پیشت تنها نمونی ابجی؟ درضمن کارت پولی که بهم دادی و دادم مامانت...
انگار یه سطل اب سرد ریخته باشن سرم یهو بلند گفتم:
- وای نه مامانم فکر میکنه من با اون پول رفتم خارج! تو که چیزی در مورد من بهش نگفتی؟
چشمای خیسم رو با مچ دستم پاک کردم و لبخندم رو خالصانه تقدیم نگاه منتظر مسیح کردم.
مسیح پرسید:
- دادگاه چیشد؟
- از بس کولی بازی در آوردن دادگاه افتاد برای جلسه بعد.
- کی کولی بازی در آورد؟
- دختر و پسر حدیث
- هنوز فکر میکنن قتل اون بدکاره تقصیر توعه؟
- اره
نفسهای حرص دار مسیح رو کشیدم! حاضرم قسم بخورم، اگر گردن قاضی یا یکی از بچههای حدیث جلوش بود خوردش میکرد. خندم گرفت از غیرتی شدن مسیح! مسیحی که تا یک ساعت پیش برام اسی بود، یه مرد معتاد و بیپشتوانه؛ یه مرد همه چیز باخته! اما حالا برام شده مسیح جذابی که هر دختری رو میتونه شیفتهی خودش کنه.
در اتاق باز شد و همون دختر نچسب مثله پارازیت وسط بحث، جدی گفت:
- وقت ملاقات تمومه.
چشم غرهای بهش رفتم. با بلند شدن مسیح منم بلند شدم. مسیح نگاهم کرد و بعد چند لحظه گفت:
- کارای دادگاهت رو پیگیری میکنم! برات یه وکیل خوب میگیرم. خودم روز دادگاهت میام پیشت تنها نمونی ابجی؟ درضمن کارت پولی که بهم دادی و دادم مامانت...
انگار یه سطل اب سرد ریخته باشن سرم یهو بلند گفتم:
- وای نه مامانم فکر میکنه من با اون پول رفتم خارج! تو که چیزی در مورد من بهش نگفتی؟
آخرین ویرایش توسط مدیر: