• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام
یه رمانی بود دختره خودشو زده بود به پسر بودن
دختره تو بچگی پدر و مادر خودش رو از دست میده برای همین می‌ره خونه عموش زندگی می‌کنه ولی اونجا پسر عموش می‌خواسته بهش مزاحمت می‌کنه برای همین از اونجا فرار می‌کنه بعدش می‌ره بجایی کار می‌کنه ولی به اونا میگه پسره بعد چند سال کار کردن پسره صاحب کارش از خارج برمیگرده و میفهمه که دختره خودشو رو به پسر بودن میزنه برای همین تهدیدش می‌کنه که باید از اونجا بره یا باهاش ازدواج کنه ولی دختره قبول نمیکنه و از اونجا می‌ره و داخل به ویلا به عنوان سرایدار کار می‌کنه و با پسر و دختر صاحب خونه دوست میشه یه بار که میخواستن با هم برن بیرون یکی از دوستای پسره که از قضا همون پسر عموش هست رو میبینه ولی چون که پسر عموش حافطش رو از دست داده به روی خودش نمیاره و سعی می‌کنه ازش دوره کنه بعد یه مدت صاحب خونه می‌فهمه که دختره خودش رو به پسر بودن میزنه و ازش دلیل اینکه فرار کرده رو می‌پرسه دختره هم بهش میگه مرده ازش درباره خانواده می‌پرسه اونم همه چی رو بهشون میگه و بعد مرده می‌فهمه که دختره همون دختری هست که چند سال پیش دوستش اون رو بهش سپرده ولی به دلایلی گمش می‌کنه و کمک می‌کنه که حقش رو از عموش بگیره و ادامه داره.....
ممنون میشم کمک کنید
هانا پسر تقلبی

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام یه رمان ۲ جلدی خونده بودم دختره خدمه هتل بعد شخصیت پسره که از قضا بازیگری هست مستم هست به زور بهش ت..جا..وز می‌کنه و بعد ولش می‌کنه دختره هم حامله میشه
جلد دوم شم این بود که پسره بعد شیش سال اونارو پیدا می‌کنه
جلد دومش اسوه ی نجابت هست

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام رمان درمورد یه دختره ک یه خواهر داره وپدرمادرش همیشه یجوری رفتار میکردن ک انگار این دوتارو خیلی دوست دارن وروشن فکر هستن و...ولی تو تنهاییاشون اینارو اصلا ادمم حساب نمیکرد دختر بزرگتر یه ساختمون میموند ک واحد بغلیش ک میشد ساختمون دیگه ای یه پسر مساجربو. و بااون دوست بودن خونه ی همدیگه میومدن حتی یجاییش دختر چون کارارایشگری از دستش میومدموهای مامان خونده ی پسررو رنگ میکنه وارایشش میکنه و...این پسر یبار مهمونی میده ک دختره هم میره بهش کمک کنه ولی فرداش مادرخونده ی پسره میاد و میبینه خونه کثیفه و .. چون وسواس داشته پسره رو چندین بار میفرسته حموم و...یبارم ک دختره پول لازمش بود میرن بیرون میبینه یکی گیتار دستشه میره باهاش سازدهنی میزنه وپولی ک دخترخ لازمش بود رو بدست میاره میده به دختره وچون دختر پول پسررو قبول نمیکرد.اخراش هم دختربه خاطر سوتفاهم میره وبخاطر یه سری اتفاق دویاره هم رومیبینن و پسره سوتفاهم رو حل میکنه واخرش ازدواج میکنن هرچند دوتاشونم از ازدواج فراری بودن... اهان حتی دختره کلاس رقص عربی هم اجرا میکرد تو خونش

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
دنبال یه رمان میگردم که پسر یا دختر داستان مذهبی باشه و طرف مقابلش از خانواده غیر مذهبی باشن این دوتا عاشق هم بشن و بعد دختر یا پسر داستان (چطوری بگم🤔) باایمان میشه و...
آیا همچین رمانی هست ؟؟😁
(اگه رمانی با همچین موضوعی میشناسین که قلم خوبی هم داشته باشه و داستانش آبکی نباشه بهم معرفی کنید)
با سپاس فراوااان🤗
رمان دوجلدی اسوه نجابت،واحد روبه رویی،رمان دوجلدی برای من بخون برای من بمون هست که هردوتاشون مذهبی هستن ولی خیلی رمان خوبیه ونویسنده قلم قوی داشته توصیه میکنم

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام یه رمان بود در مورد یه خواننده با یه دختری ازدواج توافقی داشت نمیدونم دختره نویسنده بود یا طرفدارش که بعد عاشق هم شدن
جلداولش برای من بخون برای من بمون جلد دوم هم داره

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
بچه‌ها ی رمان بود دوتا خاهر تنها بودن
بزرگتره ازدواج میکنه با پسری ک با دوتا برادر مجرد دیگش زندگی میکنه
خاهر کوچیکه خونش آتیش میگیره مجبور میشه بره خونه خاهرش و ....
دلواپس توام

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
سلام ممنون میشم اگه اسم این رمانی رو ک میگم برام پیدا کنید داستان از این قرارع ک دختره یه روز ک از خواب بیدار میشه ی خواب عجیب از یه پسر زیبا میبینه و تصمیم میگیره عکس اون پسر رو ک توی خوابش اومد نقاشی کنه و دختر عاشق این عکس میشه بعد یه مدت میرن مسافرت و اون پسرو واقعا میبینه و آشناییشون صورت میگره و کلی عاشق هم میشن تا اینکه روابطشون آشکار میشه و خانوادشون ب شدت مخالفت میکنن دلیلشم این بوده ک قبلا پدر پسره عاشق مادر دختر بود و دختر و پسر شباهت های زیادی ب پدر و مادرشون دارن ب طوری ک گذشته تکرار میشه پسره مجبور میشه بخاطر پدرش ک آسیبی ب دختر نرسونن از دختر فاصله بگیره ودختره ازش متنفر میشه و با یکی دیگه ازدواج مبکنه و باردار میشه تا اینکه یروز یه عده میریزن تو خونشون و شوهرشو و بچشو میکشن دختره بعد اون قضیه افسردگی شدید میگیره و در این بین پسره باز میفهمه ک باید ب دختره نزدیک بشه تا همینجا یادمه کمک کنید ممنون میشم
تقاص.اسم شخصیت هاهم داریوش و رزاهست

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
شهربازی

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8
هایی✨
چطورید؟
میگم که من یه رمان موخواستم که ارزش خوندن داشته باشه ینی مثه وهم یا... ،قشنگ باشن و متفاوت
از این اگه تخیلی بخواب پرنیان شب وماه مه الود عشق
اگه رمان تخیلی بخوای پرنیان شب.ماه مه الود وسیاه سرکش درجه یک هستن وقلم خیلی خوبی دارن کلا تو یه لول دیگه هستن بنظرم

نازنین سپیده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
53
پسندها
2
دست‌آوردها
8