• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

deli_ef88

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
من دنبال یه رمان میگردم
ک یه دختره اسمش یادم نیس خواهرش خودکشی میکنه و میمیره و بخاطر اینکه خواهرش و شوهرخواهرش یه بچه از بهزیستی دارن مجبوره نقش زن شوهرخواهرش ک اسمش ابان هست رو بازی کنه که کم کم عاشق هم میشن و ازدواج میکنن میشه اسم این رمان رو بمن بگید؟

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

deli_ef88

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من یه رمان خونده بودم که
خواهره دختره خودکشی میکنه و بخاطر اینکه خواهرش و شوهرخواهرش یه بچه از بهزیستی دارن دختره مجبوره نقش زن شوهرخواهرش که اسمش ابان هست رو بازی کنه که کم کم عاشق هم میشن و ازدواج میکنن میشه اسم این رمان رو بگید؟

deli_ef88

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من یه رمان خونده بودم که

خواهره دختره خودکشی میکنه و بخاطر اینکه خواهرش و شوهرخواهرش یه بچه از بهزیستی دارن دختره مجبوره نقش زن شوهرخواهرش که اسمش ابان هست رو بازی کنه که کم کم عاشق هم میشن و ازدواج میکنن میشه اسم این رمان رو بگید

hasti_itw

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام وقت بخیر یه رمانی هست اسمشو یادم نی دختره اگه اشتباه نکنم اسمش هانا بود ،هانا با دوستاش میره جنگل و اونجا گم میشه و یه پسره به اسم رادین پیداش میکنه هانا که کاملا حافظشو از دست داده بود مجبور میشه با رادین یه چند وقت تو یه خونه بمونه اینا کم کم عاشق هم میشن و تا اینکه حافظه هانا به دست میاد و میره پیش خانوادش بعد چند وقت رادین میاد خاستگاری هانا و یه اتفاقی میوفه و هانا جواب رد میده و به لج رادین با پسر خالش که اسمش محمد حسینه عقد میکنن و هانا بعد چند وقت متوجه میشه در مورد رادین اشتباه میکنه و تلاش میکنه از محمد حسین طلاق بگیره...

MAH2006

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
7
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام داستان رمانه اینجوری بود که دختره دنبال کار بود که یه عمارتو پیدا میکنه وقتی اونجا مشغول به کار میشه یه وسیله گم میشه میندازن تقصیر این دختره بعد صاحب عمارت یه پسر جوونه و بی اعصاب هست اسمارو بلد نیستم لطفا اگه اسمشو میدونید بگید
اسم رمان عمارت عشق

MAH2006

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
7
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام داستان رمانه اینجوری بود که دختره دنبال کار بود که یه عمارتو پیدا میکنه وقتی اونجا مشغول به کار میشه یه وسیله گم میشه میندازن تقصیر این دختره بعد صاحب عمارت یه پسر جوونه و بی اعصاب هست اسمارو بلد نیستم لطفا اگه اسمشو میدونید بگید
عمارت عشق

مهشادد

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمانم که درباره یه زن و شوهره که میخوان طلاق بگیرن . شوهره قاضیه .اسمش امیر حسینی . به خانمش خیانت میکنه . دختره فک کنم دانشجو انصرافی داروسازیه

لیلین

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
یه رمانی بود که اسمش یادم نیست
وای دختره تو یه خونواده خیلی امروزی بزرگ شده بود ولی تو یه حادثه میمیره و برمیگرده دیگه حسابی با دین و ایمان میشه و همش واسه چادر سر کردنش مسخرش میکنن

hani5858

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یک دختری از دانشگاه برمی گردد و می بیند که پدرش خودش را دارزده است . پدرش می میره و می رود به خانه دوست پدرش زندگی می کنه . همسر دوست پدرش بر اثر بیماری می میره و به دختره اصرار می کنه گه باهاش ازدواج کنه و برای انتقام از مرگ پدرش وارد به عگوان حسابدار وارد کارخانه می طود تا بتواند آن را ورشکست کند

hani5858

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1