کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد
چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!
سلام من دنبال رمانی میگردم که ترسناک بود و یک پسر و خوانده اش میرن و یک خانه متروکه میخرن و بعد ها که میخوان از اونجا برن روح سرگردان اونجا پسره رو میگره و صدا اش رو از میگره و دختر خاله پسره عاشقشه و میاد و از اونجا نجاتش میده و باهم ازدواج میکنن و روز عروسیشون صدای پسره برمیگرده لطفا اوه میدونید اسمش رو بگین خیلی ذهنم رو درگیر خودش کرده
سلام وقتتون بخیر
من دنبال یه رمانم که دختره قاتل بود و پسره پلیس
دختره خیلی از پسره خوشش اومده بود و همش حواسش بهش بود
و پسره وقتی جون خانوادش به خطر میوفته و دختره نجاتشون میده متوجه میشه همون قاتلیه که دنبالشه
بعدا مشخص شد که یه نسبت خونی هم دارن
یه رمان خوندم دختره و پسره عاشق هم بودن اما پسره به دلایل نامعلومی از دختره جدا شده و رفته بود خارج از کشور و بعد از شش سال فک کنم برگشت تا دوباره دختره رو بدست بیاره اما دختره زیر بار نمیرفت پسره هم بوکسور بود.آخرش هم دوباره باهم ازدواج کردن و معلوم شد پسره مریض بوده ب همین دلیل جدا شده بوده.اسمش و بگید لطفا
سلام
یه رمانی بود کح اسم پسره سورن بود توی تیمارستان نگهش میداشتن
یه دختری میشه دکترش به ساتیا
ساتیا اولش از سورن میترسه چون فک میکنه اون یه روانیه کح قتل کرده مادرشو کشته
ولی بعدش متوجه میشه کح سورن یه نابغس و اونو اینجا زندانیش کردن تا ازش برای درست کردن یه ماده ای سو استفاده کنن
سلام . یه رمان بود که زن و شوهره قبلا تو آتش سوزی سوخته بودن بعد این مرده برای نیازش یه دختریو که شخصیت اصلی هست رو باهاش ازدواج میکنه و مرده نقاب داره. کسی میدونه اسم این رمان چیه؟ هرچی گشتم پیدا نشد
سلام ی رمان هست ک پناه ب ازای آزادی برادرش به شرطی ک قاضی آرکان گذاشته عمل کنه و پناه هم انجام میده فکر کنم از پیش خانوادش هم فرار میکنه و با آرکان هم میره
سلام ی رمان هس ک پناه ب ازای آزادی برادرش که قراره اعدام بشه ب شرطی ک قاضی ارکان گذاشته عمل کنه و پناه هم قبول میکنه بعدش فکر کنم با ارکان از پیش خانوادش فرار میکنه