-
- ارسالات
- 2
-
- پسندها
- 0
-
- دستآوردها
- 1
سلام یک رمان خونده بودم که دختره با پسری که با زنهای بزرگ بخاطر پول ارتباط برقرار میکنه دوست میشه و بعد که میفهمه چکاره است میخواد انتقام بگیره،اسم این رمان چی هست؟
یه رمانه مذهبیه که یه دختر و پسر به اسم حامد میرن جنوب و تو راه اتوبوس تصادف میکنه و اینا اون شب سالم میمونن تهشم فک کنم ازدواج میکننبسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس
سلام من چنسال پیش یه رمان خوندم ایم دختره رو فراموش کردم اما ایم پسره میلاد معتمدی بود ،عاشق هم شدن اما برادر پسره میعاد خبر نداشت از رابطه اینا و ب اجبار دختره مجبور ب ازدواج با اون شد اما بعدش جدا شدن و دختره با میلاد ازدواج کرد اگ اسمشو میدونید بگیدبسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس