• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

sardin

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
اون یه زندانی
مردی که به سرهنگ معروفه و وقتی برای اولین بار تو زندان دیدمش، طوری با چشم‌های وحشی و عجیبش بدنم رو زیرنظر گرفت که از خیرگی نگاهش، به خودم لرزیدم.
از اول هم مجبور شدم به عنوان یه روانشناس مطرح، درمانش رو قبول کنم تا بعد از ۶ ماه، دوباره شروع به حرف زدن کنه.
ولی نمی‌دونستم که زندانیِ خاموش من، قراره...

#اروتیک #مرموز #عاشقانه

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

hij.ifateme

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
من دنبال رمانی هستم که دختره خونه عموش زندگی میکنه زن عموش خیلی با دختره بد رفتاری میکنه اما دو تا پسرعمو داره که هوای دختر داستانو دارن یه روز برادر زن عموش از خارج میاد این دوتا عاشق هم میشن خیلی دنبال اینو رمان گشتم اما اسمش یادم نیست

hij.ifateme

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام پیدا نکردییی؟؟؟

hij.ifateme

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
من دنبال رمانی هستم که دختره خونه عموش زندگی میکنه زن عموش خیلی با دختره بد رفتاری میکنه اما دو تا پسرعمو داره که هوای دختر داستانو دارن یه روز برادر زن عموش از خارج میاد این دوتا عاشق هم میشن خیلی دنبال اینو رمان گشتم اما اسمش یادم نیست
ندیدی اسمشو؟؟؟؟

Zaram

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام میشه کمک کنید رمانو پیدا کنم
رمان درباره یه دختره هس که شوهر داره و شب وقتی داره برمیگرده خونه میدزدنش و وقتی چشماشو باز میکنه پسری رو میبینه که اونو دزدیده و تو یه جزیره ای هستن و بیرون میره و میبنه غیر خودش دخترای دیگه ای هستن که فقط برای ازدواج با اون پسر دارن اموزش میبینن و پسره هم قبلا با دختره دوست بوده ولی صورتشو ندیده بود پسره طلاق دختره رو از شوهرش میگیره بعد دختر میخاد فرار کنه پسره میخاد با این ازدواج کنه که متوجه میشن شوهره دختره رو سه طلاقه کرده
موضوعش یادمه ولی اسمش اصلا یادم نیس😭😂 اسم پسره فک کنم مسیح بود

ana_ham

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام

یک رمان بود فکر میکنم اسم دختر دریا بود و اسم پسر امیر

دریا تک دختر پولداری بود که یکزوز با پسر عمویش که از خارج اومده بیرون میرن و دریا با یک موتوری تصادف می‌کنه .دریا چون با پسره بد رفتار میکند پسره تصمیم میگیره از دریا انتقام بگیره و صحنه سازی میکند که این دونفر با هم هستند و پدر دریا که این صحنه رو میبینن به زور این دو تا رو به عقد هم در میاره بعد . چند وقت دریا عاشق امیر میشه و با کمک پدرش به امیر کمک میکند که امیر خواننده بشه .
دریا حامله میشه میشه ولی چند بار س*ق*ط میکند .

ana_ham

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام

دریا تک دختر پولداری بود که یکزوز با پسر عمویش که از خارج اومده بیرون میرن و دریا با یک موتوری تصادف می‌کنه .دریا چون با پسره بد رفتار میکند پسره تصمیم میگیره از دریا انتقام بگیره و صحنه سازی میکند که این دونفر با هم هستند و پدر دریا که این صحنه رو میبینن به زور این دو تا رو به عقد هم در میاره بعد . چند وقت دریا عاشق امیر میشه و با کمک پدرش به امیر کمک میکند که امیر خواننده بشه .

ana_ham

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام

ana_ham

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
اسم این رمان رو پیدا نشد

mysoul00

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من قبلا دو بار یه رمانی خوندم ولی الان اسمش یادم نمیاد اینجوری بود ک یه دختر ک اسمشم یادم نمیاد دختر حاجی بود ک دو تا داداش داشت و یدونه خواهر ولی خونوادش فقط برا ریا و خودنمایی هئیت اینا میزاشتن در حالی داداشاش هر کاری میکردن ولی در ظاهر خوب بودن و این دختره هم دوس نداشت فقط چادر اینا بپوشه و از اون طرف پسره ک اسمش امیر بود یه پسر مذهبی و کارشم ک پلیس بود فک کنم بعد خونواده امیر هم مذهبی بودن ولی برا ریا و اینا نه بعد این دختره رو امیر در ازای بدهی ک پدرش به پدر دختره داشته میگیره ولی دخترع اینو نمیدونه بعدها متوجه میشه و وقتی میفهمه از خونه فرار میکنه و ده روزی رو توی خونه یه پیرزن میمونه و روز عاشورا امیر میاد پیداش میکنه و خب اسم برادرای دختره هم فک کنم فرزاد و فردین بود و... کسی اسمشو میددنه بهم بگه سه روزه دنبالش میگردم

آخرین ویرایش:
بالا پایین