-
- ارسالات
- 5
-
- پسندها
- 5
-
- دستآوردها
- 3
نه اسمش طلایه هستمن خوندم رمانشو خان زاده
نه اسمش طلایه هستمن خوندم رمانشو خان زاده
سلام فکر کنم رمان وسوسه از نیلاسلام من یه رمانی حدود پنج سال پیش خوندم یه دختری بود که براش خاستگار اومده بود روز عقدش همه چی بهم میخوره و میدنش به پسر بد نام محله چون فکر میکنند با اون رابطه داره پسره بهش کمک میکنه تا درسش رو بخونه و کنکور بده که پزشکی میاره پسره هم نقاش هست بعد میفهمه که دوست صمیمی خودش براش پاپوش ساخته میشه اسمش رو بگید
سلامبا سلام
اگر اسم رمانی رو فراموش کرده اید، لطفا قسمتی از رمان رو اینجا بنویسین تا کاربران به شما کمک کنند.
دوستان کسی اسم رمان رو میدونهسلام من یه رمانی حدود پنج سال پیش خوندم یه دختری بود که براش خاستگار اومده بود روز عقدش همه چی بهم میخوره و میدنش به پسر بد نام محله چون فکر میکنند با اون رابطه داره پسره بهش کمک میکنه تا درسش رو بخونه و کنکور بده که پزشکی میاره پسره هم نقاش هست بعد میفهمه که دوست صمیمی خودش براش پاپوش ساخته میشه اسمش رو بگید
یه رمان هست که یه دختریه اسم باباش یوسف هست که ورشکست شده که یکی از طلب کاراش که یه پسر عصبی هم هستدختره رو با خودش میبره تا موقعی که پدر دختره پولشو پس بده کسی اسمش رو میدونهبا سلام
اگر اسم رمانی رو فراموش کرده اید، لطفا قسمتی از رمان رو اینجا بنویسین تا کاربران به شما کمک کنند.
مرسی مرسی مرسی خیلی دنبالش گشته بودم بازم مرسی گلی😍😘😘😘😘سلام فکر کنم رمان وسوسه از نیلا
خواهش میکنم عزیزمیه رمان هست که یه دختریه اسم باباش یوسف هست که ورشکست شده که یکی از طلب کاراش که یه پسر عصبی هم هستدختره رو با خودش میبره تا موقعی که پدر دختره پولشو پس بده کسی اسمش رو میدونه