اسم دختره محیا ستودختر شب تولد پسر گیتار یادمیگره میخونه پسرم بعد رفتن مهمونا اونو کتک میزنه
اسم دختره محیا ستودختر شب تولد پسر گیتار یادمیگره میخونه پسرم بعد رفتن مهمونا اونو کتک میزنه
با سلام
اگر اسم رمانی رو فراموش کرده اید، لطفا قسمتی از رمان رو اینجا بنویسین تا کاربران به شما کمک کنند.
با سلام
اگر اسم رمانی رو فراموش کرده اید، لطفا قسمتی از رمان رو اینجا بنویسین تا کاربران به شما کمک کنند.
کسی نمیدونه اسمش چیه؟؟ اگ میدونید ممنونتون میشم بهم زوود بگید🙏🌹سلام..
اسم رمانی، ک خانمی دکتره و سرطان داره و زیادم زنده نیست و یکی از مریضای خودشو واسه شوهرش خواستگاری میکنه و شوهرشو وادار میکنه با اون زن ازدواج کنه، اگ کسی میدونه لطفا بگه
سلام من دنبال اسم رمانی هستم که دختره عاشقه یه پسره بور بوده اما یکروز که از مهمونی بر میگردند با یه زن تصادف میکنند و زنه میمیره و پسره دستگیر میشه دختر برای نجات عشقش هروز میرفته در خونه شوهره دختره تا اینکه یه روز شوهره بهش میگه اگه می خوای رضایت بدم باید با من ازدواج کنی و بشی مادر دخترم و از اون نگه داری کنی و دختره برای نجات عشقش قبول میکنه و وارد خونه پسره میشه و به اون میگه سوسک سیاه و کم کم عاشقش میشهبا سلام