• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

moonchild

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
1
دست‌آوردها
3
جلد اولش عشق وحشی جلد دومم دنیای وحشی هورام وامیر هستن
ممنونم

انجمن رمان دانلود رمان دانلود رمان تایپ رمان

moonchild

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
1
دست‌آوردها
3
سلام
رمان دختری که دکتر معز و اعصاب هستش بعد فوت مامانش پدرش ازدواج میکنه و عاشق پسر زن باباش میشه ولی پسره تومور مغزی داشت و روز عروسیشون‌میمیره و دختره دیوونه میشه و تو تیمارستان بستری میشه و بعدش توهم‌میزنه و خودشو تز پشت بوم تیمارستان پرت میکنه پایین و میمیره
اگه کسی اسمش رو میدونه لطفا بهم بگه

Mona-M

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام خسته نباشید

Mona-M

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام خسته نباشید من اسم رمانی رو میخوام که یکی از شخصیتاش پسره پلیس هست و عاشق دختر همسایشون هست و دختره همسایه با برادر دوستش نامزد میکنه و به خاطر اتفاقاتی که میفته پدرش رو تو خونه به قتل میرسونن و دختره فراموشی میگیره

mary..

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام وقت بخیر من دنبال رمانی هستم که دختره مذهبه و محجبه با پسری ازدواج میکنه در غیاب پسره بعد میره خونه پسره و متوجه میشه اونجا استودیو هست و پسره خوانندس به اسم محمد میشه اسمشو بگین
سلام.احتمالا رمان برای من بخون برای من بمون نیست؟؟

mary..

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان خواندم و دنبال اسمش میگردم
مذهبی بود
دختر دایی و پسر عمه بودن، دختره دانشجوی ریاضی بود و پسره تعمیرکار بود، باهم نامزد بودن اما پسره چون وضعیت مالی خوبی نداشت به دختره کم محلی میکرد ، یه وقتایی هم مرده‌شور خانه کار میکرد
به همین سادگی

mary..

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال رمانی هستم که دختره عاشق پسر عموش بوده بعد پدربزرگ دختره همه دعوت میکنه ویلاش و میگه اولین نوه هاییم که باهم ازدواج کنند ویلامو میزنم به نامش.پسرعموعه میاد و از دختره خاستگاری میکنه و باهم عقد میکنن و پسره دختره مجبور میکنه که همچیو بزنه به نامش و پسره صبح عروسیش دختره رو ول میکنه و میره خارج.از اونور پسر دایی دختره که پسره مذهبی ام بوده عاشق و عاشق دختره ام بوده میاد و اینا باهم صیغه میشن و عاشق هم میشن و دوباره مجبور میشن از هم جدا بشن اما آخر داستان پسره میره مشهد دنبال دختره و اینا بهم میرسن.

اگه کسی حتی یه اسم نزدیکش یا حتی اسم شخصیتاشم میدونه بگه لطفا
واقعا ذهنمو مشغول کرده😭🥲

mary..

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یه رمانی ام که
دختره یکی از فامیلاش فک کنم پسر دایی اش بود میاد خواستگاریش چون فایمیل مادره بودن مادره اصرار میکنه که پسره خوبیه فک کنم اسمش حسام بود با این ازدواج کن ولی دختره اصلا راضی نیس برای پسره شرط های چرت و پرت میزاره مثل خریدن طلا و .... پسره از پس همش برمیاد دیگه بقیشو یادم نمیاد فقط میدونم بعدش پسره میره با یه دختر دیگ نامزد میکنه دختر نقش اصلی ام با برادر دختر جدید نامزد میکنه اسم پسره جدیده محمد بود بعد نامزدیش دختره میفهمه که عاشق پسره بوده خبر نداشته دیگ بهش میگه و اخرش بهم میرسن
لطفا اگه کسی میدونه بگه 😔
پیداش کردی؟؟

samaneh.mr

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام یه رمانی بود که دختر عمو پسرعمو بودن ولی بقیه فکر میکردن خار برادرت اسم کاراکترش تپش و ایهان بود اسمس چیه

curly girl

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1